Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.tokoulouri.com/society/vusma/?utm_content=buffer7f9e4&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

ετοιμαστειτε παλιοβυσματα να ξανακανετε θητεια μια ζωη και σημερα  :devil:

Νομίζω θα μου ακρωτηρίαζα κανα δαχτυλο με ταναλια προκειμένου να ξαναγυρίσω στην πανιλιθιοτητα και την παρανοια εκει μέσα.

(ναι,το ξερω το κουλούρι,just sayin' )

Δημοσ.

Νομίζω θα μου ακρωτηρίαζα κανα δαχτυλο με ταναλια προκειμένου να ξαναγυρίσω στην πανιλιθιοτητα και την παρανοια εκει μέσα.

(ναι,το ξερω το κουλούρι,just sayin' )

Ξεχασες τον μην ????

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και βγήκαν οι μετάθεσεις των 8μηνων της 341 ήθελα να ρωτήσω αν στη νέα μονάδα πρέπει να παρουσιαστουμε υποχρεωτικά στις 6 το πρωί της ημέρας που λέει το φύλλο πορείας ντυμένοι με στολή εξοδου ή μπορούμε να μπούμε και λίγο πιο αργά. Βασικά σκέφτηκα ότι στις 6 μόνο οι φαντάροι και ο αυδμ θα ναι μέσα. Μετά τις 7 σκάνε τα στελέχη

Δημοσ.

Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά.

Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς.

Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό...

Δημοσ.

Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά.

Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς.

Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό...

παρε τηλ στο τηλ κεντρο της μοναδας, ζητα 1ο γραφειο και κανονισε το!

Δημοσ.

παρε τηλ στο τηλ κεντρο της μοναδας, ζητα 1ο γραφειο και κανονισε το!

Αυτό.

Αν δεν πέσεις σε ηλιθιους(διόλου απίθανο,δυστυχώς),δεν θα εχουν προβλημα με την μικρή καθυστέρηση.

Δημοσ.

Οι φιλοι σου τι μοναδες ειχαν δηλωσει; Εσυ μονο πυργο ειχες δηλωσει; Στην μοναδα που ειμαι εγω παντως δν εχουν ανακοινωθει ακομα οι μεταθεσεις των 8μηνων της 341

στην καλαματα νομιζω εχει πολυ κοσμο..με τι κριτηρια πηραν μεταθεση αυτοι;; ποσα μορια ειχαν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...