Adanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, Diskimpex είπε Αυτο γινεται γιατι κτυπουν τις καρτες,και σε πολλους δεν τις δεχεται καν ,βγαζει λαθος κλπ γινεται λιγο μπαχαλο Όχι, απλά βιάζονται και δεν προνοούν. Τυχαίνει και έχεις 2-3 εισιτήρια από προηγούμενα "ταξίδια"; Βάλε στην άκρη τα χρησιμοποιημένα και έχε έτοιμο το άλλο για να γίνει ομαλό πέρασμα απ' τις πύλες. Υπάρχουν βέβαια και οι βιαστικοί που χτυπάνε την κάρτα/εισιτήριο, δεν περιμένουν να ανοίξει η πύλη, πέφτουν πάνω της και χτυπάει η πόρτα, δεν ανοίγει και μπλοκάρει και για τον επόμενο. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που όντως δεν δέχονται τις κάρτες, αλλά θαρρώ ότι είναι λίγες οι περιπτώσεις. 1
theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Πήγα σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα να ενεργοποιήσω την κάρτα. Πατάω επιδότηση αλλά μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Δοκίμασε κανένας άλλος;
gokuthelegend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μένω επαρχία αλλά παρήγγειλα και εγώ την κάρτα (προσωποποιημένη) για όποτε θα έρχομαι στην Αθήνα. Την παρέλαβα σήμερα με το ταχυδρομείο. Όποτε θα πάω Αθήνα θα πρέπει να περάσω και από κάποιο εκδοτήριο για να ενεργοποιηθεί; Ρωτάω γιατί έκανα λογαριασμό και μου λέει ότι η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη. Επίσης Αθήνα δεν ξέρω πότε θα πάω, μπορεί να πάω και σε 1 εβδομάδα, μπορεί να πάω και σε 3 μήνες. Να σημειώσω επίσης πως όταν είχα επιλέξει να κάνω την έκδοση (πριν καναδυό μήνες, δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία) ήμουν πολύ καιρό άνεργος και δεν υπήρχε κάποια βλέψη να βρω σύντομα κάτι, αλλά τελικά μετά χαράς βρήκα δουλειά σχετικά πρόσφατα και πλέον δεν είμαι άνεργος, θα πρέπει να έχω υπόψη τίποτα; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από gokuthelegend
Diskimpex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, theoritikos είπε Πήγα σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα να ενεργοποιήσω την κάρτα. Πατάω επιδότηση αλλά μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Δοκίμασε κανένας άλλος; Eιδα καποιους που ρωταγαν στον σταθμό του Πειραια .Τους ειπαν στο ταμειο,η Ιδικα θα βγαλει εντολη με το ιδιο τροπο .Οχι στα μηχανηματα.Ρωτατε και εσεις τι θα σας πουν . Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
eidikos33 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 ΠΡΟΣΟΧΗ ενημέρωση για την ΑΤΗ.ΕΝΑ Card (Ανέργων) Από αύριο θα μπορούμε να την φορτίσουμε σε ένα μηχάνημα και θα την φορτίζουμε ξανά όποτε κάνουμε ανανέωση της κάρτας ανεργίας στον ΟΑΕΔ την ίδια μέρα {Ενημέρωση από ΑΤΗ.ΕΝΑ Card) 2 2
soiramk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Μένω επαρχία αλλά παρήγγειλα και εγώ την κάρτα (προσωποποιημένη) για όποτε θα έρχομαι στην Αθήνα. Την παρέλαβα σήμερα με το ταχυδρομείο. Όποτε θα πάω Αθήνα θα πρέπει να περάσω και από κάποιο εκδοτήριο για να ενεργοποιηθεί; Ρωτάω γιατί έκανα λογαριασμό και μου λέει ότι η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη. Επίσης Αθήνα δεν ξέρω πότε θα πάω, μπορεί να πάω και σε 1 εβδομάδα, μπορεί να πάω και σε 3 μήνες. Να σημειώσω επίσης πως όταν είχα επιλέξει να κάνω την έκδοση (πριν καναδυό μήνες, δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία) ήμουν πολύ καιρό άνεργος και δεν υπήρχε κάποια βλέψη να βρω σύντομα κάτι, αλλά τελικά μετά χαράς βρήκα δουλειά σχετικά πρόσφατα και πλέον δεν είμαι άνεργος, θα πρέπει να έχω υπόψη τίποτα; Αυτά στη φωτογραφία από που τα βλέπεις;
jakegate7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 απο το site του ath.ena card https://www.athenacard.gr/index.jsp Επιλέγεις Αγορά/Τραπεζικό σύστημα Ισχύει μονο για Προσωποποιημένες Κάρτες
soiramk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Έχω προσωποποιημένη κάρτα για ανέργους και ενεργοποιημένη στο idika.gr, όχι όμως ενεργοποιημένη σε κάποιο εκδοτήριο. Να κάνω λογαριασμό εκεί ή είναι μόνο για τις προσωποποιημένες με κόμιστρο;
Dreamcatcher Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, soiramk είπε Έχω προσωποποιημένη κάρτα για ανέργους και ενεργοποιημένη στο idika.gr, όχι όμως ενεργοποιημένη σε κάποιο εκδοτήριο. Να κάνω λογαριασμό εκεί ή είναι μόνο για τις προσωποποιημένες με κόμιστρο; Κανε και λογαριασμο στο site. Ειναι πολυ πιθανο στο μελλον να μπορεις να ανανεωνεις την καρτα ανεργων και απο εκει και να μην χρειάζεται να πηγαινεις σε μηχανημα. 2
jakegate7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 αυτό θα ειναι εφικτό μόνο αν έχεις nfc κινητό αλλιώς αναγκαστικά θα πηγαίνουμε σε μηχάνημα για να φορτώνεται το πακέτο/διαδρομές/λεφτά στην κάρτα.
cb_papi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Προσπάθησα σήμερα να φορτίσω την κάρτα σε μηχάνημα, την οποία είχα συνδεσει/ενεργοποιήσει με λογαριασμό ΟΑΕΔ πριν καμιά εβδομάδα, και μου έβγαζε σφάλμα. Από το 1 έως το 10, πόσο άχρηστοι είναι εκεί στον ΟΑΣΑ; 11;
theoritikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μια από τα ίδια και εγώ. Δεν γίνεται η επιδότηση...
soiramk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Αυτό που εκκρεμεί ακόμα είναι η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες μέσω αυτόματου μηχανήματος. Οι υπάλληλοι των εκδοτηρίων έδιναν -κλασικά- διαφορετική πληροφόρηση ο καθένας: άλλοι έλεγαν πως η φόρτιση θα γίνει 1 μέρα μετά την ενεργοποίηση της κάρτας μέσω ΗΔΙΚΑ, άλλοι 2, άλλοι 3, και άλλοι πως απλά δεν γνωρίζουν πότε. Οι τελευταίοι μάλλον είχαν δίκιο αφού σήμερα, 4 μέρες μετά την ενεργοποίηση των πρώτων καρτών η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες δεν είναι ακόμα δυνατή Ειλικρινά όποιον ανέλαβε αυτό το έργο/σύμβαση θα πρέπει να τον τρέχουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος αν ήμασταν σοβαρή πολιτεία... 2 1
dtzgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, cb_papi είπε Προσπάθησα σήμερα να φορτίσω την κάρτα σε μηχάνημα, την οποία είχα συνδεσει/ενεργοποιήσει με λογαριασμό ΟΑΕΔ πριν καμιά εβδομάδα, και μου έβγαζε σφάλμα. Από το 1 έως το 10, πόσο άχρηστοι είναι εκεί στον ΟΑΣΑ; 11; Για να μπορέσεις να συντονίσεις και να υλοποιήσεις τέτοια project, χρειάζονται τεχνοκράτες και όχι κομματόσκυλα. Καλως ήλθες στην Ελλάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις