the other one Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 σοβαρά δε παίζει ζεστό νερό γενικά; ..oh god
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αναλογως που θα βρεθεις => και το τι θα βιωσεις... Με χιονι απιστευτο, εχω πετυχει να αφηνουμετις βρυσες ανοιχτες [σε ελαχιστη ροη] γιατι διαφορετικα στανταρακι θα παγωναν (ανευ θερμοσιφωνα)Ομως αυτο, ενα απιθανο σεναριο-κοντινοτερο-σε-Γκουλαγκ, μαλλον καπως δυσκολο να βρεθει τωρα...
PC_MAGAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μάλλον ΕΛΔΥΚ Πέρασα Ζωή και κότα. Καριερίστας Δίκας και χαλαρός. Μόνο που τρώγαμε εμπλόκα 10-1 με το φτου.
frozex Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 σοβαρά δε παίζει ζεστό νερό γενικά; ..oh god τώρα δεν θα μπεις Μάιο; καλοκαίρι θα είναι φαντάζομαι θα παίζει κανάς ηλιακός (το λογικό του θέματος) θα έχουμε νερό, όταν έρθει ο χειμώνας θα έχεις ήδη στρώσει
Muchacho Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 1)Οι εξ αναβολης παρουσιαζονται σε ολα τα κεντρα ή μονο δυο(Θηβα,Αυλωνα) δεχονται? 2)Oι εξ αναβολης απο οσο μπαινουν μια εβδομαδα πιο νωρις,τουλαχιστον θα εχουμε καποια εξοδο? 3)Προς το τελος του καλοκαιριου σκεφτομαι να αρχισω την αποταμιευση...Ποσο περιπου ειναι το ελαχιστο ποσο που χρειαζεται ο μεσος φανταρος κατα την διαρκεια της θητειας του,ωστε να ειναι ικανοποιημενος?(Ουτε καπνισμα,ουτε καποια τρελη απαιτηση). 4)Η θητεια κυλαει καπως ετσι? ΚΕΝ->Ορκομωσια->Τοποθετηση σε μοναδα στην παραμεθοριο για το υπολοιπο της θητειας σου? 5)Στο κεντρο οι στρατευσιμοι πληρους θητειας δηλωνουν τοπο προτιμησης?(Το ξερω πως οτι και να δηλωσεις....) 6)Εχω προυπηρεσια/αδειες/πτυχια/πιστοποιητικα για ορισμενες χειρωνακτικες εργασιες(τεχνιτης,χειριστης),τις δηλωνω αβερτα ή δεν δηλωνω τιποτα γιατι κινδυνευω με τρελο χωσιμο? 1
j0hnn1e Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 τώρα δεν θα μπεις Μάιο; καλοκαίρι θα είναι φαντάζομαι θα παίζει κανάς ηλιακός (το λογικό του θέματος) θα έχουμε νερό, όταν έρθει ο χειμώνας θα έχεις ήδη στρώσει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κάνε repost και στα ανεκδοτα φίλε. Να' σαι καλά! 5
Dare-Devil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σε πολλά στρατόπεδα όχι απλά νερό ζεστό δεν υπάρχει αλλά ούτε θέρμανση . Πάνω στα Γιάννενα έχω φίλο . με θερμοκρασία υπό το μηδέν έξω και δεν είχαν θέρμανση . Κύπρο επίσης φίλο και αυτός είχε θέματα και με τα 2 . Έχω και άλλα παραδείγματα . 1
aris1986 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 τώρα δεν θα μπεις Μάιο; καλοκαίρι θα είναι φαντάζομαι θα παίζει κανάς ηλιακός (το λογικό του θέματος) θα έχουμε νερό, όταν έρθει ο χειμώνας θα έχεις ήδη στρώσειΧεχεχε δεν ξέρεις που μπαίνεις... Θα δεις πράγματα και εγκταστασεις από το 1970. Και κουβέρτα ΕΣ 1952 μέχρι τόσο έχω δει!
frozex Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κάνε repost και στα ανεκδοτα φίλε. Να' σαι καλά! Χεχεχε δεν ξέρεις που μπαίνεις... Θα δεις πράγματα και εγκταστασεις από το 1970. Και κουβέρτα ΕΣ 1952 μέχρι τόσο έχω δει! χαχαχαχα έτσι το είπα, έχω πληροφορηθεί από άλλους
volos27 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 στην καστορια ειχανε παγωσει οι σωληνες του, νερου δουλευανε καποιοι στα ντουζ ,ουτε λογος βεβαια για ζεστο νερο,εκανα 2 φορες μπανιο με -6 βαθμους κ κρυο νερο,μελανιασα ολοκληρος χωρις πλακα
eidikos33 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 το 11ο θα παρει νεοσυλλεκτους στην γ εσσο? γνωριζει κανεις?
dionisis1925 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 1)Οι εξ αναβολης παρουσιαζονται σε ολα τα κεντρα ή μονο δυο(Θηβα,Αυλωνα) δεχονται? 2)Oι εξ αναβολης απο οσο μπαινουν μια εβδομαδα πιο νωρις,τουλαχιστον θα εχουμε καποια εξοδο? 3)Προς το τελος του καλοκαιριου σκεφτομαι να αρχισω την αποταμιευση...Ποσο περιπου ειναι το ελαχιστο ποσο που χρειαζεται ο μεσος φανταρος κατα την διαρκεια της θητειας του,ωστε να ειναι ικανοποιημενος?(Ουτε καπνισμα,ουτε καποια τρελη απαιτηση). 4)Η θητεια κυλαει καπως ετσι? ΚΕΝ->Ορκομωσια->Τοποθετηση σε μοναδα στην παραμεθοριο για το υπολοιπο της θητειας σου? 5)Στο κεντρο οι στρατευσιμοι πληρους θητειας δηλωνουν τοπο προτιμησης?(Το ξερω πως οτι και να δηλωσεις....) 6)Εχω προυπηρεσια/αδειες/πτυχια/πιστοποιητικα για ορισμενες χειρωνακτικες εργασιες(τεχνιτης,χειριστης),τις δηλωνω αβερτα ή δεν δηλωνω τιποτα γιατι κινδυνευω με τρελο χωσιμο? 1. Μόνο αυτά τα δύο συνήθως. 2. Όχι. 3. Νομίζω πως γενικά στη ζωή μου είμαι αρκετά σπάταλος και ειδικά την εποχή που πήγα φαντάρος 2008-2009..με 5 μήνες παραμεθόριο..ξόδεψα περίπου 3 χιλιάρικα. 4. Μάλλον πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που υπηρέτησε πιο πρόσφατα..γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τα ΣΠΕΝ. 5. Ναι,3 τοποθεσίες. 6. Τίποτα μη δηλώσεις.
j0hnn1e Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Παραμεθώριο θές ενα 200-300αρι το μήνα άνετα (εφόσον έχεις εξόδους). Αν σε πάει 10-15 μεσα / 1 έξω, δεν θες τίποτα, θα σε ταΐζουν ότι έχουν, θα σε π@δανε και θα κοιμάσαι όλη μέρα, άρχοντας! 1
Adon1s Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Απο 1η Μαΐου αρχίζει η περίοδος που γίνεται διακοπή αναβολής για να μπω τον Σεπτέμβριο . Έχει πάει κανείς στρατό στο Υγειονομικό , η έστω ξέρει κανείς να μου πει τι φάση είναι ; Οκ σαφως εξαρτάται την μονάδα, και τα σχετικά, αλλά μέσες άκρες...;
j0hnn1e Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Απο 1η Μαΐου αρχίζει η περίοδος που γίνεται διακοπή αναβολής για να μπω τον Σεπτέμβριο . Έχει πάει κανείς στρατό στο Υγειονομικό , η έστω ξέρει κανείς να μου πει τι φάση είναι ; Οκ σαφως εξαρτάται την μονάδα, και τα σχετικά, αλλά μέσες άκρες...; Ανάλογα την μονάδα που θα πέσεις δυστυχώς. Η αυλώνα είναι λουξ ξενοδοχείο εκείνη την εποχή, 20 άτομα θάλαμος, ζεστό νερό (συνήθως), φαγητό απάλευτο (όπως και παντού).
Προτεινόμενες αναρτήσεις