jeandoumpier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Η ταυτότητα έχει να κάνει με το γραφειοκρατικό κομμάτι του θεματος. Οι Ελληνο-κυπριοι, που αποτελούν και την πλειοψηφία του πληθυσμού του νησιού, είναι Έλληνες. Με Κυπριακή ταυτότητα, προφανώς-αφου εντάσσονται στο Σύνταγμα της Κύπρου. Αυτά, ας αφήσουμε το topic να συνεχίσει στην κανονική ροή του περί στρατού. Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, ο αρχηγός του ΓΕΕΦ (των Κυπριακων ενόπλων δυνάμεων δηλαδη) παραδοσιακά είναι Έλληνας, δεν εννοώ απλώς Ελληνοκύπριος, εννοώ Ελλαδιτης. 1
alexandr0s11 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 παιδια να ρωτησω.. ξερετε αν ειναι καλο το στρατοπεδο στο Τυμπακι;;; ειναι το ΣΜ 138 Ανδρουλακη..
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μου θυμίζεις το παγούρι που το έλεγαν υδροδοχειο.. Γιατί, την καραβάνα που την έλεγαν "αγγείο(ν) εστιάσεως" ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το τσουβάλι με το χώμα που βάζουν τους φαντάρους να τα βάφουν λέγεται γαιοσακος, και το χαντακι όρυγμα
τότε τι κρίμα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το τσουβάλι με το χώμα που βάζουν τους φαντάρους να τα βάφουν λέγεται γαιοσακος, και το χαντακι όρυγμα δεν βλέπω όμως κανέναν αρνητικό χαρακτηρισμό για όλα αυτά εκ μέρους σου και ανησυχώ τι χαμογελάκια είναι αυτά; συμβιβαστήκαμε με την μιλιταριστική λαίλαπα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ήμουν σε φυλάκιο και θα ερχόταν επίσκεψη κάτι στρατηγοι, είχαν βάλει κάτι κακομοιρηδες φαντάρους να βάφουν τα σακια και τα σκαβουν τα χαντακια για να φαίνονται όμορφα. Ήταν τόσο τραγικό και γελοίο θέαμα που μόνο γέλια προκαλούσε. Ήμουν περιπολο και υποτίθεται έπρεπε να κάνω παρουσιαστε όταν τους δω, κάναμε και πρόβες Τελικά οι στρατηγοι ήρθαν από κει, για 2, 3 λεπτά μπήκαν σε μια αποθήκη, είπαν δύο μαλακιες με τον δικα και εξαφανίστηκαν. Ούτε καν πέρασαν να δουν τους φαντάρους. Τζάμπα εβαφαν και εσκαβαν τα κορόιδα. Το χεσμενο ύφος του δικα όλα τα λεφτά. 2
sargio01 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (...)Το χεσμενο ύφος του δικα όλα τα λεφτά. Όντως, αξία ανεκτίμητη και εντελώς εκνευριστική ταυτόχρονα!
randomcat Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Είχα αναβολή μεχρι το 2019 και την διέκοψα για να μπω σεπτέμβρη! Μου ηρθε ενα χαρτί πριν κανενα μήνα ''Ενημερωτικό εντυπο στρατευσιμων που διεκοψαν την αναβολη καταταξης τους''. Τώρα περιμένω και το βασικό χαρτί. Το θέμα μου ειναι οτι έχω τελειώσει ΙΕΚ μια ειδικοτητα και βγαίνει ανακοινωση προχθες οτι οι εξετασεις για την πιστοποιηση βγαίνουν για σεπτεμβρη ...τέλη σεπτεμβριου. http://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/anakoinwseisiek/992-iek2017-2 Εγώ τι θα κάνω τωρα ?????? Θα πας κανονικά στον στρατό και θα απαιτήσεις από τον διοικητή να σε απαλλάξει για εκείνη τη μέρα και αν δεν το κάνει θα του κάνεις λίμπα το γραφείο και τότε θα σε αφήσει.
opcorsa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Είχα αναβολή μεχρι το 2019 και την διέκοψα για να μπω σεπτέμβρη! Μου ηρθε ενα χαρτί πριν κανενα μήνα ''Ενημερωτικό εντυπο στρατευσιμων που διεκοψαν την αναβολη καταταξης τους''. Τώρα περιμένω και το βασικό χαρτί. Το θέμα μου ειναι οτι έχω τελειώσει ΙΕΚ μια ειδικοτητα και βγαίνει ανακοινωση προχθες οτι οι εξετασεις για την πιστοποιηση βγαίνουν για σεπτεμβρη ...τέλη σεπτεμβριου. http://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/anakoinwseisiek/992-iek2017-2 Εγώ τι θα κάνω τωρα ?????? Τηλεφωνο στο βυσμα σου αμεσως
randomcat Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και πες οτι το κανω αυτο, με τα εισιτήρια τι γίνετε ? Επισης αν η πιστοποίηση κρατήσει πανω απο μια μερα ??? Και η χειρότερη ποινή που τρως ποια είναι ?? να ξέρουμε Τα εισιτήρια στην χειρότερη τα πληρώνεις. Με το στρατό θα έχεις έξοδα. Αν δεν ήθελες να έχεις έξοδα ας πήγαινες για Ι5. Ακόμα μπορείς. Αν η πιστοποίηση κρατήσει πάνω από μία μέρα, τότε δεν θα είναι συνεχόμενες μέρες. Όταν χρειαστεί να ξαναφύγεις, πηγαίνεις στο γραφείο του διοικητή και το απαιτείς ξανά και αν διαφωνήσει πάλι του κάνεις το γραφείο λίμπα. Μπορεί να σου δώσουν και καμιά φυλακή, που το πιθανότερο είναι να διαγραφεί αργότερα.
Mojo-Jojo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 να ρωτησω παιδες... αυτοι που ειχαν περασει στο παρελθον σοβαρες ασθενειες αλλα ειναι καλα τωρα στην υγεια τους εχουν καποια προνομια σε σχεση με τους αλλους (πχ μειωμενη θητεια);
Kyriakos131211 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 να ρωτησω παιδες... αυτοι που ειχαν περασει στο παρελθον σοβαρες ασθενειες αλλα ειναι καλα τωρα στην υγεια τους εχουν καποια προνομια σε σχεση με τους αλλους (πχ μειωμενη θητεια); Ανάλογα την πάθηση - αρρώστια . Σίγουρα θα αλλάξει το '' Ι '' σου . Για μειωμένη θητεία όμως δε νομίζω .
kostask91 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ηρθε και εμενα η σειρα μου σιγα σιγα να δω τι θα κανω με αυτο το πραμα που λεγεται στρατος. Λογω του οτι αργησα να παρω το πτυχιο, και οι καιροι ειναι δυσκολοι, θελω να βγω στην αγορα εργασιας για να "επιβιωσω" και να βοηθησω και τους δικους μου. Προφανως ψαχνω κανα τροπο αν μπορω να αποφυγω το στρατο. Γενικα πολλα ακουγονται, αλλα ποιον να εμπιστευτεις, οταν ειδικα ολοι ξεκινανε την προταση με τη φραση "εγω ειχα ενα γνωστο που..." . Σε ψυχολογο να το παιξω τρελιτσα για να απαλλαγω δεν εχω ορεξη. Η αληθεια ειναι οτι εχω κλειστοφοβια, και μια αλλη ταση που δε μου αρεσει να βρισκομαι καπου, οταν ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να φυγω ( σε ελαφρια μορφη, αλλα υπαρχει ). Επισης, εχω γεννηθει Γερμανια, το γραφει και στην ταυτοτητα μου και εχω μεινει 6 χρονια εκει. Αυτο μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ; Γενικα καμια ιδεα;
τότε τι κρίμα Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι εχω κλειστοφοβια, και μια αλλη ταση που δε μου αρεσει να βρισκομαι καπου, οταν ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να φυγω ( σε ελαφρια μορφη, αλλα υπαρχει ). παντρεμένος, φιλαράκι; 2
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ηρθε και εμενα η σειρα μου σιγα σιγα να δω τι θα κανω με αυτο το πραμα που λεγεται στρατος. Λογω του οτι αργησα να παρω το πτυχιο, και οι καιροι ειναι δυσκολοι, θελω να βγω στην αγορα εργασιας για να "επιβιωσω" και να βοηθησω και τους δικους μου. Προφανως ψαχνω κανα τροπο αν μπορω να αποφυγω το στρατο. Γενικα πολλα ακουγονται, αλλα ποιον να εμπιστευτεις, οταν ειδικα ολοι ξεκινανε την προταση με τη φραση "εγω ειχα ενα γνωστο που..." . Σε ψυχολογο να το παιξω τρελιτσα για να απαλλαγω δεν εχω ορεξη. Η αληθεια ειναι οτι εχω κλειστοφοβια, και μια αλλη ταση που δε μου αρεσει να βρισκομαι καπου, οταν ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να φυγω ( σε ελαφρια μορφη, αλλα υπαρχει ). Επισης, εχω γεννηθει Γερμανια, το γραφει και στην ταυτοτητα μου και εχω μεινει 6 χρονια εκει. Αυτο μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ; Γενικα καμια ιδεα; Σήκω φύγε Γερμανία και γράψε τον στρατό. Η καλύτερη επιλογή σου By far Anyway, για το Ι5 δεν είναι ανάγκη να το παίξεις και ιδιαίτερα τρελίτσα, βάλε λίγο σάλτσα στο κλειστοφοβικό που έχεις, βάλε και άγχος και την πήρες αέρα. Αν δεν θες δεν υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να τον αποφύγεις η αλήθεια είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις