Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μας παρουν τα δακρυα lol

επι του θεματος, εγω θα προτεινα τα εξης:

-να του γνωρισεις μια *ομορφη* γυναικα για σχεση

-να του δωσεις λεφτα για να τα φαει με μια *ομορφη* γυναικα

-να αγορασεις μονοπετρο και να τον ζητησεις για γαμο

-να τον αφησεις στην ησυχια του και να μη του τα ζαλιζεις καθε 6 μηνες

επισης καποιος να μας κανει τη χαρη να κλειδωσει το τρολλοτοπικ για τα επομενα 4μισι χρονια

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πω πω.. Εντάξει, απαξιώ. Δεν μπορείς να μιλήσεις σοβαρά σε αυτο το site. Ο διαχειριστής να μάθει ότι έχει και όρους! Καλό απογευμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ηρεμη ειμαι, απλά δεν καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η λογοκρισία και η λεκτική επίθεση που γίνεται. μην απαντάς σεβασου τον άλλον, δεν λέω για σένα, γενικά μιλάω.. και στην τελική πες ότι δεν ταιριάζει το θέμα μου, για ποιο λογο να υπάρχει ενότητα μπλα μπλα που όλοι γράφουν ότι γουστάρουν, αλλά σε εμένα την λένε?

Σωστα τα λες.. Ο κοσμος εχει χαλασει.. και αυτο οφειλεται στην διαπαιδαγωγηση,φθονο,κομπλεξ,βιωματα,απραγια-μαλακινση. Ετσι ακριβως οπως το λες ¨μην απαντάς σεβασου τον άλλον¨ αλλα δεν γινεται οταν κουβαλας εστω και 1 απο αυτα που εγραψα..!
Δημοσ.

Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν και λιγα άτομα εδω μέσα που να μπορούν να μου απαντήσουν σαν ανθρωποι :)

Δημοσ.

Πολύ χρόνο στο fb περνάς, τα μπέρδεψες προφανώς. Φίλες προφανώς έχεις, ζήτα από εκεί ιδέες. Δε μπορώ να καταλάβω, ωραία μπαίνεις στο Insomnia (τεχνολογικό site) στο -οτι να' ναι section- και νααααα, ιδέες για επέτειο (του κάθε μήνα). Αν δεν σου κάνουμε εμείς, η παιδεία μας (μας ξέρεις κι από χτες) και οι χιουμοριστικές μας απαντήσεις, ξέρεις την έξοδο. Βαρέθηκα με τα κοριτσάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Προς ενημέρωση σου, στο facebook μπαίνω μια άντε δυο φορές την εβδομάδα! Χρησιμοποιώ Gmail και LinkedIn έχω και δουλειές :) Γίνε εσύ άντρας πρώτα και μετά να βαρεθείς τα συνομιλικα σου κοριτσάκια :)

VonLoutsos δεν κανονίζουμε από πριν αν θα γιορτάσουμε βασικα, απλά αν έχουμε χρόνο ή παίρνουμε κάτι ο ένας στον άλλο ή οργανώνουμε κάτι. Οπότε άμα του πω ότι δεν θα κάνουμε τίποτα θα.ειναι επειδή δεν προλαβαίνουμε! :P

Δημοσ.

καλυτερα απο γυναικα, it's the best

αυτό δε θεωρείται gay ?  

γιατι αν κατάλαβα καλά το κενό ειναι η τρυπίδα του 

explain.png

Δημοσ.

νταξ, αφου το κοριτσι εχει και linkedin και δουλειες, σηκωνω τα χερια ψηλα, τετοιο κυρος, respect απλα! :-D :-D :rolleyes:

τι μ@λακιες διαβαζουμε...

• Like 4
Δημοσ.

αυτό δε θεωρείται gay ?  

γιατι αν κατάλαβα καλά το κενό ειναι η τρυπίδα του 

explain.png

''θεωρήται γκέι''

Λολ.Χαρήτε τα σώματα σας κ αφήστε τις θεωρήσεις φάση 50's να πούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρι μου, άμα εσύ δεν εχεις τι να κάνεις μην ασχολείσαι μαζί μου. Και αν δεν έχεις δουλειά μην κρίνεις την δική μου. you're welcome :)

Δημοσ.

νταξ, αφου το κοριτσι εχει και linkedin και δουλειες, σηκωνω τα χερια ψηλα, τετοιο κυρος, respect απλα! :-D :-D :rolleyes:

Linkedin έχει κι η κουτσή Μαρία. Τύπος γυναίκας slowpoke

τι μ@λακιες διαβαζουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...