Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νταξει τραγικοί όσοι υποστηρίζουν αυτό το κατακάθι ! αστείοι   ..

άντε να τους εξηγήσεις βέβαια οτι εδώ δεν κρίνουμε ουτε σχολιάζουμε της όποιες αριστερές απόψεις του οποιουδήποτε , αλλά το οτι αναίτια ένας αμόρφωτος προσπάθησε να επιτεθει  σε εναν άλλον άνθρωπο που τον φιλοξενούσε στην εκπομπή του!

και το ποιο τραγικό ?  το έκανε με τέτοιο  γλοιώδη και ακαταλαβίστικο τρόπο  που έκανε τον πρόεδρο του εδεσσαϊκού  να φαντάζει αινσταιν μπροστα του ! ο ιδιος το κατάλαβε  βέβαια το τι μαλακίες ειπε, του γράψαν 5 γραμμές να της ποσταρει στο φειςμπουκ μπας και το σώσει αλλά δεν   !

επίσης και σαν καλλιτέχνης δεν υπάρχει σορυ αν κανα δυο εδω που θιχτήκατε είστε συγγενείς του !

και οχι  , το οτι δεν τον ξέρω τον άχρηστο δεν σημαίνει οτι  ακούω ούτε παολα ούτε βανδη ουτε ρουβα  , ξερνάω μονο στην ιδεα να μου τους βάλεις με το ζόρι να τους ακούσω αυτούς , ακούω στρες , γενιά του χάους και αντίδραση  αληθινούς καλλιτέχνες δηλαδή  ! 

Θηβαίος .. άκου Θηβαίος .. εκλασαν οι καλλιτέχνες  και βγήκε ο Θηβαίος  έλεος

• Like 3
Δημοσ.

Ψιλο ασχετο απλα το αναφερω για οσους δεν τον γνωριζουν.Ο Θηβαιος ειναι ανηψιος του ηθοποιου Αντωνη Παπαδοπουλου του γνωστου πυραυλου που επαιζε με τον Θαναση Βεγγο.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε θολοκουλτουριαρηδες άπλυτοι, πάολα και έτσι να γουστάρουμε !!

νεοέλληνες έχετε πιάσει πάτο αλλά σας αρέσει, πραγματικά καθημερινά μόνο τέτοιους συναντώ, χίλες φορές πάολα λέει και με υπερηφάνια, αναρωτιέμαι αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με τη ποίηση αλλά τι να περιμένει κάποιος από ανθρώπους που η τηλεόραση έχει αναθρέψει την όλη αισθητική τους.

Για να ειμαι ειλικρινης, αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο πιο νεοελληνας και το ριχνω κουιζακι εδω για να παρω τη βοηθεια του κοινου:

-Αυτος που προτιμα την Παολα και το λεει ευθαρσως;

-Η αυτος που by default αυτοπροσδιοριζεται ως μη νεοελληνας (γιατι αραγε; ), πολιτισμενος, κουλτουριαρης και υποστηρικτης-εκφραστης του αντιστοιχου εντεχνου μπλοκ (διοτι ολοι οι αλλοι ειναι οι...ατεχνοι ), σνομπαροντας παραλληλα τις μουσικες επιλογες των αλλων (ή ακομα και τον τροπο ζωης τους) και ολα αυτα -κυριως- με συμπεριφορα χειροτερη απο των ...φαν της Παολας;

• Like 2
Δημοσ.

Τι παίχτηκε με τον Αγγελάκα, γιατί το να ακούγεται το όνομα του σε thread που μιλάει για τον Θηβαίο είναι ήδη αρκετά προσβλητικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Αγγελάκας έβριζε το ΚΚΕ σε ένα κομμάτι του μαζί με τον Πανούση :P

Ο Θανασάρας έχει δηλώσει σε εκπομπή της Ελληνοφρένειας, ότι η καλύτερη ιδεολογία κατά την άποψη του είναι η αναρχία :D

Τρίτωσε το κακό :P

• Like 1
Δημοσ.

"Ελπίζω σε μερικές δεκαετίες ο κομουνισμός στην Ελλάδα να έχει τοποθετηθεί μέσα στον γυάλινο κλόμβο ενός μουσείου πολιτικής ιστορίας, εκεί που του αξίζει δηλαδή και έχει συμβεί ήδη σε πολλές άλλες χώρες που θεωρείται και παράνομος."

"Τώρα αν ρωτήσω ποιος ξέρει πάνω από ένα τραγούδι του Θηβαίου θα γίνω κακός;"

"γιατί ποιο ένα υποτίθεται ότι ξέρουμε?"

πραγματικά η όλη συζήτηση ένα συνονθύλευμα  αντικομουνισμού και αμορφωσιάς.  Δε θα πω κάτι παραπάνω πιστεύετε σε ότι θέλετε αλλά όχι στο σημείο να βλέπουν τα μάτια μου εκφράσεις τύπου "ποιος είναι ο Θηβαίος" ή "δε το ξέρει η μάνα του" και άλλες τέτοιες μαλακίες, όχι ρε παιδιά επειδή  ακούτε μόνο βανδή ρουβά κλπ να κοροϊδεύετε και από πάνω, λίγη ντροπή ρε παιδιά.

Δεν ακούω ούτε Βανδή ούτε Ρουβά ούτε τίποτα. Όταν βλέπω από άτομο που αυτοαποκαλείται "κομμουνιστής" να μας λέει οτι είμαστε τεμπέλιδες μικροαστοί και καλομαθημένα βουτηρόαπαιδα, οτι δεν έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε και αυτό μάλιστα δίχως να επηρεάσουμε αρνητικά τον διπλανό μας και μας πετάει τσιτάτα περι κοινωνίας που θα μας επιβάλλει σε ποιο νησί θα μας στείλουνε να μας χώσουνε στα χωράφια και σε ποιες δουλειές να πάμε τότε συγνώμη αλλά τέτοιες νοοτροπίες έχουν εκλείψει οριστικά από την κοινωνία και η κριτική που έκανα είναι η πλέον επιεικέστερη για να μην πω τίποτα χειρότερο και φαω ban.

Εγώ π.χ που έχω σοβαρά προβλήματα υγείας θα με πάρει το κράτος με το ζόρι να με υποχρεώσει να κάνω μια δουλειά που δεν μπορώ με κίνδυνο την υγεία μου ή να πέσω κάτω από την κούραση, ε τότε να φτιάξουμε και κανένα γκούλαγκ λεω γω. Ακόμη και το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων που στηρίζουν κόμματα ίδιας ιδεολογίας δεν τα θέλουν αυτά και νομίζουν ψευδώς οτι θα απολαύσουν προνόμοια σοσιαλιστικών κρατών μέσα σε μια διεφθαρμένη καπιταλιστική χώρα. Να τονίσω ο συγκεκριμένος χρήστης δεν ειναι ο πρώτος που βλέπω να τα λέει, τα έχω ακούσει και από άλλους που θεωρούν οτι είναι κομμουνιστές. Τέτοιες απόψεις πλέον έχουν το πολύ το 3% του πληθυσμού.

Όσο για τον Θηβαίο δεν μου καίγεται καρφί για την πολιτική ιδεολογία του, ούτε κομμάτια του έχω ακούσει και ούτε μπήκα στον κόπο να ακούσω αυτά που είπε.

• Like 1
Δημοσ.

Φτάσαμε στο σημείο οι ιδεολόγοι της Αριστεράς και της (ψευτο)επαναστατικής/αναρχικής κουλτούρας να μιλάνε για ......ξένους εργάτες που δουλεύουν στα χωράφια αντί για τους Έλληνες!

Αίμα,Τιμή και Καρλ Μαρξ :P

Δεν είχε άδικο πάντως σ'αυτό που είπε ότι ο έλληνας πρέπει να εργαστεί σκληρα από δω και πέρα(το που δεν μας είπε όμως) και να αφήσει το όνειρο ότι θα ρθει ένας Τσίπρας να μας βάλει στο δημόσιο ή στο γραφείο και θα ζούμε άνετα χωρίς να δουλεύουμε και να παράγουμε.

Για τα 15 ευρώ τη μέρα που μπορεί να ζήσει 5μελής οικογένεια είναι προφανές ότι υπερβάλλει και  δεν ισχύει τουλάχιστον για οικογένεια σε μία πόλη όπως Αθήνα.

Στο χωριό με το σπιτάκι σου,τις κοτούλες σου,τις ντοματούλες κλπ και με εντελώς minimal lifestyle ίσως,

αλλά και πάλι πρέπει να είσαι εκτός δικτύου ΔΕΗ,μη σου πω και ΕΥΔΑΠ για να τη βγάζεις.

Δημοσ.

Φτάσαμε στο σημείο οι ιδεολόγοι της Αριστεράς και της (ψευτο)επαναστατικής/αναρχικής κουλτούρας να μιλάνε για ......ξένους εργάτες που δουλεύουν στα χωράφια αντί για τους Έλληνες!

Αίμα,Τιμή και Καρλ Μαρξ :P

Δεν είχε άδικο πάντως σ'αυτό που είπε ότι ο έλληνας πρέπει να εργαστεί σκληρα από δω και πέρα(το που δεν μας είπε όμως) και να αφήσει το όνειρο ότι θα ρθει ένας Τσίπρας να μας βάλει στο δημόσιο ή στο γραφείο και θα ζούμε άνετα χωρίς να δουλεύουμε και να παράγουμε.

Για τα 15 ευρώ τη μέρα που μπορεί να ζήσει 5μελής οικογένεια είναι προφανές ότι υπερβάλλει και  δεν ισχύει τουλάχιστον για οικογένεια σε μία πόλη όπως Αθήνα.

Στο χωριό με το σπιτάκι σου,τις κοτούλες σου,τις ντοματούλες κλπ και με εντελώς minimal lifestyle ίσως,

αλλά και πάλι πρέπει να είσαι εκτός δικτύου ΔΕΗ,μη σου πω και ΕΥΔΑΠ για να τη βγάζεις.

Τη στιγμή που έχουν περάσει 250 χρόνια από την βιομηχανική επανάσταση να σου λέει κάποιος έλα στα χωράφια για να πάμε μπροστά σαν χώρα είναι ηλίθιο :P

Μεγάλο ποσοστό να δουλεύει στα χωράφια σημαίνει φτωχοποίηση...

Δημοσ.

Αν θέλουμε ντε και καλά να βγούμε από την Ευρώπη η μόνη λύση για επιβίωση στα όρια της φτώχειας είναι η επιστροφή στα χρόνια προ βιομηχανικής επανάστασης δηλαδή στα χωράφια αφού δεν υπάρχει βιομηχανία. Βέβαια πάλι δε θα υπάρχει επιβίωση γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί πλέον να ξεχωρίσει την ντομάτα από το μήλο εκτός και φυτευει iPhone. Άσε που οι Τούρκοι θα μας καταλάβουν σε κάνα δίωρο

Δημοσ.

Ο Αγγελάκας έβριζε το ΚΚΕ σε ένα κομμάτι του μαζί με τον Πανούση :P

Ο Θανασάρας έχει δηλώσει σε εκπομπή της Ελληνοφρένειας, ότι η καλύτερη ιδεολογία κατά την άποψη του είναι η αναρχία :D

Τρίτωσε το κακό :P

ειπε πολλες χοντραδες ειδικα αυτο οτι ειναι το ιδιο με την ΧΑ, και δεν το περιμενα ειδικα μετα την ερμηνια του στο ψυχη βαθια αλλα οκ παρολα αυτα τον αγαπαμε  :-D

Ευτηχως εχουμε δυο παπακωνσταντινου :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...