suffocater Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 χαχα προσεχε μονο μην σου πεσει το σαπουνι στις τουαλέτες... χαχαχα Εκτός του γεγονοτος οτι μπερδεψες φυλακές με στρατό, στα ελληνικα στρατά ολοι ειναι αντρακλες,μαμιάδες τρελοι,φουλ αρσενικα.Δεν έχει τετοια. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Στην σελίδα του ΓΕΣ ούτε καν ανακοίνωση για τον ατυχο στρατιώτη, πιο σημαντική είναι η δήθεν έρευνα για τα καψωνια στη σσε... 1
siracos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Που είναι το περίεργο ; Πότε δεν είδα ειδικά υψηλόβαθμους αξιωματικούς να ενδιαφέρονται για "φαντάρια", και η σελίδα του ΓΕΣ απευθύνετε μόνο σε αξιωματικούς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Η στήλη "μάθε που θα καταταγεις" δεν απευθύνεται σε φαντάρους;
MikeJ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 10-17 ειναι η ΕΣΣΟ του Νοεμβρη φιλε.. 2015/Ε ΕΣΣΟ εγω.. 36ΚΣ Ε ΕΣΣΟ του 15' και έχεις 36 ΚΣ ; 11μηνο κάνεις ; Εγώ 10 κς παιδιά... σε άδεια είμαι.. Απολελέ... Σιχάθηκα τη ζωή μου στο στρατό... το μόνο θετικό που κρατάω είναι κάποιες ωραίες στιγμές και γνωριμίες με παιδιά με τα οποία έπεσε αρκετό γέλιο... κατά τα άλλα σίχαμα μόνο για τα πάντα... βιβλίο θα μπορούσα να γράψω για όλη τη σαπίλα που βίωσα... Για μένα το αποκορύφωμα ήταν το πρωινό σκλαβοπάζαρο μετά την πρωινή αναφορά όπου αφότου οι βυσματοχωμένοι πήγαιναν στα πόστα-γραφεία τους, οι υπόλοιποι φαντάροι περιμέναμε και ερχόντουσαν κάτι 45άρηδες καραβανάδες αρχιλοχίες εμθ με κοιλιές μέχρι το πάτωμα και σαν σύγχρονοι σατράπηδες έλεγαν " Εγώ θέλω 4 " ... " Εγώ θέλω 5" κλπ λές και ήμασταν κομμάτια κρέας απλά... και πολλές φορές να μην φτάνουμε και να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει τους πιο πολλούς φαντάρους-σκλάβους.... Αηδία σκέτη... Ειδικά όταν είσαι 27 χρονών και μορφωμένος σιχαίνεσαι τη ζωή σου... Γι αυτό όποιος δε μπορεί να το αποφύγει ή δεν έχει βύσμα συμβουλή μου είναι να μπει μικρός στα 18 όσο είναι ακόμα σε φάση σχολείου-γονιών κλπ προτού σπουδάσει και ζήσει σαν φοιτητής, δουλέψει, έχει σχέση σοβαρή γιατί μετά είναι δυο φορές πιο δύσκολα τα πράγματα. 3
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Χμμ,είπα να ρίξω μια ματιά στα απαραίτητα στρατιωτικά και απογοητεύτηκα με τις τιμές.Πολλά λεφτά για ρούχα που θα φορεθούν λιγότερο από 9 μήνες.Τέσπα έχει κάποιος να προτείνει κάποια σελίδα με φθηνές μπλούζες κτλ?
xristos97 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σας. Σε ποια σελιδα παω για να ενημερωθω σχετικα με την αναβολη μου; Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_anavoli , σωστα; Το προβλημα ειναι οτι ενω συμπληρωνω κανονικα τα στοιχεια μου, μου βγαζει σφαλμα. Ξερετε μηπως γιατι; Ευχαριστω
fotaras13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Χμμ,είπα να ρίξω μια ματιά στα απαραίτητα στρατιωτικά και απογοητεύτηκα με τις τιμές.Πολλά λεφτά για ρούχα που θα φορεθούν λιγότερο από 9 μήνες.Τέσπα έχει κάποιος να προτείνει κάποια σελίδα με φθηνές μπλούζες κτλ? μοναστηράκι τα φθηνότερα που θα βρεις. Αν παρεις και ποσοστητες κοβουν επισης κι αλλο την τιμη.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 τι κανουν μωρε... την ειδαν παλιοι.. δεν προλαβαίνεις να παλιώσεις σε 9 μηνες... https://www.facebook.com/403456176384879/photos/a.403693196361177.97091.403456176384879/1178230052240817/?type=3&theater
warlock9_0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Λολ. Ειχαμε κι εμεις κατι τετοιους εξυπνους πρωτες μερες στη μοναδα και μετα μας φερνανε καφε στο θαλαμο οι φλωρουμπες χαχαχαχαχα 1
suffocater Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 τι κανουν μωρε... την ειδαν παλιοι.. δεν προλαβαίνεις να παλιώσεις σε 9 μηνες... https://www.facebook.com/403456176384879/photos/a.403693196361177.97091.403456176384879/1178230052240817/?type=3&theater Μην τους παρεξηγεις. Αμα εχεις μεγαλώσει στην φάπα,καποτε θα βγουνε τα ψυχολογικά. 2
opcorsa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Kαλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για το δημοφιλές φόρουμ. Θα ήθελα μια συμβουλή καθώς είμαι φαντάρος 12 μηνο, σειρά 340 και έχωντας αφήσει σχέδον ολες μου τις αδειες εχει προκυψει θεμα με ατομα που δεν υπαρχουν να μας αντικαταστησουν και παροτι τα στελεχη θελουν να μου δωσουν την αδεια δεν υπαρχουν ατομα να μεινουν πισω στο ποστο. Σωμα και μερος δεν εχει σημασια εδω, απλα ηθελα τις γνωμες σας για το πως θα κινηθω. Τονιζω οτι δεν εχω βυσμα, ομως στην θητεια μου ημουν φιλοτιμος και δεν καταδεχομαι να μου φανε τις αδειες που τις κρατουσα για να φυγω μια ωρα νωριτερα απο εκει, ποσο μαλλον οταν ολοι οι παλιοι φανταροι τις ειχαν παρει μεχρι κεραιας. Σκεφτομαι αν τα πραγματα ζορισουν σε μερικες μερες να κινηθω προς αναρρωτικη αδεια, οποτε καθε συμβουλη θα ηταν παραπανω απο δεκτη σε αυτο το κομματι, επειδη τονιζω δεν εχω ιδεα για το πως περνεις αναρρωτικη κλπ, αν και ευελπιστω να παρω μια μεγαλη αναρρωτικη που ισως καλυψει και τις ημερες της κανονικης μου αδειας ωστε να γυρισω πισω μετα απο πχ 30 ημερες που πιθανολογω τα πραγματα θα ειναι καλυτερα, θα κοντευω προς την απολυση και πιθανολογω θα εχουν ερθει ατομα για να μου δωθουν και οι υπολοιπες μερες που δικαιουμαι(π.χ.αιμοδοτικη) Ευχαριστω- οποιαδήποτε απαντηση δεκτη. Ενας καταπιεσμένος φαντάρος στην ηπειρωτική Ελλάδα.
ziaba Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Χμμ,είπα να ρίξω μια ματιά στα απαραίτητα στρατιωτικά και απογοητεύτηκα με τις τιμές.Πολλά λεφτά για ρούχα που θα φορεθούν λιγότερο από 9 μήνες.Τέσπα έχει κάποιος να προτείνει κάποια σελίδα με φθηνές μπλούζες κτλ? πάρε από μέσα στο κψμ με 2ευρώ τις δίνουν
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 πάρε από μέσα στο κψμ με 2ευρώ τις δίνουν Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Να μαντέψω μεταχειρισμένες? 1
bilya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Kαλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για το δημοφιλές φόρουμ. Θα ήθελα μια συμβουλή καθώς είμαι φαντάρος 12 μηνο, σειρά 340 και έχωντας αφήσει σχέδον ολες μου τις αδειες εχει προκυψει θεμα με ατομα που δεν υπαρχουν να μας αντικαταστησουν και παροτι τα στελεχη θελουν να μου δωσουν την αδεια δεν υπαρχουν ατομα να μεινουν πισω στο ποστο. Σωμα και μερος δεν εχει σημασια εδω, απλα ηθελα τις γνωμες σας για το πως θα κινηθω. Τονιζω οτι δεν εχω βυσμα, ομως στην θητεια μου ημουν φιλοτιμος και δεν καταδεχομαι να μου φανε τις αδειες που τις κρατουσα για να φυγω μια ωρα νωριτερα απο εκει, ποσο μαλλον οταν ολοι οι παλιοι φανταροι τις ειχαν παρει μεχρι κεραιας. Σκεφτομαι αν τα πραγματα ζορισουν σε μερικες μερες να κινηθω προς αναρρωτικη αδεια, οποτε καθε συμβουλη θα ηταν παραπανω απο δεκτη σε αυτο το κομματι, επειδη τονιζω δεν εχω ιδεα για το πως περνεις αναρρωτικη κλπ, αν και ευελπιστω να παρω μια μεγαλη αναρρωτικη που ισως καλυψει και τις ημερες της κανονικης μου αδειας ωστε να γυρισω πισω μετα απο πχ 30 ημερες που πιθανολογω τα πραγματα θα ειναι καλυτερα, θα κοντευω προς την απολυση και πιθανολογω θα εχουν ερθει ατομα για να μου δωθουν και οι υπολοιπες μερες που δικαιουμαι(π.χ.αιμοδοτικη) Ευχαριστω- οποιαδήποτε απαντηση δεκτη. Ενας καταπιεσμένος φαντάρος στην ηπειρωτική Ελλάδα. τις κανονικές άδειες δεν μπορούν να στις φανε γιατί αλλιώς πρέπει να στις αποζημιώσουν. Ποσες μέρες έχεις συνολο σε άδειες? Κανονικές κ μη
Προτεινόμενες αναρτήσεις