dionisis1925 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με 4 μυωπία βγήκα κανονικά Ι1,από 4,5 και πάνω βγαίνεις Ι2.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, και για ανταμοιβή ας πάρει όλες τις σκοπιες επ ωμου... 2
revolver1990 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να βγει γιωτόμπαλο. γλιτώνει? I thought that this was a blessing.....
xSlade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γλιτώνω; Δεν ξέρω,συμβουλέψτε ρε παιδιά αν ξέρετε. Τι να κάνω;
j0hnn1e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Οσο μεγαλύτερο Ι έχεις τόσο το καλύτερο για εσένα Καλά, πιο εύκολο πράγμα απο το να βγεις Ι4 δεν υπάρχει..
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 γλιτώνει? I thought that this was a blessing..... Παρόλο που προσωπικά δε θα 'θελα να ήμουν γιωτάς, συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο. Όσο λιγότερα μπορείς/ξέρεις να κάνεις, και τους πείσεις γι' αυτό, τόσο καλύτερα.
panos2171 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γλιτώνω; Δεν ξέρω,συμβουλέψτε ρε παιδιά αν ξέρετε. Τι να κάνω; Για πιο λόγο θες να βγεις Ι1;
xSlade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για πιο λόγο θες να βγεις Ι1; Λάθος μου,δεν το έθεσα σωστά. Η ερώτηση μου : Τι είναι καλύτερο να κάνω με τα Ι; Να παρουσιάσω όσο πιο πολλά προβλήματα έχω ή το αντίθετο,και γιατί; (Για ΠΝ)
panos2171 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ι1,Ι2 και Ι3(ένοπλο) κάνεις κανονικά ένοπλες υπηρεσίες. Ι3(άοπλο) και Ι4 κάνεις άοπλες υπηρεσίες. Ι5 απλά την κάνεις. Το τι είναι καλύτερο θα το κρίνεις εσύ. 1
tritonas00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αναλογα τι προτιμαςενοπλος -> οπλοασκησεις/σκοπετα/περιπολο/σημαια κλπαοπλος - > θαλαμοφυλακας/μαγειρια κλπΚατ'εμε, οσο πιο αχρηστος δειχνεις και πεισεις οτι εισαι, τοσο το καλυτερο. Αν καταλαβουν οτι το παιζεις, τοτε αιμα. Αν πεσεις και σε τιποτα βουρλα-στρατοκαυλους κιολας...
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι, τι γραφει το..γιωτοχαρτο! Απο κει και περα, οσο οφθαλμοφανες κι αν ειναι, οτι προκειταιπερι "θεατρινισμου", στην πραγματικοτητα, κανεις δεν μπαινει στη διαδικασια "αντιποινων". Τα υπολοιπαολα, περι σκισιματος του απατεωνογιωτοφανταρου -οσο ειχα δει- παρεμεναν, παντα, μονο ραδιοαρβυλα..! Προβλημα προκυπτει, οταν παριστανεις οτι...εχεις (καποιο) προβλημα,διχως ομως να 'χει κλειδωσει αυτο αντιστοιχως -με γιατρογιωτοχαρτο!
MikeJ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε οι ένοπλοι να μην κάνουν καμιά καθαριότητα κανένα μαγειρείο, θαλαμοφυλικη κλπ να κάνουν μόνο τις ένοπλες υπηρεσίες του και τέλος. Καθαριοτητες σε τουαλετες κλπ να είναι αρμοδιότητα αποκλειστική των αοπλων. Για να δω μετά αν θα σκάνε οι 4/10 αοπλοι όπως γίνεται τώρα. Γιατί τώρα την έχουν δει ζωαρα.. είναι σε κανα γραφείο στη χειρότερη πίνουν τα καφεδακια τους και εμείς κάνουμε περιπολα 3,5 χιλιόμετρα μες το κρύο και το πρωί πρέπει να καθαριζουμε και εμείς σκατα μαζί τους και να έχουμε και πόσες εκπαιδευσεις σπεν και και αγηματα. Ε δε πάει έτσι. Σέβομαι τα άτομα που έχουν πραγματικά προβλήματα αλλά οι περισσότεροι αοπλοι που εχω συναντήσει δεν έχουν τίποτα απολύτως και επιδιώκουν να βγουν αοπλοι για να ξύνονται. Άμα όμως ήξεραν ότι θα ήταν όλη μέρα τουαλέτα και λαντζα ίσως να αναθεωρουσαν. Και δεν είμαι καθόλου στρατοκαυλος κλπ μακαρι να σταματήσει αυτό το αστείο που λέγεται θητεία, αλλά απο τη στιγμή που πρέπει να πάμε ας κάνουμε όλοι το κόμματι μας να επωμιστουμε όλοι ένα μέρος του φορτίου και να μην τα φορτώνουμε στον συνάνθρωπο μας. Αλλά ο κλασικός φυγοπονος Έλληνας σταρχιδιστης κοιτάει μόνο την ατομική του καλοπεραση ακόμα και σε βάρος του συνανθρώπου του. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις