Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι οικοι ανοχησ ειναι αχρηστοι. ο ανθρωποσ αν παρακαλεσει τον διαβολο με μυστικη προσευχη τοτε μπορει να νιωσει τις παρενεργιεσ και την ικανοποιηση σαν να εκανε πραγματικο σεξ με εναν αλλο. ετσι γλιτονεισ την ταλαιπωρια και τα χρηματα σου και δεν γκρινιαζει το ενα φυλο για το αλλο ουτε ο ενασ εχει την αναγκη του αλλου.

Ναι αλλα τοτε ο διαολος θα εχει αποκτησει κυριοτητα της ψυχης σου και μετα δε γλυτωνεις με τιποτα. Μια αιωνιοτητα θα πληρωνεις.

Καλυτερα να δωσεις λιγα χρηματα να κανεις τη δουλεια σου. Ριχνεις και μερικες μετανοιες μετα, οχι μετα απο καθε φορα φυσικα, ειναι πολυς κοπος. Οταν το εχεις κανει καμια 10ρια φορες μετα μετανοεις μαζικα για ολες και εισαι κομπλε.

Οποτε γλυτωνεις και την κολαση, γλυτωνεις και την ψυχη σου.

• Like 7
Δημοσ.

Γω παντως πληρωσα και χτες και προχτες και δε χρειαστηκε να κανω καμια μετανοια μετα επιασα κουβεντες με τουριδτριουλες και τις δυο μερες

Δημοσ.

Γω παντως πληρωσα και χτες και προχτες και δε χρειαστηκε να κανω καμια μετανοια μετα επιασα κουβεντες με τουριδτριουλες και τις δυο μερες

Είναι μέχρι να σε αγκαλιάσει ο Σατανάς φίλε μου. Μετά δεν σε σώζει τίποτα.

Δημοσ.

η κουβεντούλα πόσο πήγε ?

έχτρα στην χρέωσαν ?

• Like 1
Δημοσ.

ίμαι σίγουρος ότι τα κοριτσάκια 15 χρονών στα σχολεία δεν γυρνάνε με πορνοπεριοδικά μέσα στις τσάντες και τηλέφωνα που έχουν 10gb τσόντες μέσα. Επίσης οι σεξουαλικές διαστροφές (παιδερασίτα, κτηνοβασία και όλα τα άλλα) νομίζω ότι είναι κυρίως ανδρικά ελαττώματα

Εγώ αυτά τα θεωρώ αυτονόητα, καταστάσεις που βλέπουμε καθημερινά όλη την ζωή μας και όχι αντικείμενα debate. Δεν έχει άλλο νόημα η διαφωνία. Απλά συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και το αφήνουμε εκεί.

Τα ειπε ο μεγαλος Louis

• Like 3
Δημοσ.

Σιγά μην είναι και στα όρια της αυτοκτονίας. Μια χαρά αντέχει και η γυναίκα και ο άνδρας χωρίς να έχουν πάει 2 ή και περισσότερα χρόνια με κανέναν, αν θέλουν συγκρατούν τις ορμές τους. Τα υπόλοιπα είναι κοινωνικά στερεότυπα ή αυτό που νομίζουμε εμείς ως σωστό.

Το αποδεικνύουν και οι σχετικές μελέτες του καθηγητή κοινωνικής Ψυχολογίας Peter Hofstatter

που παλαιότερα διδάσκονταν στα περισσότερα Πανεπιστήμια.

Αντίθετα, με κάποιες εξαιρέσεις, οι του κάθε μέρα και 2-3 φορές την ημέρα, πιθανόν να πάσχουν από σεξουαλική βουλιμία,

και όλα τα είδη της τελευταίας (βουλιμία) θεωρούνται ως ψυχική νόσος, από τους περισσότερους σύγχρονους ψυχιάτρους.

Δημοσ.

Η κουβεντουλα δεν ηταν με επαγγελματιες

ανάποδα το πας   , σεξ με τις τουριστριουλες και κουβεντούλα με τις επαγγελματιες (πως πάει η δουλειά κορίτσια κτλ) θα ήταν το σωστό για την τσέπη σου

• Like 1
Δημοσ.

Το αποδεικνύουν και οι σχετικές μελέτες του καθηγητή κοινωνικής Ψυχολογίας Peter Hofstatter

που παλαιότερα διδάσκονταν στα περισσότερα Πανεπιστήμια.

Αντίθετα, με κάποιες εξαιρέσεις, οι του κάθε μέρα και 2-3 φορές την ημέρα, πιθανόν να πάσχουν από σεξουαλική βουλιμία,

και όλα τα είδη της τελευταίας (βουλιμία) θεωρούνται ως ψυχική νόσος, από τους περισσότερους σύγχρονους ψυχιάτρους.

Για αυτό η Αμερικάνικη Ενωση Ψυχίατρων απέρριψε το αίτημα να ενταχθεί στις ψυχικές νόσους και στο DSM? :wacko:

Ο,τι να ναι...

'Οποιος σύγχρονος ψυχίατρος λέει τέτοιες μπούρδες, καλύτερα να σκίσει το πτυχίο του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω πληρώσει,

με ειχαν πληρώσει :X

Γυναίκα είσαι?

Αν ναι , να και μια που το παραδέχεται δημόσια :-)

Για πες φάση ..

αν είσαι άντρας μην παρεξηγηθείς ,  πλάκα κάνω ε  ..  

Δημοσ.

Για αυτό η Αμερικάνικη Ενωση Ψυχίατρων απέρριψε το αίτημα να ενταχθεί στις ψυχικές νόσους και στο DSM? :wacko:

Ο,τι να ναι...

'Οποιος σύγχρονος ψυχίατρος λέει τέτοιες μπούρδες, καλύτερα να σκίσει το πτυχίο του.

ποιο DSM.....

εδώ ο καθένας βγάζει θεωρίες μόνος του.....

4 χρόνια σπουδάζω ψυχολογία μου έχουν γαμηθεί τα μάτια με αυτά που διαβάζω σε αυτό το thread

• Like 2
Δημοσ.

Τα ειπε ο μεγαλος Louis

always upvote louis CK τα έχω δει 10 φορές αυτά :D. O Louis είναι ο αγαπημένος μου comedian και βλέπω αρκετό (αν όχι πολύ) standup

και είναι so true lol

ειδικά το πρώτο μας λύνει την συζήτηση τελείως... lock thread

• Like 1
Δημοσ.
[...]

4 χρόνια σπουδάζω ψυχολογία μου έχουν γαμηθεί τα μάτια με αυτά που διαβάζω σε αυτό το thread

Τότε θα έπρεπε να ξέρεις ότι, οι άνθρωποι μεγαλώνουν μέσα στο ρόλο που τους υπαγορεύει η κοινωνία…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...