Haris San Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγω παιζω counter strike...και σημερα ειπα να παιξω ενα game...τεςπα σε καποια φαση καποιος απο τους αντιπαλους μπηκε στο profile μου και ειδε οτι ειμαι Ελληνας...Αυτος ηταν Γερμανος οπως και οι αλλοι 3, συνολο 4/5 ηταν Γερμανοι... Μολις το ειδε εγραψε στο chat οτι ειμαι Ελληνας και ολοι αρχισαν και λεγαν μλκιες, βγειτε απο την Ευρωπη, πληρωστε το χρεος σας σκουπιδια κτλ Απαντησα οτι αν δεν υπηρχε η Ελλαδα ακομα θα ταν στα κλοναρια σαν πηθικια και οτι καλυτερα να διαβασουν λιγη ιστορια...Δεν εκατσα να επεκταθω παραπανω... Αυτο εχει ξαναγινει πολλες φορες, και αυτοι που τα λενε αυτα ειναι παντα Γερμανοι,Tουρκοι και Αγγλοι (great Britain). Πως γινεται οι Γερμανοι, τα ατομα που στην ανθρωποτητα δεν εχουν προσφερει τιποτα και μονο την καταστροφη να μιλανε ετσι για εμας? Γιατι ολοι μας μισουνε τοσο πολυ?? Μην μου πειτε οτι ετυχε κτλ εχω παιξει 1300 ωρες counter strike και οποτε βλεπουν οτι ειμαι Ελληνες παντα μου λενε μλκιες... Μονο 1 φορα ειχα τυχει εναν Ρωσο και μας υποστηριζε... Επισης απο κολλητο μου που εχει σπουδασει στην Αγγλια μου ειπε οτι ηταν μερικοι καθηγητες που δεν σημπαθουσαν τους Ελληνες.. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο? 1
stergem Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 στο λολ πάντως έχω συναντήσει πολλές φορές άτομα που μόλις τους είπα ότι είμαι από Ελλάδα είπαν κάτι του στυλ "oh cool".Παρ'όλα αυτά μ@λ@κ3ς υπάρχουν παντού.. 1
Bspus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Κοιτα, δεν μου κανει εντυπωση οτι νιωθουν ετσι. Στο κατω κατω η παραπληροφορηση των ΜΜΕ δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο. Θα μπορουσες να τους πεις κατι τετοιο σε πολιτισμενο στυλ. Οχι οτι θα ακουγανε η θα ειχε το παραμικρο αποτελεσμα αλλα ετσι αν ηθελες απλως να μην φυγεις χωρις να πεις κουβεντα Το να λες για πιθηκια ομως και βαρβαρους απλως επιβεβαιωνει τα κλισε και την κακη φημη που εχουμε εξω ως υπεροπτες κομπλεξικοι. Οι αρχαιοι Ελληνες μπορει να μεγαλουργησαν. Εμεις δεν ειμαστε αυτοι ομως και το να χρησιμοποιουμε επιχειρηματα ημερομηνιας προ χριστου το μονο που δειχνει δυστυχως ειναι οτι δεν εχουμε κατι πιο φρεσκο να παρουσιασουμε 16
DrLo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δε θα έπερνα ιδιαίτερα σοβαρά έναν πολιτικό διάλογο πιστσιρικάδων στο CS, πολύ περισσότερο πολιτικό διάλογο ενηλίκων στο CS. 10
Dannie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λοιπον σε πολλα σαιτ υπαρχουν φασαριες μεταξυ ελληνων και Αλβανων Τουρκων (σε πολλες περιπτωσεις στις φασαριες αυτες μας υποστηριζουν ΑΡΜΕΝΙΟΙ Σερβοι και καμια φορα Ρωσσοι).Δεν εχω κολλημα με την θρησκεια καθολου αλλα πραγματικα η ορθοδοξια ειναι κατι που ενωνει καποιους λαους οπως το Ισλαμ καποιους αλλους η παλι ο εχθρος του φιλου μου ειναι εχθρος και δικος μου. Τωρα για Γερμανια καθαροαιμος Γερμανος η Αγγλος πρεπει ναναι ακροδεξιος για να ασχοληθει οι περισσοτεροι ειναι μουσουλμανοι μεταναστες(και δευτερης γενιας) και το παιζουν εκ του ασφαλους Γερμανοι Αγγλοι Βελγοι κ.τ.λ.Ολα αυτα τα γραφω απο εμπειρια πολλων ετων σε καποιο ξενο σαιτ που ειμαι και οταν παρακολουθω καποιον Γερμανο Αγγλο κ.τ.λ που χωρις λογο θαβει την Ελλαδα 90% ειναι μεταναστης η παιδι μεταναστων οι ακροδεξιοι Γερμανοι Αγγλοι κ.τ.λ συνηθως εχουν προβλημα με ολους τους μεταναστες οχι μονο τους ελληνες.Οπως ειπε και ενα παιδι πριν σε μερικες χωρες τα ΜΜΕ κανουν πολεμο στην χωρα μας οπως και τα δικα μας ΜΜΕ ακομψα θαβουν αλλους.Παλια με ενοχλουσε(σου μιλαω απο εποχη 2005 δεν ειναι τωρινο αυτο)τωρα δεν ασχολουμαι.Τελευταια στην Αυστραλια μια γρια Ολυμπιονικης φασιστρια εθαψε εναν κατα το ημισυ ελληνα τενιστα και ειπε αυτοι να πανε στην πατριδα των γονιων τους(θεωρησε οτι με την συμπεριφορα του δεν αποτελει προτυπο για τουςς νεους λες και αυτη με τον φασισμο της αποτελει ασε που κανενα βλημα δημοσιογραφος δεν της ειπε οτι και αυτη και οι προγονοι της καμια σχεση δεν ειχαν με την Αυστραλια απο θεμα εθνικοτητας).Απλα πιστευω οτι εχουμε γινει λιγο πιο ευαισθητοι με οσα διαδραματιζονται και νομιζουμε οτι ολοι μας μισουν μερικοι δεν ξερουν καν που ειναι η Ελλαδα. 1
GreyHorse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει μίσος προς έλληνες. Μαλακίες είναι. 1
l337 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγω παιζω counter strike...και σημερα ειπα να παιξω ενα game...τεςπα σε καποια φαση καποιος απο τους αντιπαλους μπηκε στο profile μου και ειδε οτι ειμαι Ελληνας...Αυτος ηταν Γερμανος οπως και οι αλλοι 3, συνολο 4/5 ηταν Γερμανοι... Μολις το ειδε εγραψε στο chat οτι ειμαι Ελληνας και ολοι αρχισαν και λεγαν μλκιες, βγειτε απο την Ευρωπη, πληρωστε το χρεος σας σκουπιδια κτλ Απαντησα οτι αν δεν υπηρχε η Ελλαδα ακομα θα ταν στα κλοναρια σαν πηθικια και οτι καλυτερα να διαβασουν λιγη ιστορια...Δεν εκατσα να επεκταθω παραπανω... Αυτο εχει ξαναγινει πολλες φορες, και αυτοι που τα λενε αυτα ειναι παντα Γερμανοι,Tουρκοι και Αγγλοι (great Britain). Πως γινεται οι Γερμανοι, τα ατομα που στην ανθρωποτητα δεν εχουν προσφερει τιποτα και μονο την καταστροφη να μιλανε ετσι για εμας? Γιατι ολοι μας μισουνε τοσο πολυ?? Μην μου πειτε οτι ετυχε κτλ εχω παιξει 1300 ωρες counter strike και οποτε βλεπουν οτι ειμαι Ελληνες παντα μου λενε μλκιες... Μονο 1 φορα ειχα τυχει εναν Ρωσο και μας υποστηριζε... Επισης απο κολλητο μου που εχει σπουδασει στην Αγγλια μου ειπε οτι ηταν μερικοι καθηγητες που δεν σημπαθουσαν τους Ελληνες.. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο? Χωρίς να απευθύνομαι σε σένα προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεφύγουμε από τον μικρόκοσμο μας και να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε γιατί πέρα από το ότι είναι ανήθικο, από λάθος χειρισμό υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε εμείς στην παγίδα.. Το ότι γνωρίζουμε (στην προκειμένη, δεν τους γνωρίζεις καν αλλά τελοσπάντων) 1-2-3 ή και 13 ή 23 άτομα τα οποία για τον α ή β λόγο δεν μας χωνεύουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιάζουμε έναν λαό. Στα παραπάνω αυθαίρετα συμπεράσματα σου κάνεις πολλά λογικά άλματα. Λες επίσης, απάντησες μάλλον, Απαντησα οτι αν δεν υπηρχε η Ελλαδα ακομα θα ταν στα κλοναρια σαν πηθικια και οτι καλυτερα να διαβασουν λιγη ιστορια...Δεν εκατσα να επεκταθω παραπανω... Όπως βλέπεις και ο ίδιος, στην απάντηση σου υπάρχει μία τάση υποτίμησης του άλλου ελλείψη πραγματικών επιχειρημάτων και τάσης αυτοεπιβεβαίωσης και εξού και κάνεις επίκληση στους προγόνους σου κάτι που στα μάτια του συνομιλητή σου σε εκθέτει γιατί απαντάς σαν αχυράνθρωπος (strawman argument). Και επειδή, μαζί τους, δεν έχουν διάλογο οι πρόγονοι σου αλλά εσύ και μιας και αναφέρθηκες στο τι έκαναν οι πρόγονοι σου για την ανθρωπότητα, σε ρωτάω πάνω σε αυτό που τους είπες... Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει για την ανθρωπότητα;; Και πώς μπορείς να του το αποδείξεις;; (δεν χρειάζεται να απαντήσεις εδώ, δεν αφορά κανέναν μας, παρά μόνο τον εαυτό σου) (food for thought τα παραπάνω..) 2
ca6mio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τους λες πως είναι ναζι και τοκογλυφοι και ασε τους να γράφουν τα δικά τους. 3
manzah80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τι καλυτερο για το συστημα απο το να μισει ο ενας λαος τον αλλον αντι για να γκρεμισουν και οι δυο αυτους που τους καταστρεφουν τις ζωες. 2
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτη η μαλακια παντως με το παρελθον πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.Ενταξει, ημασταν καποτε πρωτοι σε κατι, αλλα αυτο το καποτε ειναι κατι χιλιαδες χρονια πισω και δε μπορουμε να ζουμε στο παρελθον ουτε και να το εχουμε ψωμοτυρι σε καθε συζητηση..κατανταει γελοιο και δεν ειναι καν επιχειρημα. Σημασια εχει το παρον, και η τωρινη "μοδα" ειναι hate προς την Ελλαδα και τους "τεμπεληδες" ελληνες που πινουν καθε μερα καφε και τρωνε απο τα δανεικα χωρις να τα επιστρεφουν απο τα ΜΜΕ στις αλλες χωρες.Δεν τους κατηγορω κιολας με τοση παραπληροφορηση που δεχονται απο τα ΜΜΕ.
GreyHorse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτη η μαλακια παντως με το παρελθον πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.Ενταξει, ημασταν καποτε πρωτοι σε κατι, αλλα αυτο το καποτε ειναι κατι χιλιαδες χρονια πισω και δε μπορουμε να ζουμε στο παρελθον ουτε και να το εχουμε ψωμοτυρι σε καθε συζητηση..κατανταει γελοιο και δεν ειναι καν επιχειρημα. Σημασια εχει το παρον, και η τωρινη "μοδα" ειναι hate προς την Ελλαδα και τους "τεμπεληδες" ελληνες που πινουν καθε μερα καφε και τρωνε απο τα δανεικα χωρις να τα επιστρεφουν απο τα ΜΜΕ στις αλλες χωρες.Δεν τους κατηγορω κιολας με τοση παραπληροφορηση που δεχονται απο τα ΜΜΕ. Πρώτοι δεν είμασταν. Συνέχεια είμασταν του αιγυπτιακού πολιτισμού και των πολιτισμών της μεσοποταμίας. 1
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πρώτοι δεν είμασταν. Συνέχεια είμασταν του αιγυπτιακού πολιτισμού και των πολιτισμών της μεσοποταμίας. Ε ναι καταλαβες τι εννοω, αυτο που λενε συνεχεια "οταν εμεις διαβαζαμε εσεις ησασταν πιθηκοι στα δεντρα"
Dannie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πρώτοι δεν είμασταν. Συνέχεια είμασταν του αιγυπτιακού πολιτισμού και των πολιτισμών της μεσοποταμίας. Παντως παντου η χωρα μας εχει μνημεια παγκοσμιας Ιστοριας τα οποια μερικοι εχουν ονειρο ζωης να τα επισκεφτουν επισης τετοιες παραλιες και νησια δεν υπαρχουν σε πολλες χωρες μαλλον υπαρχουν σε ελαχιστες τωρα πως τα καταφεραμε και ειμαστε στον πατο δεν ξερω αλλα μιας και ανεφερες τον αιγυπτιακο πολιτισμο αυτοι ειναι χειροτερα...! Χωρίς να απευθύνομαι σε σένα προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεφύγουμε από τον μικρόκοσμο μας και να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε γιατί πέρα από το ότι είναι ανήθικο, από λάθος χειρισμό υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε εμείς στην παγίδα.. Το ότι γνωρίζουμε (στην προκειμένη, δεν τους γνωρίζεις καν αλλά τελοσπάντων) 1-2-3 ή και 13 ή 23 άτομα τα οποία για τον α ή β λόγο δεν μας χωνεύουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιάζουμε έναν λαό. Στα παραπάνω αυθαίρετα συμπεράσματα σου κάνεις πολλά λογικά άλματα. Λες επίσης, απάντησες μάλλον, Όπως βλέπεις και ο ίδιος, στην απάντηση σου υπάρχει μία τάση υποτίμησης του άλλου ελλείψη πραγματικών επιχειρημάτων και τάσης αυτοεπιβεβαίωσης και εξού και κάνεις επίκληση στους προγόνους σου κάτι που στα μάτια του συνομιλητή σου σε εκθέτει γιατί απαντάς σαν αχυράνθρωπος (strawman argument). Και επειδή, μαζί τους, δεν έχουν διάλογο οι πρόγονοι σου αλλά εσύ και μιας και αναφέρθηκες στο τι έκαναν οι πρόγονοι σου για την ανθρωπότητα, σε ρωτάω πάνω σε αυτό που τους είπες... Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει για την ανθρωπότητα;; Και πώς μπορείς να του το αποδείξεις;; (δεν χρειάζεται να απαντήσεις εδώ, δεν αφορά κανέναν μας, παρά μόνο τον εαυτό σου) (food for thought τα παραπάνω..) Ωραιο το ποστ σου και συμφωνω αλλα ενα κακο της φαρας ειναι η επιπολαιοτητα και τα εντονα συναισθηματα δυσκολα θα σκεφτουμε πανω στα νευρα μας τι θα πουμε η θα γραψουμε.
manzah80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλα κοιτα οι ξενοι γενικα μαζευαν χολη τοσα χρονια που ερχονταν εδω και εσυ ειχες 30 πιατα στο τραπεζι και αυτος την εβγαζε με την σαλατουλα ο γερμαναρας ο τσιπης βλεπανε τα νησια την θαλασα τα ξενυχτια τα γλεντια μας και μαζευε μαζευε ε τωρα που βρηκαν ευκαιρια θα βγαλουν χολη λογικο ειναι τους αλλους τους ειχε φερει η ξαδερφη μου απο το βελγιο στην μυκονο και κοιταγανε σαν εξωγηινοι χοροπηδαγανε σαν βλαμενα και φωναζανε εδω ειναι ο παραδεισος.Ενα καλοκαιρι στην ελλαδα ολη τους η ζωη Οσον αφορα τους φιλτατους γερμανους παντως η φραση η γερμανια πρεπει να βομβαρδιζετε καθε 50 χρονια τον λογο τον ξερουν εκεινοι με βρισκει απολυτα συμφωνο δυστυχως η ευρωπη τους χαριστηκε και τωρα θα το πληρωσει 1
4saken Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Απαντησα οτι αν δεν υπηρχε η Ελλαδα ακομα θα ταν στα κλοναρια σαν πηθικια και οτι καλυτερα να διαβασουν λιγη ιστορια...Δεν εκατσα να επεκταθω παραπανω... Πως γινεται οι Γερμανοι, τα ατομα που στην ανθρωποτητα δεν εχουν προσφερει τιποτα και μονο την καταστροφη να μιλανε ετσι για εμας? Γιατι ολοι μας μισουνε τοσο πολυ?? ΛΟΛ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις