defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Πες της να κάνει καμιά πρόταση μιας και είναι του χώρου. http://www.amazon.de/Nivea-Men-Sensitive-Gesichtspflege-Creme/dp/B000ORY21C Ξεκινάς με κάτι τέτοιο και αν δεις ότι κάνει δουλειά και θες μπορείς να το ψάξεις περισσότερο.
funbreaker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τί να συντηρήσεις, αφού δεν κάνουν τίποτα. Η μόνη κρέμα που έχει νόημα είναι το αντηλιακό το καλοκαίρι. Οπότε αν έκαναν δεν θα ήταν ξεφτίλα? http://www.amazon.de/Nivea-Men-Sensitive-Gesichtspflege-Creme/dp/B000ORY21C Ξεκινάς με κάτι τέτοιο και αν δεις ότι κάνει δουλειά και θες μπορείς να το ψάξεις περισσότερο. Όταν λες να κάνει δουλειά τι να δω δηλαδή? Να περιμένω 10 χρόνια να δω αν απέτρεψε σε κάποιο βαθμό την γήρανση?
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τα parabens τί είναι? Οι ελληνικές έχουν κάποιο πλεονέκτημα? Τα parabens ειναι συνηρητικά και κάποιοι δεν τα θέλουν στα καλλυντικά τους λόγω φόβου ότι μπορεί να είναι επιβλαβή. Οι ελληνικές έχουν το πλεονέκτημα ότι στηρίζεις την ελληνική οικονομία και δεν παίρνεις Νivea που ειναι Γερμανική ας πούμε, γιατί σε μερικούς μετράει αυτό τον καιρό που θα δώσουν τα λεφτά τους. Για αυτό σου λέω πάει με τις προσωπικές σου απόψεις και πεποιθήσεις. 1
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όταν λες να κάνει δουλειά τι να δω δηλαδή? Να περιμένω 10 χρόνια να δω αν απέτρεψε σε κάποιο βαθμό την γήρανση? After shave χρησιμοποιείς; Κρέμα για τα χέρια; Πως κρίνεις αν κάνει δουλειά ή όχι; Με τον ίδιο τρόπο: όταν το δέρμα σου φαίνεται ξερό/ταλαιπωρημένο, βάλε την κρέμα και δες τι θα γίνει. 3
Big Boss Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 όλες οι κρέμες είναι απάτη Δε υπάρχει σκέυασμα που να μπορεί να αντιστρέψει το χρόνο,να "τσιτώσει" το δέρμα η να κάψει λίπος τοπικά.
katrougalos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Έχει δίκιο ο φίλος. Όλες οι κρέμες είναι απάτη. Μόνο νυστέρι.
Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Και συμπληρώνω... Τηλ:210-6666999 Ανδρέας Φουστάνος. 1
WorLogik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 εμενα κατι τετοια τοπικ με θλιβουν αλλα γελαω για να μην κλαψω.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όχι δεν αποφάσισα να το γυρίσω ακόμα. Μιλούσα με μια φίλη και μου λέει, εσύ ποιά κρέμα προσώπου χρησιμοποιείς? Τί είναι αυτά τα πούστικα της λέω εγώ, και στην συνέχεια ξεκίνησε μια συζήτηση που με προβλημάτισε πως ίσως να έχει και δίκιο με επιχειρήματα του τύπου, αν μπορείς να μετριάσεις την φθορά γιατί να μην το κάνεις και πως δεν είναι θέμα φύλου. Ποιά η γνώμη σας λοιπόν για το θέμα και ποιά κρέμα χρησιμοποιείτε? Καλησπέρα αρχηγέ,προσπερνάω τα αρνητικά σχόλια που έγιναν νωρίτερα,εγώ προσωπικά κάνω καθαρισμό προσώπου 1 φορά τον χρόνο,δίνω 30 ευρώ και χρησιμοποιώ κρέμα καθαρισμού της εταιρείας element,εννοείται πως έχω δει διαφορά. Και δεν είμαι ούτε ο Φουστάνος ούτε ο Γαβαλάς,όπως κάνω καθαρισμό στα δόντια μου έτσι κάνω και στο πρόσωπο μου.
ckrystall Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οι κρέμες που έχουν ρετινόλη απ'όσο έχω διαβάσει κάτι κάνουν με τις λεπτές ρυτίδες αμα την βάζεις τακτικά. Επίσης το αντιλιακό καλό είναι να το χρησιμοποιούμε και τον χειμώνα. Και συχνή απολέπιση στο πρόσωπο με κάποια απολεπιστική κρέμα που να γράφει στα συστατικά lactic acid ή glycolic acid ή salicylic acid και τέτοια (googlare aha & bha exfoliation). Αυτά βοηθάνε κάπως αλλά δυστυχώς τις ρυτίδες δεν τις γλυτώνουμε
funbreaker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 εμενα κατι τετοια τοπικ με θλιβουν αλλα γελαω για να μην κλαψω. Άσε, οι άντρες δεν υπάρχουν πια, όλοι πουστέψανε. Καλησπέρα αρχηγέ,προσπερνάω τα αρνητικά σχόλια που έγιναν νωρίτερα,εγώ προσωπικά κάνω καθαρισμό προσώπου 1 φορά τον χρόνο,δίνω 30 ευρώ και χρησιμοποιώ κρέμα καθαρισμού της εταιρείας element,εννοείται πως έχω δει διαφορά. Και δεν είμαι ούτε ο Φουστάνος ούτε ο Γαβαλάς,όπως κάνω καθαρισμό στα δόντια μου έτσι κάνω και στο πρόσωπο μου. Τα δόντια μαζεύουν πέτρα. Ο καθαρισμός προσώπου τι αφαιρεί που δεν φεύγει με πλύσιμο? Που και πως γίνεται?
Valerie_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Φίλε τοπικ σταρτερ πρέπει να πάρεις και καθαριστικό προσώπου για να κάνεις σωστή δουλειά.
dialer1453 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 πούστηδες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα