Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καλύτερη συμβουλή.Θα πάει ο άνθρωπος και αφού του το είπες εσύ θα γράψει άριστα στις πανελλαδικές,θα περάσει πολυτεχνείο,θα το βγάλει στα 5 χρόνια και τότε ίσως βρει δουλειά.Ένα μικρό βέβαια προβληματάκι είναι τι θα τρώει αυτά τα 6 χρόνια.

Και για να απαντήσω εγώ αν δεν έχεις τίποτα να σε κρατάει εδώ πήγαινε στη λεγεώνα των ξένων.

Μάλιστα...τότε ας κάτσει στο "δεν ξέρω να κάνω τίποτα αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν βρίσκω δουλειά".

Χμμ, πολύ έξυπνο, "ξες μανδάμ είναι κι αλλοι που έχουν τόσα πτυχία και τα έχουν κορνίζα ή κωλόχαρτο, να πάει όξω"

Μετά "με τι προσόντα να πάει έξω, για καθαριστής τουαλέτας με προοπτικές λάντζας?"

Τη συνέχεια δεν την ξέρω, αναμένω.

• Like 2
Δημοσ.

Η καλύτερη συμβουλή.Θα πάει ο άνθρωπος και αφού του το είπες εσύ θα γράψει άριστα στις πανελλαδικές,θα περάσει πολυτεχνείο,θα το βγάλει στα 5 χρόνια και τότε ίσως βρει δουλειά.Ένα μικρό βέβαια προβληματάκι είναι τι θα τρώει αυτά τα 6 χρόνια.

Και για να απαντήσω εγώ αν δεν έχεις τίποτα να σε κρατάει εδώ πήγαινε στη λεγεώνα των ξένων.

Το οτι χρειάζεται λεφτά για να φύγει εξω ουτε καν ε?

Το οτι όπως λένε απο πανω στην καλύτερη να γίνει καθαριστής αν δεν έχει πτυχίο ουτε αυτό?

Οι πανελληνιες δεν είναι το μονο πράγμα που υπάρχει. Ακόμα και ενα δημόσιο ΙΕΚ που είναι τζάμπα και κρατάει λιγο κάτι θα του προσφέρει απο το να κάθετε και να κλαίει την μοίρα του

Παράλληλα μπορεί να συνεχίσει το ψάξιμο για δουλεια.

Δημοσ.

υπαρχουν επιδοτουμενα προγραμματα απο ΟΑΕΔ, για μακροχρονια ανεργους, υπαρχουν δημοσια ΙΕΚ, υπαρχει παντα ο τροπος, αρκει να σε απασχολει και λιγο το μελλον σου και να το κυνηγας, ωστε να εχεις καποιες ελπιδες στην αγορα εργασιας

ΙΕΚ;Δεν νομίζω ο φίλος μας να έχει πρόβλημα με διάρροια και να ζήτησε κωλόχαρτο.

• Like 1
Δημοσ.

ΙΕΚ;Δεν νομίζω ο φίλος μας να έχει πρόβλημα με διάρροια και να ζήτησε κωλόχαρτο.

χαχαχα, καλό καλό....not

• Like 1
Δημοσ.

Θα σκουπιστεί με το απολυτήριο λυκείου.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σκουπιστεί με το απολυτήριο λυκείου.

Όσο σκουπίζεται τουλάχιστον 2 χρόνια θα ψάχνει για δουλειά και δεν θα κοροιδεύει τον κόσμο.

Δυστυχώς από τις μεγαλύτερες απάτες τα ΙΕΚ,σε όλα τα νέα παιδιά λέω να είναι κοντά σε έναν μάστορα για 2 χρόνια αντί να σπαταλάνε το χρόνο τους σε πτυχία (η μάλλον βεβαιώσεις) χωρίς αντίκρισμα αφού δεν τους κόβει και να μην το παλεύουν τζάμπα με ΙΕΚ και κολλέγια της πλάκας.

Ξεφεύγουμε όμως και είναι το τελευταίο μήνυμα μου στο θέμα.Απλώς ένιωσα την ανάγκη να επέμβω όταν είδα πως πήγατε να τον καταστρέψετε με τις ιδέες σας για τη μεταδευτεροβάθμια.

Δημοσ.

Ναι εμείς θα τον καταστρέψουμε, ας μείνει αιώνια ανειδίκευτος τότε να μοιράζει άδεια βιογραφικά 

Το να ψάχνει για δουλειά παράλληλα με κάποιο ιεκ είναι φαντάζομαι αδύνατο με το μυαλό σου

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το ότι για να μπεις στη λεγεώνα ας πούμε είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει και φυσικά όνειρο του καθενός...

Για να φτάσεις να θες να μπεις εκεί πρέπει η ζωή να σου χει ρίξει τρελό φτύσιμο και όχι απλά α είσαι άνεργος.

Δυστυχώς από τις μεγαλύτερες απάτες τα ΙΕΚ,σε όλα τα νέα παιδιά λέω να είναι κοντά σε έναν μάστορα για 2 χρόνια αντί να σπαταλάνε το χρόνο τους σε πτυχία (η μάλλον βεβαιώσεις) χωρίς αντίκρισμα αφού δεν τους κόβει και να μην το παλεύουν τζάμπα με ΙΕΚ και κολλέγια της πλάκας.

Ενώ το να πας σε έναν μάστορα δεν είναι κοροϊδία; Το 99% των Ελλήνων μαστόρων είναι κάτι παραπάνω από άχρηστοι. Ξεκίνησαν να πειραματίζονται σε περιουσίες ξένων μέχρι που μάθαν να φτιάχνουν κάτι χαλώντας άλλα δέκα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο σκουπίζεται τουλάχιστον 2 χρόνια θα ψάχνει για δουλειά και δεν θα κοροιδεύει τον κόσμο.

Ξεφεύγουμε όμως και είναι το τελευταίο μήνυμα μου στο θέμα.Απλώς ένιωσα την ανάγκη να επέμβω όταν είδα πως πήγατε να τον καταστρέψετε με τις ιδέες σας για τη μεταδευτεροβάθμια.

Ισχύουν αυτα σήμερα για τους ανειδίκευτους;

Υπαρχουν και αλλες δυο επιλογές οαεδ και εσπερινο

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ το να πας σε έναν μάστορα δεν είναι κοροϊδία; Το 99% των Ελλήνων μαστόρων είναι κάτι παραπάνω από άχρηστοι. Ξεκίνησαν να πειραματίζονται σε περιουσίες ξένων μέχρι που μάθαν να φτιάχνουν κάτι χαλώντας άλλα δέκα.

Αυτό ξαναπέστο, το έχει δει από πρώτο χέρι.

Όπως και να έχει, από το να κάθεται στο σπίτι καλύτερα ας ασχοληθεί με κάτι. Καλύτερα να έχει ένα κολώχαρτο (ΙΕΚ, ΟΑΕΔ κλπ), παρά τίποτα.

Δημοσ.

Κι από το σπίτι σου πλέον μια χαρά μπορείς να ειδικευτείς σε κάτι που σου αρέσει...τόσες πιστοποιήσεις μπορείς να πάρεις με διάβασμα από σπίτι σου ή να μάθεις ένα σωρό πράγματα! Υπολογιστής και ίντερνετ υπάρχει απ'ό,τι βλέπω :)

Δημοσ.

Αυτό ξαναπέστο, το έχει δει από πρώτο χέρι.

Όπως και να έχει, από το να κάθεται στο σπίτι καλύτερα ας ασχοληθεί με κάτι. Καλύτερα να έχει ένα κολώχαρτο (ΙΕΚ, ΟΑΕΔ κλπ), παρά τίποτα.

Απο το να μην εχεις τιποτα

Δημοσ.

αν είσαι ανειδίκευτος και θες να ζήσεις αξιοπρεπή ζωή στην Ελλάδα μάλλον πρέπει να δουλέψεις νύχτα.. Σερβιτόρος, μπαρ, καφές,  whatever...

εναλλακτικά taxi ίσως (υπάλληλος)

όσους φίλους έχω πίσω που είναι  ανειδίκευτοι σε day job ... τα πράματα είναι πολύ δύσκολα. Και να βρεις δουλειά πάλι με γονείς μένεις, αν και συνήθως είναι στην ανεργία μεταπηδώντας από δουλειά σε δουλειά. Οσοι δουλεύουν νύχτα είναι πολύ πιο σταθεροί και την παλεύουν. Με το ανάλογο προσωπικό κόστος βεβαία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...