Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χθες πήγα στον νοσοκομείο για κάποιες ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές αλλά ο γιατρός μου πρότεινε να κλείσω ραντεβού για... κολονοσκοπηση. Μου είπε πως η εξέταση γίνεται με μέθη αλλά δεν παύει να είναι μια δυσάρεστη διαδικασία. Από τη μια σκέφτομαι να ακυρώσω το ραντεβού. Μπορεί κάποιος που έχει περάσει αυτή τη ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ να με πείσει να την κάνω; 21 χρόνων είμαι και ποτέ δε περίμενα να κάνω αυτή την εξέταση σε αυτή την ηλικία

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προσωπικά δε θα το έκανα ποτέ για κανένα λόγο

καλύτερα να πεθάνω παρα να κάνω αυτήν την εξέταση

το εννοώ.Αν βρεθώ ποτέ σε νοσοκομείο για αυτό το πράγμα θα αυτοκτονήσω εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

Έκανε φίλη μου πριν λίγο καιρό σε ιδιώτη γιατρό. Από όσα μου είπε δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγάλη δυσκολία βρίσκεται στην προετοιμασία..

Η ίδια η εξέταση δεν είναι τίποτα.

Επίσης υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές πιθανότητες να πάθεις κάποια επιπλοκή απο την εξέταση.

Δημοσ.

Βρε η διαδικασία πριν μου φάνηκε σχετικά απλή. Όχι φρούτα - λαχανικά για καμιά εβδομάδα και καθαρτικό μια μέρα πριν. Το θέμα είναι όταν θα αρχίσει το "πανηγύρι" τι γίνεται;

Δημοσ.

το χειροτερο ειναι να αρχισει και να σου αρεσει .μετα απο αυτα θα αρχισεις να κανεις και παρεα με τον τοξοβολο 

• Like 14
Δημοσ.

Βρε η διαδικασία πριν μου φάνηκε σχετικά απλή. Όχι φρούτα - λαχανικά για καμιά εβδομάδα και καθαρτικό μια μέρα πριν. Το θέμα είναι όταν θα αρχίσει το "πανηγύρι" τι γίνεται;

Το καθαρτικό δεν είναι απλή υπόθεση..Είναι πολύ μεγάλη η ποσότητα..

Αυτά που δείχνουν στα έργα που του βάζουν στον καφέ δυο κουταλιές του γλυκού καθαρτικό είναι μεγάλη μούφα. :-D

Και θα πας στην τουαλέτα τουλάχιστον 10-15 φορές..

Δημοσ.

το εννοώ.Αν βρεθώ ποτέ σε νοσοκομείο για αυτό το πράγμα θα αυτοκτονήσω εκείνη τη στιγμή.

Φοβερά μεγάλα λόγια.

Πραγματικά σου εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να το αποδείξεις.

Πέρα από το ότι, όπως είχε πει κάποιος, "το ποτέ και το πάντα είναι πολύ μεγάλες κουβέντες και καλά θα κάνουμε να τις αφήσουμε στην ησυχία τους", όταν έρχεται η ανάγκη κάνεις και αυτές τις εξετάσεις αλλά και ότι άλλο σου πουν (ακόμα και κομπογιαννίτες) προκειμένου να γίνεις καλά

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα , δεν θα καταλάβεις τίποτα. Μία  ημέρα πριν θα χρειαστεί να πάρεις καθαρτικό (συνήθως με νερό- 4λίτρα) ,η διαδικασία κρατάει κανα τέταρτο.

Δημοσ.

Παρε γνωμη 2ου ή αν δεν μπορει να σου δωσει σοβαρη απαντηση ο δευτερος πανε και σε τριτο γιατρο. Αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ τις εξετασεις που ξεπερνανε την κατηγορια τυπου εξεταση αιματος , υπέρηχος, ακτινογραφια κλπ. 

Δεν εχω κανει ποτε αλλα φανταζομαι η μεθη που κανουν ειναι η ιδια με πχ γαστροσκοπηση οποτε στην ουσια πεφτεις για υπνο για 10-15 λεπτα και οταν τελειώσει η εξεταση ο γιατρος σε ξυπναει (δεν εννοω σε σκουνταει.. αν θυμαμαι καλα με ενεση γινεται).Εννοειται πως δεν καταλαβαινεις/νιώθεις τιποτε σε αυτην την μεθη (μιας και αν ειναι η ιδια η μεθη με την γαστροσκοπηση , μιλαμε στην ουσια για μια προσωρινη αλλα κανονικη αναισθησια)

Τις πιθανες επιπλοκες πρεπει να στις αναφερει ο γιατρος. 

Απο κει και περα η υγεια ερχεται πανω απολα , οποτε τι ακριβως σκεφτεσαι?

Καλα . Πανε ανακατεψε το φραπε σου τωρα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...