Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως και οχι, μονο σε επιχειρήσεις.

Παντως εχω cyta κινητή με την υπερπροσφορα στα 20€ που ειχαν 1000sms προς ολους, 1000ομιλια και 1GB για παντα

και δεν το χα πληρωσει για κανα χρονο(γιατι νομιζα οτι ηταν κοινο με του τηλεφωνου) και δεν μου το χαν κοψει

Με ειχαν ξεχασει :P

Δημοσ.

εννοειται..

περα απο αυτο οσο πιο αδειος ο λογσμος τοσο λιγοτερο το κουρεμα (αμα γίνει και αμα ισχυει απο το 1ο ευρω)

Δημοσ.

ναι, γιατι όχι;

εχετε δει ποτε σε αυτη τη χώρα να διαγραφονται χρεη λογαριασμών προς ΔΕΚΟ σε ιδιώτες;

Όχι, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να δραχμοποιηθούν/κουρευτούν.

Δημοσ.

<p>Οτι υπαρχουν ακομα ατομα που συζητανε για κουρεμα και δραχμες ενα βημα πριν πεσουν οι υπογραφες για το χειροτερο μνημονιο μεχρι στιγμης με ξεπεραναει...Και ευρω θα εχουμε κτλ...Λεφτα σεν ξερω αν θα μας μεινουν απο σεπτεμβρη...</p>

• Like 2
Δημοσ.

Προφανως και οχι, μονο σε επιχειρήσεις.

Παντως εχω cyta κινητή με την υπερπροσφορα στα 20€ που ειχαν 1000sms προς ολους, 1000ομιλια και 1GB για παντα

και δεν το χα πληρωσει για κανα χρονο(γιατι νομιζα οτι ηταν κοινο με του τηλεφωνου) και δεν μου το χαν κοψει

Με ειχαν ξεχασει :P

Δεν σου ερχόταν ξεχωριστός λογαριασμός στο σπίτι;

Δημοσ.

Οχι ειχε δηλωθει ηλεκτρονικη εκδοση απο οτι μου χε πει η κοπελια.

Αλλα ποτε δεν ελαβα κατι και ερχοταν ενας λογαριασμος στο σπιτι, που υπεθετα αφορουσε κινητο και σταθερο. Αλλα ηταν μονο σταθερου

Δεν σου ερχόταν ξεχωριστός λογαριασμός στο σπίτι;

Δημοσ.

Ναι ολα μεσω web και μερικα πραγματα με παγια εντολη.

αλλα απο την αλλη ουε και δεν χρεωκοπησουμε, να δω τι θα κανω με 100κιλα μακαρονια που θα μου μεινουν στο ραφι!

Εμείς κάναμε diversify το supermarket run μας (κονσέρβες, μακαρόνια, πουρές, πατατάκια, μπισκότα) για να μην μας μείνουν αμανάτι :P

Δημοσ.

Ναι ολα μεσω web και μερικα πραγματα με παγια εντολη.

αλλα απο την αλλη ουε και δεν χρεωκοπησουμε, να δω τι θα κανω με 100κιλα μακαρονια που θα μου μεινουν στο ραφι!

Βαλε τα μακαρόνια να βάλω τους αστακούς.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι γαμω, ή να ανοιξουμε ιταλικο εστιατόριο θα χεστουμε στα πεντοχιλιαρα

Βαλε τα μακαρόνια να βάλω τους αστακούς.

Δημοσ.

πληρωνω οπως πριν ηλεκτρονικα,δε με αγγιζουν τα capital controls,εχω προχωρησει στο μελλον εδω και πολλα χρονια,μονο ηλεκτρονικες πληρωμες.Νοοτροπια ειναι να εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου ακομη και οταν οι αλλοι συναλλασομενοι δεν ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

Βασικα και για μενα ελαχιστα πραγματα αλλαξαν, το μονο ουσιαστικο μου προβλημα ειναι αγορες εξωτερικου.

πληρωνω οπως πριν ηλεκτρονικα,δε με αγγιζουν τα capital controls,εχω προχωρησει στο μελλον εδω και πολλα χρονια,μονο ηλεκτρονικες πληρωμες.Νοοτροπια ειναι να εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου ακομη και οταν οι αλλοι συναλλασομενοι δεν ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πάντα είναι απλήρωτα

Αν όλα πάνε καλά θα δώσω μόνο το τηλέφωνο(για το interent) την άλλη βδομάδα αφου πληρωθεί το γυμναστήριο πρώτα.

όλα τα άλλα ασ μείνουν

Δημοσ.

Δικαιολογούνται να μην πληρώνουν κάποιοι που λόγω της σημερινή κατάστασης έχουν μείνει απλήρωτοι αυτούς τους μήνες.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει καμία λογική. Γιατί να τιμωρείς κάποιον συνάνθρωπο ή κάποια εταιρεία χωρίς λόγο. Όλα είναι αλληλένδετα. Αν δεν πληρώσω εγώ μετά κάποιος άλλος δεν θα πληρώσει τον υπάλληλό του.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως είχα διαβάσει άρθρα ότι αρκετός κόσμος έσπευσε να πληρώσει μεγάλες οφειλές προς εφορία ή δάνεια σε τράπεζες κλπ γιατί φοβόντουσαν το κούρεμα των καταθέσεων (ενώ οι οφειλές προφανώς δε κουρεύονται).

Μάλιστα μου έλεγαν ότι η Παρασκευή πριν το δημοψήφισμα ήταν η καλύτερη ημέρα ως προς τα έσοδα της εφορίας έβερ.... χαχα

και ότι έχει δημιουργηθεί και ένα θεματάκι καθώς άνθρωποι που επί χρόνιο είχαν οφειλές και δεν πλήρωναν ξαφνικά εμφανίστηκα και πλήρωσαν μεγάλα ποσά τα οποία για τόσο καιρό δεν έδιναν με τη δικαιολογία ότι δεν είχαν και άρα θα γίνουν και έλεγχοι στο που τα βρήκαν και που τα είχαν.

Ρε λέτε να ήταν όλα ένα σχέδιο για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή ;;;  :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...