Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ναι παίχτηκε το εξής μας έδωσαν το δώρο μετά από μισή ώρα το δώσαμε πίσω και μετά από άλλη μισή μας το ξανά έδωσαν τελικά. Μάλλον κατάλαβαν τι μπαρούφα έκαναν και το κράξιμο που θα έτρωγαν και πήγαν να το σώσουν αλλά προλαβε και διαδωθηκε τελικά η είδηση. μόνο και μόνο που το σκεφτηκαν ειναι για πολλές ροχάλες
tz3s Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εμεις φευγουμε Δευτερα....Μας κόψανε την μερα γιατί λεει είναι επιλογή του διοικητη αν θα την παρουμε.... Δηλαδή σου λένε ότι ένας δικας μπορεί να κόψει τιμητική άδεια από υπουργού άμυνας;;(χαχαχα) βγες παραπονουμενος και ζητά ακρόαση από ανώτερο! Ααα επίσης.... Σήμερα και τέλος εγώ! Μετά γυρνάω 9 Μαΐου να απολυθω
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι, αυτο που δεν γινεται αμεσα αντιληπτο ειναι, πως ο διοικητης στο στρατοπεδο του,αν θελει μπορει να ειναι οπως ο καπετανιος στο πλοιο του = μπορει να κανει ο,τι θελει,ειδικα προς τους υφισταμενους -> τετοιοι, εκτος αξιωματικων, ειναι (και) οι φανταροι... Αυτο, σε σπανιοτατες περιπτωσεις, μπορει να ειναι & θετικο: εχω πετυχει @ εκπαιδευση,τρελα καλυτερο φαγητο -βασικα δεν ακολουθουσαν το προβλεπομενο προγραμμα (πληντων ωρων) και το φαγητο αγγιζε ανωτερα επιπεδα, σε ποιοτητα, ποσοτητα κι επιλογες
MikeJ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Η διαταγή από το υπουργείο έλεγε 8 μέρες άδεια με προαναχωρηση την Μ. Δευτέρα για το πρώτο γκρουπ οπότε τυπικά ο διοικητής δεν έκανε κάτι παράνομο. Την επιπλέον μέρα που δώσανε στη μονάδα μου αλλά και αλλού άτυπα την έδωσαν, δεν είχαν υποχρέωση να τη δώσουν. Ότι είναι μαλακια αλλού να δίνουν και αλλού όχι συμφωνώ αλλά στο στρατό από μονάδα σε μονάδα αλλά ακόμα και εντός της ίδιας μονάδας παίζουν πολύ μεγαλύτερες αδικίες και ανισότητες.
eidikos33 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 καλα οκ δινουν παραπανω μερες αδεια στο γες και στην ασδεν απο οτι στην τηλο στο καστελοριζο κ τον εβρο αλλα ξεχασα εκεινοι δν ειναι βυσματα
frozex Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 μάγκες για καλοκαίρι μάλλινες ή βαμβακερές κάλτσες (για τις αρβύλες) να αναπνέει το πόδι;
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ, είναι ότι είχα πάρει κάτι βαμβακερές και δε με βόλεψαν όχι λόγω υλικού, αλλά επειδή ήταν λεπτές και αισθανόμουν περισσότερο το άρβυλο. Με τις μάλλινες και χοντρές βέβαια «ανάβει» το πόδι, αλλά πατάς καλύτερα. 1
tz3s Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Η διαταγή από το υπουργείο έλεγε 8 μέρες άδεια με προαναχωρηση την Μ. Δευτέρα για το πρώτο γκρουπ οπότε τυπικά ο διοικητής δεν έκανε κάτι παράνομο. Την επιπλέον μέρα που δώσανε στη μονάδα μου αλλά και αλλού άτυπα την έδωσαν, δεν είχαν υποχρέωση να τη δώσουν. Ότι είναι μαλακια αλλού να δίνουν και αλλού όχι συμφωνώ αλλά στο στρατό από μονάδα σε μονάδα αλλά ακόμα και εντός της ίδιας μονάδας παίζουν πολύ μεγαλύτερες αδικίες και ανισότητες. την πεμπτη το απογευμα ηρθε η διαταγη και ελεγε οτι τα γκρουπ αλλαξαν και εγιναν 9 μερες
billsnake21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μήπως γνωρίζει κανείς ακριβώς την διαδικασία για διακοπή αναβολής για ιατρικούς λόγους ?
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κάποιος που να υπηρέτησε σχετικά πρόσφατα θα μπορούσε να με βοηθήσει λεγοντάς μου τι θα ΧΡΕΙΑΣΤΩ;;Διάβασα μερικά άρθρα μέσω google αλλά δεν ξέρω, μερικά μου φάνηκαν σχετικά υπερβολικά...
dionisis1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μήπως γνωρίζει κανείς ακριβώς την διαδικασία για διακοπή αναβολής για ιατρικούς λόγους ? Αρθρο 35 Διαδικασία - προϋποθέσεις επανεξέτασης σωματικής ικανότητας στρατευσίμων και εφέδρων 1. Η επανεξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων και των εφέδρων γίνεται είτε ύστερα από αίτηση τους είτε αυτεπάγγελτα. Οι στρατεύσιμοι κρίνονται από τις υγειονομικές επιτροπές του κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων που ανήκουν και οι έφεδροι από την πλησιέστερη στον τόπο διαμονής τους επιτροπή απαλλαγών του Στρατού Ξηράς, με εξαίρεση τους εφέδρους που διαμένουν στο Νομό Αττικής, οι οποίοι επανεξετάζονται από την υγειονομική επιτροπή του κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν. 2. Η αυτεπάγγελτη παραπομπή γίνεται από το αρμόδιο στρατολογικό γραφείο κατόπιν διαταγής της Διεύθυνσης Στρατολογικού του Γενικού Επιτελείου του οικείου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων. Με την ίδια διαταγή καθορίζεται και η προθεσμία παρουσίασης. 3. Στις περιπτώσεις εκούσιας επανεξέτασης της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων και εφέδρων, η παραπομπή στις υγειονομικές επιτροπές γίνεται από το αρμόδιο στρατολογικό γραφείο, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων, εφόσον συντρέχουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις: α. Κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης τους να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, από την τελευταία κρίση της σωματικής τους ικανότητας. β. Εφόσον τελούν ή προέρχονται από αναβολή υγείας να τους έχει χορηγηθεί ετήσια ή διετής αναβολή και όχι εξάμηνης χρονικής διάρκειας. 4. Κατά την εκούσια επανεξέταση, η παραπομπή συντελείται με έγγραφο του αρμόδιου στρατολογικού γραφείου συνοδευόμενου με αντίγραφο φύλλου μητρώου (ΑΦΜ) του παραπεμπομένου, εντός δεκαημέρου από την ημερομηνία που κατατίθεται ή περιέρχεται στο οικείο στρατολογικό γραφείο το σχετικό αίτημα. Οι παραπεμπόμενοι οφείλουν να παρουσιάζονται στις υγειονομικές επιτροπές εντός της τασσόμενης στο παραπεμπτικό έγγραφο του στρατολογικού γραφείου προθεσμίας, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο μήνες από την ημερομηνία κατάθεσης ή περιέλευσης του σχετικού αιτήματος στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο. Οι υγειονομικές επιτροπές υποχρεούνται να εκδίδουν άμεσα γνωματεύσεις για τους επανεξεταζόμενους, οι οποίες θα πρέπει να περιέρχονται στα αρμόδια στρατολογικά γραφεία το αργότερο εντός δεκαπενθημέρου από την ημερομηνία εξέτασης τους. 5. Στην περίπτωση παραπομπής για επανεξέταση των ενδιαφερομένων ύστερα από αίτηση τους, εφόσον δεν παρουσιασθούν μέσα στην καθοριζόμενη προθεσμία, θεωρούνται ότι διατηρούν τη σωματική ικανότητα που είχαν πριν την παραπομπή τους και εφόσον τελούν σε ετήσια ή διετή αναβολή υγείας, η αναβολή αυτή παραμένει ισχυρή. 6. Σε περίπτωση αυτεπάγγελτης επανεξέτασης της σωματικής ικανότητας, εφόσον οι παραπεμπόμενοι μπορούν να μετακινηθούν για παρουσίαση στις υγειονομικές επιτροπές και δεν παρουσιάζονται, λογίζονται αυτοδικαίως ικανοί πρώτης κατηγορίας (1/1). Οι διατάξεις της παραγράφου 4 του παρόντος άρθρου, αναφορικά με τις υποχρεώσεις των υγειονομικών επιτροπών, εφαρμόζονται και στη διαδικασία της αυτεπάγγελτης επανεξέτασης. 7. Οι αναφερόμενοι στην προηγούμενη παράγραφο θεωρούνται ικανοί πρώτης κατηγορίας (1/1) από την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας λήξης της προθεσμίας παρουσίασης για επανεξέταση. Από την ίδια ημερομηνία θεωρείται ότι διακόπτεται και η αναβολή εκείνων που διατελούν σε αναβολή λόγω υγείας. 8. Εφόσον οι παραπεμπόμενοι, είτε αυτεπάγγελτα είτε με αίτηση τους, δεν μπορούν να μετακινηθούν για παρουσίαση τους στις υγειονομικές επιτροπές, εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις του άρθρου 37 του παρόντος νόμου. 9. Οι επανεξεταζόμενοι: α. Εφόσον κρίνονται ακατάλληλοι για στράτευση (Ι/5), απαλλάσσονται από την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. β. Εφόσον κρίνονται ικανοί οποιασδήποτε κατηγορίας, υπέχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις, από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής γνωμάτευσης της υγειονομικής επιτροπής. γ. Εφόσον τυγχάνουν αναβολής κατάταξης λόγω υγείας, υποχρεούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μετά τη λήξη της αναβολής. 1
Dare-Devil Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ήρθε η ώρα μου ! Κοιμηθείτε άφοβα ! Το γιωτόμπαλο θα σας προσέχει !!! Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2016 Γ΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 41/2016 την 16/05/2016 σε 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων 'Σχης Καραχρήστος' (2/39 ΣE 'ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ') (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. 1) Καμιά άποψη για το κέντρο εκπαίδευσης ;!2) Ενα καλό φθηνό μαγαζί να αγοράσω τα απαραίτητα.3) Απο ανατομικούς πάτους για τα άρβυλα τί μου προτείνεται; Δεν με νοιάζει η τιμή . Θέλω ότι καλύτερο αξίζει .
warlock9_0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 καλό μαγαζί και φθηνό είναι το προτελευταίο στην Αθηνάς πριν την πλατεία στο αριστερό σου χέρι 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ήρθε η ώρα μου ! Κοιμηθείτε άφοβα ! Το γιωτόμπαλο θα σας προσέχει !!! Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2016 Γ΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 41/2016 την 16/05/2016 σε 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων 'Σχης Καραχρήστος' (2/39 ΣE 'ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ') (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. 1) Καμιά άποψη για το κέντρο εκπαίδευσης ;! 2) Ενα καλό φθηνό μαγαζί να αγοράσω τα απαραίτητα. 3) Απο ανατομικούς πάτους για τα άρβυλα τί μου προτείνεται; Δεν με νοιάζει η τιμή . Θέλω ότι καλύτερο αξίζει . Παρουσιαζόμαστε την ίδια μέρα στο ίδιο κέντρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις