Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να πάρω το Ps4 και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δε γίνεται να σκάσω μπροστά 400€.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα πως θα μπορούσα να αγοράσω την κονσόλα με δόσεις;

Έχω ακούσει ότι μπορώ να κάνω διακανονισμό με μικροκαταστήματα και να πηγαίνω κάθε μήνα να τους δίνω τα λεφτά ισχύει κάτι τέτοιο;

Γιατί έχω ένα μικρό κατάστημα με videogames κτλ. κοντά μου και είμαι χρόνια πελάτης θα μπορούσα να τα βρω με τον καταστηματάρχη έτσι ώστε να το πάρω με δόσεις αλλά χωρίς πιστωτική;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν εννοείς τα παλιά γραμμάτια, χλωμό σε κόβω να δεχτεί ο οποιοσδήποτε καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και κανένας δεν

πρόκειται να ρισκάρει να του βαρέσεις κανόνι. Δύσκολα θα πάρει τα λεφτά του πίσω εαν εσύ για τον χ,ψ,ω λόγο αποφασίσεις να του δώσεις πιστόλι.

Ισως λέω ίσως να παίζει περίπτωση να το πάρεις με καταναλωτικό δάνειο απο κάποιο πολυκατάστημα, αλλά και πάλι ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο σιγά μην εγκρίνει η τράπεζα ακόμα και αυτό το φαινομενικά μικρό ποσό των 400 ευρώ.

Δεν ξέρω εαν βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.

δύσκολα.. έψαχνα και εγώ για μια αγορά που ήθελα να κάνω στην Αθήνα, αλλά τίποτα. Δεν δέχονται γραμμάτια σε τόσο μικρές αγορές.. αν τον ξέρεις χρόνια που λες ίσως να σου την κάνει την εξυπηρέτηση, αλλά και πάλι χλωμό το βρίσκω. Εκτός αν είσαι επαρχία.. εγώ στην επαρχία βρήκα κατάστημα και πήρα τηλεόραση με δόσεις εκτός πιστωτικών, κράτησε τα στοιχεία μου και όλα καλά. Στα αστικά κέντρα δύσκολο..

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ο κωτσόβολος (μάλλον η τράπεζα) όπως είπε και το παιδί πιο πάνω δεν πιστεύω ότι θα μου εγκρίνει το καταναλωτικό δάνειο.

Από ότι φαίνεται θα προσπαθήσω στο τοπικό κατάστημα και το πολύ πολύ θα περιμένω δε χάθηκε και ο κόσμος.

Ευχαριστώ πολύ και παλι

Δημοσ.

Μια πιστωτική δεν είναι εύκολο να βγει;

Δάνεια και πιστωτικές τα έχουν κόψει λόγω capital control. Δεν είναι θέμα ευκολίας, απλώς σταμάτησαν να δίνουν.

Δημοσ.

Είχα παλιότερα αλλά την έκοψα.

Πολύ εθιστική.Όλο λες θα τα βάλω στην κάρτα τι είναι 20€ πχ το μήνα σιγα και στο τέλος είσαι χρεωμένος μέχρι το λαιμό...

Δημοσ.

Νομιζω  αν εχεις καποιο γνωστο με εκαθαριστικο θα σου δωσει ο κωτσοβολος, για μτχ δεν βγαινεις το χε παρει ενας φιλος 250 απο εδω μεσα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ο κωτσόβολος (μάλλον η τράπεζα) όπως είπε και το παιδί πιο πάνω δεν πιστεύω ότι θα μου εγκρίνει το καταναλωτικό δάνειο.

Από ότι φαίνεται θα προσπαθήσω στο τοπικό κατάστημα και το πολύ πολύ θα περιμένω δε χάθηκε και ο κόσμος.

Ευχαριστώ πολύ και παλι

Ο κωτσόβολος απλά θέλει εγγυητή που να δουλεύει σε μια επιχείρηση σταθερά 10 χρόνια,εγώ έχω πάρει λαπτοπ από εκεί.

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος συνεργάζεται με τράπεζα,δεν νομίζω να υπάρχει τράπεζα αυτή τη στιγμή που να εγκρίνει ακόμα και αυτό το μικρό καταναλωτικό δάνειο...

Φυσικά και δεν μου είναι απαραίτητο το Ps4 απλά επειδή το ζαχαρώνω μήνες και επειδή έχω λίγο ελεύθερο χρόνο είπα να το τσιμπήσω.

Πάντως θα προσπαθήσω μπας και βρω κάποιο γνωστό (που να έχει πιστωτική) μπας και μπορέσει να με βοηθήσει αλλά έτσι όπως το βλέπω θα περιμένω δεν έγινε και τίποτα.

Δημοσ.

Το κλασσικό, δανεικά απο πραγματικό φίλο (που έχει άνεση) και του δίνεις κάθε μήνα απο ένα 100ρικο. Ή απλα μάζευε κάθε μήνα και το παίρνεις όταν τα έχεις (εγω αυτό κάνω). Εντάξει δεν είναι κανα τρελό ποσό. Σε 5-6 μήνες το πήρες; Και αν δεν μένει στην άκρη το μήνα ούτε ένα 50€ τότε τι να το κάνεις το ps4, ύτε παιχνίδια δεν θα μπορείς να αγοράζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...