kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 @makfil δοκιμασες και το παλιο και το new interface? https://secure.alpha.gr/e-services/Login.aspx?service=NewLayoutSignOn https://www.alpha.gr/e-services/neo-awb/
makfil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χρησιμοποιώ, από το pc το 2ο, και τελικά εμφανίστηκε, σχεδόν, η πλήρης εικόνα του προφίλ μου από τη Citi. Υπάρχει μια εκκρεμότητα ακόμη αλλά ο άνθρωπός μου στην τράπεζα είπε ότι θα γίνει και αυτή στις επόμενες μέρες. Κατέβασα και την εφαρμογή για το κινητό αλλά δεν τη ενεργοποίησα ακόμη αφού κάνω τη δουλειά μου από το pc.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μην λέμε ό,τι θέλουμε. Η εφαρμογή Alpha Safe Access είναι παντελώς δωρεάν. Δωρεάν είναι το κατέβασμα. Αλλά σου λέει μέσα στο site της alpha ότι θα σου πάρει 8 ευρώ για την χρήση της εφαρμογής Εγώ είχα χάσει το token , το απενεργοποίησα μέσω του λογαριασμού μου web και έκανα αίτηση για νέο token βάζονας το id Που μου βγάζει το safeaccess. Μετά από μια βδομάδα με πήραν για επιβεβαίωση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δωρεάν είναι το κατέβασμα. Αλλά σου λέει μέσα στο site της alpha ότι θα σου πάρει 8 ευρώ για την χρήση της εφαρμογής Επαναλαμβάνω: είχα πριν token και κατέβασα την εφαρμογή. Δεν χρεώθηκα τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται για όσους ΔΕΝ είχαν το token.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το είχες ενεργό το token?Γιατί έγω το έχασα, μπήκα και το απενεργοποίησα και μετά κατέβασα το app. Πιθανόν για αυτό να με χρέωσαν.
Sorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χρεώνουν (μια φορά), όχι το token. Εγώ έκανα την αίτηση την περασμένη Τετάρτη, και με πήραν χθες το βράδυ, και δυστυχώς δεν άκουσα την κλίση! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χρεώνουν (μια φορά), όχι το token. Εγώ έκανα την αίτηση την περασμένη Τετάρτη, και με πήραν χθες το βράδυ, και δυστυχώς δεν άκουσα την κλίση! Δεν χρεώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά την έκδοση του μηχανήματος ή την υπηρεσία με την εφαρμογή.
Sorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το token αν το χάσεις, σου ξαναχρεώνουν μόνο. Αν χαλάσει το κινητό σου και ξανακατεβάσεις την εφαρμογή, απλά τους ενημερώνεις με το νέο ID της.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το token αν το χάσεις, σου ξαναχρεώνουν μόνο. Αν χαλάσει το κινητό σου και ξανακατεβάσεις την εφαρμογή, απλά τους ενημερώνεις με το νέο ID της. Σε εμένα ζήτησαν 8€ για να την ξανασυνδέσουν. Τους είπα ότι επισκεύασα την συσκευή, επανέφερα την εφαρμογή με titanium και όλα καλά. Αυτό έγινε πριν 1 μήνα. Δεν ξέρω αν έγιναν παράπονα (πέρα από το δικό μου κράξιμο) και άλλαξαν τακτική.
Makis38 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τα ίδια με τον paredwse μόνο που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τα δύο. Αν κατεβάσεις την εφαρμογή τους οι κωδικοί του token δεν ισχύουν, και το αντίστροφο. Την πάτησα παλιότερα.
Sorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε εμένα ζήτησαν 8€ για να την ξανασυνδέσουν. Τραγικό αν ισχύει αυτό. Για το φυσικό token, άντε να το δεχτώ, γιατί έχει ένα κόστος ως συσκευή και είναι και η αποστολή του. Αλλά για το app. ρε γαμώτο; Κάτσε να πάρω ένα backup το ρημάδι το τηλέφωνο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τα ίδια με τον paredwse μόνο που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τα δύο. Αν κατεβάσεις την εφαρμογή τους οι κωδικοί του token δεν ισχύουν, και το αντίστροφο. Την πάτησα παλιότερα. Έτσι ακριβώς. Οι κωδικοί του token δεν ισχύουν, ισχύουν οι κωδικοί του application. Πάντως είδα ότι υπάρχει διαδικασία να "απενεργοποιήσεις" την εφαρμογή του κινητού και να επιστρέψεις στο token, εάν επιθυμείς.
parlapipas25 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Επισης εκτος απο αυτα τα κολπα που κανουν με τις χρεωσεις εχουν και την χειροτερη εξυπηρετηση. Ειναι παντα η τραπεζα που περιμενω την περισοτερη ωρα στην ουρα για να εξυπηρετηθω απο ολες τις αλλες.
Sorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πάντως, μόλις με κάλεσαν πάλι, το πρόλαβα αυτή τη φορά και μου ενεργοποίησαν την υπηρεσία.
funbreaker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Γενικότερα μου φαίνεται τραγικό να σε χρεώνουν για κάτι που μακροχρόνια τους γλιτώνει από φόρτο εργασίας. Να σε πληρώνουν θα έπρεπε. Ακούς εκεί 8 ευρώ για αέρα κοπανιστό. H Πειραιως χρεωνει περισσοτερα, και μαλιστα ανα χρονο. Και 5€ για την εγγραφη. Υπάρχει ετήσια χρέωση για το winbank και πόσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα