phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ποιος θα ξαναπήγαινε στρατό και θα καθόταν να ακούει το μακρύ και το κοντό του καθενός; 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 το ξερετε το κουλουρι ετσι..? ο πανούλης το έχει ξεπεράσει 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Yeah, για την δηθενίλα τον έχω ικανό να το κάνει...
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 εγω τον εχω ικανο να το πει και να μην κανει τιποτα 1
eidikos33 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ενω ο ψεκασμενος δν εχει στειλει ποσα βυσματα σπιτι τους και κανουν μια υπηρεσια τον μηνα
suffocater Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 http://www.tokoulouri.com/society/vusma/?utm_content=buffer7f9e4&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer ετοιμαστειτε παλιοβυσματα να ξανακανετε θητεια μια ζωη και σημερα Νομίζω θα μου ακρωτηρίαζα κανα δαχτυλο με ταναλια προκειμένου να ξαναγυρίσω στην πανιλιθιοτητα και την παρανοια εκει μέσα. (ναι,το ξερω το κουλούρι,just sayin' )
panosno1com Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Νομίζω θα μου ακρωτηρίαζα κανα δαχτυλο με ταναλια προκειμένου να ξαναγυρίσω στην πανιλιθιοτητα και την παρανοια εκει μέσα. (ναι,το ξερω το κουλούρι,just sayin' ) Ξεχασες τον μην ???? 1
suffocater Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ξεχασες τον μην ???? Υeah. Κερατάς και δαρμένος δεν λεει
MikeJ Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μιας και βγήκαν οι μετάθεσεις των 8μηνων της 341 ήθελα να ρωτήσω αν στη νέα μονάδα πρέπει να παρουσιαστουμε υποχρεωτικά στις 6 το πρωί της ημέρας που λέει το φύλλο πορείας ντυμένοι με στολή εξοδου ή μπορούμε να μπούμε και λίγο πιο αργά. Βασικά σκέφτηκα ότι στις 6 μόνο οι φαντάροι και ο αυδμ θα ναι μέσα. Μετά τις 7 σκάνε τα στελέχη
eidikos33 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 λογικα με στολη εξοδου..πηγες εκει που ειχες δηλωσει;
MikeJ Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά. Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς. Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό...
tz3s Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά. Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς. Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό... παρε τηλ στο τηλ κεντρο της μοναδας, ζητα 1ο γραφειο και κανονισε το!
suffocater Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά. Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς. Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό... παρε τηλ στο τηλ κεντρο της μοναδας, ζητα 1ο γραφειο και κανονισε το! Αυτό. Αν δεν πέσεις σε ηλιθιους(διόλου απίθανο,δυστυχώς),δεν θα εχουν προβλημα με την μικρή καθυστέρηση.
eidikos33 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά. Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς. Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό... Οι φιλοι σου τι μοναδες ειχαν δηλωσει; Εσυ μονο πυργο ειχες δηλωσει; Στην μοναδα που ειμαι εγω παντως δν εχουν ανακοινωθει ακομα οι μεταθεσεις των 8μηνων της 341στην καλαματα νομιζω εχει πολυ κοσμο..με τι κριτηρια πηραν μεταθεση αυτοι;; ποσα μορια ειχαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις