d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 θυμαμαι ενα τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητακι/φορτηγακι που ανεβαινε σε τοιχους και ταβανια. ποτε δε το πηρα. ποιο ειναι? το θυμαστε?
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 θυμαμαι ενα τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητακι/φορτηγακι που ανεβαινε σε τοιχους και ταβανια. ποτε δε το πηρα. ποιο ειναι? το θυμαστε? Σίγουρα ήταν τηλεκατευθυνόμενο; Μήπως ήταν αυτά; (δεν ήταν τηλεκατευθυνόμενα όμως...) 3
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 θυμαμαι ενα τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητακι/φορτηγακι που ανεβαινε σε τοιχους και ταβανια. ποτε δε το πηρα. ποιο ειναι? το θυμαστε? Αυτό θα λες http://youtu.be/QaULdNybJ_0 2
Adon1s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μερικά κινητά: ericsson k700, γιατί έκανε τα πάντα (έτσι πίστευα τουλάχιστον! ) Το είχα φίλε , ήταν η ατραξιόν της γειτονιάς (και εγω του σχολείου ) για κανα 6μηνο συγκίνηση 2
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Θα φανεί αστείο για κορίτσι αλλά οπότε έβλεπα τηλεκατευθυνόμενα τρελαινομουν από χαρά και δε μπορουσα ποτέ να καταλάβω γιατί θεωρουνταν αγοριστικο παιχνίδι! Δεν είχα πει στους δικούς μου πως ήθελα να αποκτήσω ενα είτε ελικόπτερο είτε αυτοκίνητο αλλά ήθελα να το πάρω μόνη μου. Εν τέλει, ποτέ δεν αγόρασα. Τώρα απλά χαζεύω τα drones! 3
d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σίγουρα ήταν τηλεκατευθυνόμενο; Μήπως ήταν αυτά; (δεν ήταν τηλεκατευθυνόμενα όμως...) σιγουρα ΔΕΝ ηταν αυτο! Αυτό θα λες τετοιας φιλοσοφιας (μπορει να μην ηταν με τηλεκατεθυθνση) αλλα πιο μεγαλο. σαν πυροσβεστικο οχημα το θυμαμαι (φορτηγακι) Θα φανεί αστείο για κορίτσι αλλά οπότε έβλεπα τηλεκατευθυνόμενα τρελαινομουν από χαρά και δε μπορουσα ποτέ να καταλάβω γιατί θεωρουνταν αγοριστικο παιχνίδι! Δεν είχα πει στους δικούς μου πως ήθελα να αποκτήσω ενα είτε ελικόπτερο είτε αυτοκίνητο αλλά ήθελα να το πάρω μόνη μου. Εν τέλει, ποτέ δεν αγόρασα. Τώρα απλά χαζεύω τα drones! ε παρε ενα drone να σε φυγει η καψα 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Θα φανεί αστείο για κορίτσι αλλά οπότε έβλεπα τηλεκατευθυνόμενα τρελαινομουν από χαρά και δε μπορουσα ποτέ να καταλάβω γιατί θεωρουνταν αγοριστικο παιχνίδι! Δεν είχα πει στους δικούς μου πως ήθελα να αποκτήσω ενα είτε ελικόπτερο είτε αυτοκίνητο αλλά ήθελα να το πάρω μόνη μου. Εν τέλει, ποτέ δεν αγόρασα. Τώρα απλά χαζεύω τα drones! Πριν 4 μήνες πήρα ένα ελικοπτεράκι γιατί το είχα και εγώ άχτι.Τώρα το χαίρεται ο ανηψιος
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πριν 4 μήνες πήρα ένα ελικοπτεράκι γιατί το είχα και εγώ άχτι.Τώρα το χαίρεται ο ανηψιος Τα ελικόπτερα πιο παλιά ήταν το πιο ακριβό και το πιο δύσκολο να χειριστείς τηλεκατευθυνόμενο....
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τα ελικόπτερα πιο παλιά ήταν το πιο ακριβό και το πιο δύσκολο να χειριστείς τηλεκατευθυνόμενο.... Για εμένα που είμαι γεννημένος πιλότος είναι παιχνιδάκι 1
Pokemon640 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μικρός μέχρι γυμνάσιο ήθελα : CRT οθόνη 21' Barco CRT projector φωτογραφική μηχανή home cinema Camera τηλεοπτικού σταθμού με XLR Λύκειο έπιασα δουλειά, τα αγόρασα όλα μέχρι σήμερα εκτώς της φωτογραφικής μηχανής Αποθημένο αυτή τη στοιγμή που δεν εχω είναι ένα Silicon graphics indigo με Ultra 64 dev board και περασμένα τα προγράμματα για να γράφω παιχνίδια σε N64. Απίστευτα δύσκολο καθώς αριθμημένα κομμάτια υπάρχουν και κοστιζουν ποιο ακριβά από τον Barco μου . 1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 N64, PS1, αρχικά. Θυμάμαι πρώτη φορά στο σπίτι φίλου πίσω στο '98-΄99 το Μario 64... Είχα πάθει την πλάκα μου τότε, όπως και κάθε φορά που έβλεπα συσκευασίες κονσολών σε μαγαζιά. Αργότερα σε σπίτι άλλων φίλων ήρθα σε επαφή με το PS1.. Άλλο κόλλημα απο εκεί. Δυστυχώς λόγο μικρής ηλικίας τότε (και πανάκριβων τιμών των μηχανημάτων σε δραχμές) δεν μου είχαν αγοράσει κάποια κονσόλα πέρα απ' τα φθηνά NES clones που κυκλοφορούσαν τότε. Πολύ αργότερα αγόρασα το GBA και μετά απο λίγο το PS2 όταν και εγώ ο ίδιος πιστεύω ήμουν στην κατάλληλη ηλικία για gaming. Βέβαια το μεγαλύτερο gaming απωθημένο είναι το PS3 το οποίο λόγω υψηλής τιμής δεν κατάφερα να αγοράσω μέχρι το 2011 (αν και είχα 360 απ' το 2008).Όσο για τα κινητά, θυμάμαι είχα κολλήσει με ένα παλιό Moto V66 όταν οι άλλοι είχαν αρχίσει τα έγχρωμα κινητά. Βέβαια μετά απο λίγο άλλαζα συσκευές κάθε χρόνο (με αρχή το Κ750i), οπότε δεν μπορω να πω οτι μου έχει μένει κάποιο μεγάλο απωθημένο σε αυτόν τον τομέα. 1
gokuthelegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυτό θα λες Εεεε; τι πατέντα έχει γίνει εδώ; Και εγώ θυμάμαι κάτι τηλεκατευθυνόμενα όταν πήγαινα δημοτικό, πριν καμιά 20αριά χρόνια, που στην διαφήμιση έδειχνε ότι ανέβαιναν σε τοίχους, αλλά νόμιζα ότι ήταν διαφημιστικό τρικ.
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Και μένα μου κάνανε εντύπωση αυτά! Μέχρι και στο ταβάνι περπατάνε!
manzah80 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 αυτο το γαμηδι μου χε ξεφυγει ειχα παθει ψυχωση 3
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εεεε; τι πατέντα έχει γίνει εδώ; Και εγώ θυμάμαι κάτι τηλεκατευθυνόμενα όταν πήγαινα δημοτικό, πριν καμιά 20αριά χρόνια, που στην διαφήμιση έδειχνε ότι ανέβαιναν σε τοίχους, αλλά νόμιζα ότι ήταν διαφημιστικό τρικ. Λειτουργεί όπως η ηλεκτρική σκούπα, ρουφάει αέρα.Αν δεις αλλά βίντεο κάνει θόρυβο. http://youtu.be/A_nYNuoZteA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα