cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος. Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο; Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο; οριστε?
cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 και δε χαιρεσαι; χαχαχα μετα θα λες ειμαι τρελος εγω εχω και χαρτι γιατρου
gokuthelegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα μετα θα λες ειμαι τρελος εγω εχω και χαρτι γιατρου Η προσωπική υγεία είναι απόρρητο και δεν θα αναγράφεται τίποτα πάνω στο χαρτί που θα σου δώσουν αν σε διώξουν από τον στρατό. Αν θέλεις να δουλέψεις κανείς δεν θα σε ρωτήσει τι έκανες στον στρατό.
cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Η προσωπική υγεία είναι απόρρητο και δεν θα αναγράφεται τίποτα πάνω στο χαρτί που θα σου δώσουν αν σε διώξουν από τον στρατό. Αν θέλεις να δουλέψεις κανείς δεν θα σε ρωτήσει τι έκανες στον στρατό. εγω πλακα εκανα και εσυ το πηγες στα σοβαρα!
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος. Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο; Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο; το μόνο κακό που βλέπω αν πάρεις Ι5 ειναι ότι θα στερήσεις απο τους άλλους φαντάρους αρκετές ιστορίες γέλιου 5
Tempor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 οριστε? Απορεις που με διωχνουν ή δεν εκφραστηκα σωστα; Το χαρτι μπορει να μη λεει ι5 ψυχολογικο ομως τι θα απολογηθω σε συγγενεις φιλους και γνωστους;
Adon1s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Από χωριό είσαι ; Γιατί να απολογηθείς ; Σαν να μου λες οτι πήγες σε ταβέρνα και πρέπει να απολογηθείς επειδή ήθελες παϊδάκια ενώ οι άλλοι πήραν μπριζόλες.
j0hnn1e Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παρασκευή και 13. Τα χαιρετίσματα μου στο 414
cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απορεις που με διωχνουν ή δεν εκφραστηκα σωστα; Το χαρτι μπορει να μη λεει ι5 ψυχολογικο ομως τι θα απολογηθω σε συγγενεις φιλους και γνωστους; απορω που σε διωχνουν πρωτη φορα το ακουω αυτο εκτος και ειπες οτι θες να πας να καταλαβεις τη τουρκια και τετοια..
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απορεις που με διωχνουν ή δεν εκφραστηκα σωστα; Το χαρτι μπορει να μη λεει ι5 ψυχολογικο ομως τι θα απολογηθω σε συγγενεις φιλους και γνωστους; ναι, γιατι ο πρώτος εισαι ή ο τελευταιος; Πες τους να κοιτάξουν τι βύσματα έγλυφαν για να πάρουν καμια άδεια/μετάθεση και να σε αφήσουν να κάνεις ό,τι εσύ θες
Tempor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μ' αρέσει που τσιμπάτε όμως.. Νομιζεις οτι ψευδομαι;
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Νομιζεις οτι ψευδομαι; Γιατι υπαρχει τροπος να αποδειξεις το αντιθετο?
theoritikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος. Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο; Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο; Και εμένα ο ανηψιός δεν θέλει να πάει στρατό και ψάχνει αφορμές για να τον διώξουν. Τι τους είπες? Θέλω να του το μεταφέρω γιατί έξω ξεμείνει από ιδέες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις