Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ναι απλά εγώ έχω το θέμα ότι δε μπορώ να πάω στην στρατολογία της περιοχής μου γιατί είναι πολύ μακριά (1 στρατολογία για ολόκληρη περιφέρεια, ούτε καν στο νομό μου δεν είναι δλδ) οπότε μου είπε αυτή στα ΚΕΠ θα έρθεις εδώ να το κάνεις για να μην τρέχεις στη Στρατολογία... απλά η διαδικασία που μου περιέγραψε με παραξένεψε κάπως γιατί απαιτεί να περάσουν 1-2 μήνες πριν μπορέσω να το κάνω..... όχι τίποτα άλλο μην είναι αργά μετά και μου πούνε.. τώρα δε γίνεται κάτσε 9μηνο... χαχα και στο κέντρο θα σου πουν να το πας όποτε μπορείς στη στρατολογία κατά την διάρκεια της θητείας...
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Για θεσ δε ξέρω..Αλλά δεν αξίζει να δώσεις πολλά.Εγώ δεν έχω τίποτα σχεδον απο χειμερινά.Μεχρι σήμερα το μπουφαν δε μου έχει χρειαστεί. Παντως θα πρότεινα να αγοράσει κανα αδιαβροχο της προκοπής γιατι αυτό που δίνουν βρωμάει πάρα πολύ άσχημα + έχει και μουχλα πάνω συνήθως... πω ρε φίλε τι μπόχα έβγαζε το ποντσο και γεματο τρύπες, είχαμε κάτι τύπους που το φορούσαν σαν να μην έτρεχε τιποτα. Εγώ επαιρνα ομπρέλα μαζι παρά να φορέσω αυτήν την αηδία.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 καλα ναι αυτο χωρις πλυσιμο δε το φορας ουτε με σφαιρες. με το που εκανα το λαθος και το εβγαλα μια φορα απ τη θηκη και το ανοιξα, μονο που δεν ξερασα 1
panos2171 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στη ΜΥΕΑ τα αδιάβροχα δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά που λέτε. Τα έλεγες δηλαδή και σε κατάσταση καινούργιου, Βέβαια εννοείται ότι σε περίπτωση που τα βρέχαμε τα απλώναμε για να στεγνώσουν.
darkdemon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 παιδια θελω να παρω κατι χαπια cold &flu, strepsils τριπολη θα τα εχω πανω μου, και λογικα περνανε...μετα στον θαλαμο θα ελενξουν ξανα ? ξερω γω με κανα σκυλο που εχω ακουσει κλπ η δεν θα εχω θεμα?
billsnake21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ο έλεγχος που γίνεται από τα σκυλιά αν δεν κάνω λάθος είναι καθαρά για ναρκωτικές ουσίες όχι για χάπια γρίπης :ρ 1
darkdemon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 σιγουρακι αυτο? κανεις αλλος? οχι οτι ειναι τπτ απλως μην μας τα πρηξουν για ενα cold n flu, διοτ ειναι και ο καιρος εκει οτι πρεπει για γριπες κλπ
aris1986 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ελεγχος με σκυλια στον στρατο; Τοσο πολυ εξελιχθήκαμε;
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εμείς είχαμε και στο Πεύκο και στη Χίο, και στου Παπάγου αν θυμάμαι καλά.
terry308 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ελεγχος με σκυλια στον στρατο; Τοσο πολυ εξελιχθήκαμε; Πέτυχα το 2004 στο ΚΕΤΧ(Πάτρα)
tritonas00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χαχα, ωραιος ο Γιουνκερ https://www.efsyn.gr/arthro/proklitikes-diloseis-gioynker-gia-koines-peripolies http://www.protothema.gr/politics/article/524750/aihmes-giounker-gia-to-aigaio-tha-tsakonomaste-tora-gia-10-hiliometra-thalassiou-platous/
michael92 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χαχα, ωραιος ο Γιουνκερ https://www.efsyn.gr/arthro/proklitikes-diloseis-gioynker-gia-koines-peripolies http://www.protothema.gr/politics/article/524750/aihmes-giounker-gia-to-aigaio-tha-tsakonomaste-tora-gia-10-hiliometra-thalassiou-platous/ Οι Τούρκοι έχουν ξοδέψει 6 δις δολλάρια να ταίζουν 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους 3 χρόνια τώρα, έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους και άλλο που δεν θέλουν να εξαφανιστούν. Αναρωτιέμαι αν ήταν πιωμένος ο Γιούνκερ όταν σκέφτηκε αυτό το πανέξυπνο σχέδιο. 1
j0hnn1e Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 παιδια θελω να παρω κατι χαπια cold &flu, strepsils τριπολη θα τα εχω πανω μου, και λογικα περνανε...μετα στον θαλαμο θα ελενξουν ξανα ? ξερω γω με κανα σκυλο που εχω ακουσει κλπ η δεν θα εχω θεμα? Εχθές έκανε έφοδο η αστυνομία με σκυλιά σε γνωστό φαρμακείο, ένα θα σου πω, ισοβια εις διπλούν ο ιδιοκτήτης για τα cold & flu που είχε μέσα. Ρε πάτε καλα? Ή πιωμένοι γράφετε
aris1986 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σωστά απο την μια τα λέει, αλλά Άμα αρχίζεις να χαρίζεις 10 πόντους στα "χωράφια" σου πάει χάθηκε το παιχνίδι, οι απέναντι φυσικά θα πουν ναι αφού είναι στριμογμενοι εκεί στα παραλία τους. Οποιος πιστεύει το αντίθετο να μου χαρισει 10 πόντους από το χωράφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις