geo99rge Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 καιρος για μια αλλαγη, μια χαρα φενεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorisv90 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Αντε καλααα!! Να χαμε να λεγαμε η samsung !</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 τα φαν μπουζ εχετε γινει εμετικα φτανει.. ασμημουλι ναι .. τα καινουργια 5 και edge ειναι τοσο ομορφα που μονο πολυ λεπτη διαφανης θηκη θα τους πηγαινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas1340 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για να ικανοποιήσει η εν λόγω εταιρία το δύσκολο κοινό των 15χρονων του ινσόμνια, πρέπει να σταματήσει να κυκλοφορεί συσκευές και να κλείσει.Εδώ που τα λέμε τίποτα δεν είναι ικανό να ικανοποιήσει τα σημερινα 15χρονα, από την στιγμή που τα κινητά αντικατέστησαν σε μεγάλο βαθμό το φυσικό παιχνίδι με το πουλάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zipcode80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Και εγώ θα το χαρακτήριζα άσχημο...παρόλο που το edge μου αρέσει ρε παιδιά...το πληκτρολόγιο όμως....άσχημο για τα δικά μου δεδομένα. Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Χάλια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mustercoo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έλεος, αν δε μπορείς, απλά μη παίρνεις touchscreen. Απλά τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πωω ρε χάλι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 κατα την γνωμη μου ειναι αχρειαστο αλλα αντε ακομα και αν πεις οτι χρειαζεται θα το προτιμουσα να ηταν σαν του nokia n900 ή τουλαχιστον κατι παρομοιο το οποιο να αποκρυπτεται καπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Απατοοοοο!Επιτέλους ένα θέμα που αξίζει τέτοια σχόλια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Χα χα χα. Οι σχεδιαστές της Samsung ρίχνουν τον ύπνο του δικαίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Παίζει να είμαι ο μόνος που τη βρήκε ενδιαφέρουσα προσέγγιση ενώ το Νοτε 5 του φανηκε παγερά αδιάφορο? Το θεωρώ πολυ καλη ιδεα, ελπιζω στους Κινέζους να βγάλουν κάτι αντίστοιχο γοα το Νοτε 4 γιατί η σαμμυ δε νομίζω να το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tableto Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εντάξει , τουλάχιστον προσπαθούν οι άνθρωποι και κάτι πάντα αλλάζουν , αυτό τουλάχιστον είναι θετικό , ενώ η Apple πολύ μονόχνωτοι ρε παιδάκι μου , το ιδιο κινητο πάλι θα βγάλουν και θα μας το παρουσιάσουν ως την εφεύρεση του αιώνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zipcode80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η apple Έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Είναι δαγκωμένο μήλο...πως να το κάνουμε. Πέφτουν όλοι με τα μούτρα, αλλά δεν έχουν και άδικο! Σταθερότητα στο λογισμικό της,και it simply works. Άσε που για τους περισσότερους είναι πιο βολική η οθόνη σε 4,7 που έχει.όλα τα android πλέον σε 5.5 πάνε και το κοινό χάνεται σιγά σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giodoul Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ωραια παλαιο-καινοτομία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα