zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κατ'αρχήν το thread είναι για αστείο αλλά δείχνει σημαντικά πράγματα. (σκατά δείχνει απλά λέω την βλακεία μου και εγώ) Λοιπόν έκανα ένα test να βάλω το Tinder και να κάνω swipe right/like ΣΕ ΟΛΕΣ. Απλά και μόνο για να δω τι θα παιχτεί. Ε λοιπόν, έχω ΜΕΓΑΛΗ πέραση στις ... τουρίστριες! Και εμβαθύνω λίγο (οι φεμινίστριες ετοιμαστείτε να με βρίσετε μετά από αυτή την σειρά). Έκανα Like σε όλες τις γκόμενες, όμορφες, ψηλές, λεπτές, με σωματάρα. ΑΛΛΑ έκανα και στο τελευταίο σίχαμα για άνθρωπο που είναι λες και το πάτησε νταλίκα και αντί να ψηλώσει στο κάθετο ψήλωσε στο οριζόντιο, με έναν ελαιώνα στην μάπα της και αν την έβλεπα γυμνή ο μικρός Ζενιαθούλης θα ξεριζωνόταν από την βουβωνική χώρα και θα έφευγε τρέχοντας. Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την εμφάνιση των άλλων, απλά μιλάμε για μια εφαρμογή που ο μοναδικός λόγος για να αρέσεις σε κάποιον είναι η εξωτερική εμφάνιση και μόνο. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κανά τζόβενο, ίσα ίσα τις περισσότερες γκόμενες (αν όχι όλες) με το μπλαμπλά (όχι του insomnia) τις έριξα. Το θέμα είναι όμως ότι είδα αρκετές τουρίστριες στις 3 μέρες που έχω το app να γουστάρουν, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Φαντάσου δλδ ότι ακόμα και όταν καταλήγουν σε ένα τέτοιο μέσω για να φάνε π@@@α (μην γελιόμαστε δεν είναι για να βρεις το άλλο σου μισό), ακόμα και εκεί οι απαιτήσεις είναι στον θεό. Οι Αμερικανίδες, Αγγλίδες, Αυστραλέζες, Βραζιλιάνα και η ... Μαυριτανή ή έχουν εντελώς low standards (που btw κ@υλ@κια τρελά είναι όλες τους) ή απλά δεν έχουν το καλάμι καβαλημένο τόσο όσο φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις όπως είναι και αυτή μία, να έχουν οι Ελληνίδες. υ.γ. δεν είναι ότι δεν είχα ποτέ Ελληνίδα γκόμενα, απλά δείτε το σαν social -my ass- experiment. 25
Soopercharged Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Πολυ ενδιαφερον το κοινωνικο σου πειραμα. Θα το εχουμε υποψιν να πεταγομαστε Αυστραλια αντι για Πανορμου οποτε ειναι να βγουμε βολτα. 4
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Θέλω επιστημονικό άρθρο με βάση τα αποτελέσματα της έρευνάς μου παρακαλώ!
Soopercharged Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παρολα αυτα, στα καρφωματα 0-0 εισαι. 0 σε ελληνιδες 0 rest world, οποτε δεν υπαρχουν ασφαλη αποτελεσματα για την ωρα. Αν κανω λαθος πες μας ποσες καρφωσες πρωτα. 1
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παρολα αυτα, στα καρφωματα 0-0 εισαι. 0 σε ελληνιδες 0 rest world, οποτε δεν υπαρχουν ασφαλη αποτελεσματα για την ωρα. Αυτό ισχύει, ήταν ένα preliminary research, όταν σκάσει και κανά κάρφωμα θα είναι πιο εμπεριστατωμένη η έρευνα
michael92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι οι τουρίστριες απλά θέλουν να κάνουν λίγο τουριστικό whoring και είναι το ίδιο ψηλομύτες στις χώρες τους 4
παπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Είναι οι... Άστα να πάνε. Πρέπει να σε γουσταρει για να γίνει κάτι, αλλιώς δεν. Ασε που αν ρήξεις κάνα άκυρο, τότε παίζει να φας και ξύλο. 2
techm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Φίλε,έχεις την στήριξη όλου του ελληνικού ανδρικού κοινού! Πάρε και μια καταγγελία του δασκάλου 2
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αναμενόμενο για μένα. Πόσες προσπάθειες-like έκανες συνολικά;
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μήπως οι τουρίστριες θέλουν κάποιον για να τους δείξει κάι το μέρος στο οποίο ειναι ; 1
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Λοιπόν έκανα ένα test να βάλω το Tinder και να κάνω swipe right/like ΣΕ ΟΛΕΣ. Απλά και μόνο για να δω τι θα παιχτεί. 23
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Επόμενο πείραμα μιλα με κάποια που το παίζει δύσκολη και μετά κλαστιν να δεις
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν έχω ιδέα αλλά 2 φορές μου έβγαλε να περιμένω για περισσότερα likes. Κυρίως όταν βαριέμαι στον θρόνο ανοίγω το app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις