the other one Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η άδεια απολύσεως τι φρούτο είναι; ότι αν είσαι καλό παιδάκι ας πούμε; ή μέσο;
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν είσαι καλό παιδάκι μπορεί να πάρεις καμία βδομάδα, αν είσαι βυσματακι μπορεί να πάρεις και κάνα δίμηνο...
lifeowner771 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Επίσημα πλέον μας δώθηκε η εντολή να αφαιρέσουμε το εθνόσημο απο το αριστερό μανίκι της στολής εξόδου. Παραμένει μόνο το σήμα του σώματος που ανήκει ο καθένας. Λάθος κατα τη γνώμη μου. Αν ήταν να καταργήσουν κάτι, ας καταργούσαν το σήμα του σώματος. Και αυτό το λέει κάποιος που δεν ειναι ούτε πατριώτης ούτε εθνικιστής. Ίσα ίσα το αντίθετο.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η άδεια απολύσεως τι φρούτο είναι; ότι αν είσαι καλό παιδάκι ας πούμε; ή μέσο; Επίσημα δεν υπάρχει άδεια που να λέγεται "άδεια απολύσεως". Απλώς οι φαντάροι κρατάνε κάποιες μέρες από την κανονική τους άδεια για να τις χρησιμοποιήσουν στο τέλος της θητείας τους, αμέσως πριν απολυθούν. Και αυτή την άδεια την έχουν βαφτίσει άδεια απολύσεως.
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, δεν είναι και πολλές οι κανονικές. Απλά κολλάνε μπόλικες τιμητικές που σε πολλά στρατόπεδα δίνουν αβέρτα, και voilà η «άδεια απολύσεως».
the other one Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να χεις μαζέψει ό,τι έχεις μαζέψει και αν πας να τις δώσεις μαζεμένες στο τελος να σου κάνουν νερά; γενικά παίζει να φας deny στο θέμα άδειας;
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, ανάλογα το στρατόπεδο. Εκεί που ήμουν εγώ π.χ. μας υποχρέωναν να επιλέξουμε ανάμεσα σε συγκεκριμένα γκρουπ, για να μην τις αφήνουμε όλοι για το τέλος, και επικρατεί μπάχαλο. Αυτό λογικά γίνεται σε στρατόπεδα που έχουν μονίμως εμπλοκή. Μπορεί όχι 30 μέσα, αλλά 10 μέσα ας πούμε. Τώρα σε εκείνα που τους πάει 5 έξω, γιατί να το κάνουν;
dimitrisOP Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εξαγορα της θητειας γινεται? υπαρχει σχετικος νομος?
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω πάνω από τα 35, με κανά 6Κ€ αν θυμάμαι καλά. 1
j0hnn1e Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρταται τί θητεια: αν εισαι βολεμενος (περιπου σαν στο σπιτι σου δηλαδη, ή & σπιτι σου!) ειναι <αστειο> το παραπανω διαστημα, οταν -μονο!- οι αδειες σου μπορει να ειναι...4 μηνες Επι παντοδυναμιας ναυτικου, ειχα δει αδεια απολυσεως 40 [σαραντα ωρε παλικαρια!] μερες Πάλεψα πολύ.. Ήταν δύσκολο.. Αλλά τελικά κατάφερα να παρω ενα 60αρι άδεια απολύσεως
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Not bad, αλλά άλλοι δεν πήγανε και καθόλου
tony81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Α' ΕΣΣΟ μάγκες, άντε να δούμε και που θα κάνουμε είσοδο!
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πάλεψα πολύ.. Ήταν δύσκολο.. Αλλά τελικά κατάφερα να παρω ενα 60αρι άδεια απολύσεως ^^ Εδω Είναι Τα Βύσματα ^^
ParhsG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Με τους κοριούς πως τα πάτε; http://i.imgur.com/E56BpdM.jpg
FreakBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πλακα πλακα στο πευκο στον δικο μου λοχο δεν εχαμε κανενα κρουσμα με κοριους οπως σε αλλους λοχους
Προτεινόμενες αναρτήσεις