status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού) ΄ Απαιτώ βίντεο :cool: Πρώτη μερίδα: Σπανακόριζο μιαμ μιαμ!
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ΄ Απαιτώ βίντεο :cool: Πρώτη μερίδα: Σπανακόριζο μιαμ μιαμ! καλα ρε δε ντρέπεστε λιγο... χαχα! θα παρω προμηθειες ξηρας τροφής. εχω κ δικο μου υπο-δικα στο κεντρο απο ότι εμαθα οποτε θα ειμαι οκ...
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 καλα ρε δε ντρέπεστε λιγο... χαχα! θα παρω προμηθειες ξηρας τροφής. εχω κ δικο μου υπο-δικα στο κεντρο απο ότι εμαθα οποτε θα ειμαι οκ... Και ο υποδικας θα φροντίσει για εσένα προσωπικά να σου φέρουν σέφ και μενού κάθε μέρα για να διαλέξεις....χαχαχαχαχαχα ( no offense έτσι...)....α ρε επικές εποχές στο όρος πατάτα να κάθεσαι, όπως πετάνε τους φελλούς στην διαφήμιση του ουισκυ να πετάς τις πατάτες και να περνάει η μέρα....χαχαχαχα. Διακοπές στο μαγευτικό Κουφόβουνο στο όρος πατάτα...το χειρότερο πάντως είναι το κρεμμύδι, πολύ κλάμα αδερφάκι μου...
Bomber-21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο ειδικα οταν εισαι υπηρεσια μαγειρειων. Σοβαρα τωρα, εγω υποτιθεται πως εχω πολυ γερο στομαχι, αλλα στα μαγειρεια ανακατευομουν τρελα, ειδικα οταν εβλεπα τον γουρουνά (sic) (ολα τα στρατοπεδα δεν εχουν τετοιον?) να παιρνει τα αποφαγια για τα γουρουνια του. Μου θυμιζε τον τυπο απο το Jeepers Creepers κατα την αλλαγη δερματος. Αυτό δεν το ήξερα... Σε 4 στρατόπεδα πήγα,σε κανένα δεν είχε γουρουνά.
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αυτό δεν το ήξερα... Σε 4 στρατόπεδα πήγα,σε κανένα δεν είχε γουρουνά. τα μαζευαν οι εποπ...
status Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 καλα ρε δε ντρέπεστε λιγο... χαχα! θα παρω προμηθειες ξηρας τροφής. εχω κ δικο μου υπο-δικα στο κεντρο απο ότι εμαθα οποτε θα ειμαι οκ... Και αυτό θέλω να το δω. Υπόψιν, μέσα στους θαλάμους καπνίζουνε :Ρ (flame on!)
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Και ο υποδικας θα φροντίσει για εσένα προσωπικά να σου φέρουν σέφ και μενού κάθε μέρα για να διαλέξεις....χαχαχαχαχαχα ( no offense έτσι...)....α ρε επικές εποχές στο όρος πατάτα να κάθεσαι, όπως πετάνε τους φελλούς στην διαφήμιση του ουισκυ να πετάς τις πατάτες και να περνάει η μέρα....χαχαχαχα. Διακοπές στο μαγευτικό Κουφόβουνο στο όρος πατάτα...το χειρότερο πάντως είναι το κρεμμύδι, πολύ κλάμα αδερφάκι μου... πλέον έχουν μηχάνημα που καθαρίζει τις πατάτες ή αγοράζουν πατάτα πουρέ σε σκόνη, δεν έχει πλέον ορος πατατα. Το πιο γελοίο, πάντως, που είχα δει ήταν με τον πρωινό καφέ που τον είχαν σε φακελάκια ατομικής συσκευασίας και είχαν βάλει 3, 4 άτομα να κάθονται απο τις 5 το πρωι μέχρι να αρχισει το πρωινο να σκιζουν φακελάκια για να φτιαζουν τον καφε στις κανατες
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 πλέον έχουν μηχάνημα που καθαρίζει τις πατάτες ή αγοράζουν πατάτα πουρέ σε σκόνη, δεν έχει πλέον ορος πατατα. Το πιο γελοίο, πάντως, που είχα δει ήταν με τον πρωινό καφέ που τον είχαν σε φακελάκια ατομικής συσκευασίας και είχαν βάλει 3, 4 άτομα να κάθονται απο τις 5 το πρωι μέχρι να αρχισει το πρωινο να σκιζουν φακελάκια για να φτιαζουν τον καφε στις κανατες τι να σου πω...πέρυσι το καλοκαίρι εγώ τις διακοπούλες μου στο όρος πατάτα τις έκανα...και ας είχανε και μηχάνημα που να τις καθαρίζει, είχε χαλάσει και δεν το φτιάχνανε....είναι να μην σου τύχει...
lary7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού) Καλα, κατσε να αρχισεις να ξυπνας απο τις 6 και να πρεπει να την βγαλεις μεχρι τις 14:00 με ελαφρυ πρωινο και μια τυροπιτα και μετα να δω αν θα φας το φαι και θα ζητας και αλλο. Και εγω σαν εσενα σκεφτομουν αλλα εκει μεσα εβαλα 10 κιλα, αν και στο κεντρο πρεπει να εχασα κανα 2. Αυτες οι υπερ-ευαισθησιες που λιγο πολυ ολοι κουβαλαμε, μεσα στον στρατο θα σου φυγουν. Και μην ξεχασω, να τρως πολλα, οσα πιο πολλα φρουτα μπορεις, γιατι στουμπωνεις τις πρωτες μερες ενω εμεις ειχαμε ατομο που κρατουσε το κακο μεσα του για 9 μερες....(γκαστρωμενος 6 μηνων εδειχνε το παλικαρι...)
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 τι να σου πω...πέρυσι το καλοκαίρι εγώ τις διακοπούλες μου στο όρος πατάτα τις έκανα...και ας είχανε και μηχάνημα που να τις καθαρίζει, είχε χαλάσει και δεν το φτιάχνανε....είναι να μην σου τύχει... Στο κέντρο μακρυά απο τα μαγειρεία... ΚΨΜ και κανα τοαστάκι. Μετά την μετάθεση, οι πιθανότητες του καλού φαγητού αυξάνονται κατα πολύ και όχι μόνο τρώγεται, αλλα όπως είπε ο απο πάνω θα θέλεις και άλλο.
akpe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης. Nice! Θέλω να κυνηγήσω ετήσια αναβολή για δυο κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγα χρόνια, συγκεκριμένα κρίσεις πανικού (αραιές, όχι στο σημείο να θεωρούνται διαταραχή) και πολλαπλές διαταραχές του ύπνου (σύνδρομο καθυστερημένης φάσης/σύνδρομο μη-24ωρου κύκλου/υπνοπαραλύσεις). Τα οποία τα καταπολεμώ επιτυχώς εδώ και ενα χρόνο με αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη χωρίς όμως να τα έχω εξαλείψει πλήρως, ακόμα επηρρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την λειτουργικότητά μου. Τονίζω πως δεν θέλω πλήρης απαλλαγή, θέλω αναβολή προκειμένου να γλυτώσω τα χειρότερα μέσα, και προτιμώ ετήσια από διετή αναβολή για πρακτικούς λόγους. Το ΣΙ για αυτά μου δίνει Ι3/Ι4 και διετή αναβολή, ενώ αναλόγως της σοβαρότητας προβλέπει και Ι5... Απορίες: Υπάρχει καμία περίπτωση να μου "επιβληθεί" απαλλαγή ακόμα και αν δεν την ζητήσω; Υπάρχει περίπτωση να μου δοθεί ετησία αντί για διετή αναβολή εφόσον το ζητήσω; Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ από τώρα στην στρατολογία, ή να περιμένω κάποιες μέρες πριν από την κατάταξή μου και να παω κατ'ευθείαν στο φρουραρχείο; Θα προτιμούσα να μην το αφήσω για μετά την κατάταξη, αρχικά με στείλανε Κρήτη και το πήγαινε-έλα Αθήνα-ΚΕΝ-414-ΚΕΝ-Αθήνα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία...
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 τι να σου πω...πέρυσι το καλοκαίρι εγώ τις διακοπούλες μου στο όρος πατάτα τις έκανα...και ας είχανε και μηχάνημα που να τις καθαρίζει, είχε χαλάσει και δεν το φτιάχνανε....είναι να μην σου τύχει... ναι, ε; Αν ήταν εδω καποιος απο τις στελεχάρες θα σου απαντούσε ότι αυτό ήταν εκπαιδευση και όχι αγγαρεία. Γενικότερα έχουν μια τάση να βαφτίζουν οτιδήποτε κάνουν οι φαντάροι "εκπαίδευση", ακόμα και για τσιγάρα που εστελναν ορισμένους να τους πάρουν...
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλά βασικά παίζει ένα κομπλεξάκι με το χειρισμό των διαφόρων μηχανημάτων. Π.χ. τσουλάγαμε κάτι ρόδες από ανατρεπόμενα αντί να τα φορτώσουμε σε ένα στάγερ και να τα μεταφέρουμε. Είναι η COMMON SENSE ξέρετε. (γραφειο κινήσεως εν τω μεταξύ, μεγάλες στιγμες)
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλα, κατσε να αρχισεις να ξυπνας απο τις 6 και να πρεπει να την βγαλεις μεχρι τις 14:00 με ελαφρυ πρωινο και μια τυροπιτα και μετα να δω αν θα φας το φαι και θα ζητας και αλλο. Και εγω σαν εσενα σκεφτομουν αλλα εκει μεσα εβαλα 10 κιλα, αν και στο κεντρο πρεπει να εχασα κανα 2. Αυτες οι υπερ-ευαισθησιες που λιγο πολυ ολοι κουβαλαμε, μεσα στον στρατο θα σου φυγουν. Και μην ξεχασω, να τρως πολλα, οσα πιο πολλα φρουτα μπορεις, γιατι στουμπωνεις τις πρωτες μερες ενω εμεις ειχαμε ατομο που κρατουσε το κακο μεσα του για 9 μερες....(γκαστρωμενος 6 μηνων εδειχνε το παλικαρι...) μωρε αντέχω πολυ χειρότερα απο θέμα ωρών - λιγου φαγητού. καθε μέρα ούτως η αλλιώς 6.30 ξυπνάω, πάω για τρέξιμο και μετα καφε τυροπιτα μέχρι τις 15.30 που θα ειμαι στη δουλεία... Απλώς αηδιάζω εύκολα με πολλά... Μπορεί να μην αηδιάσω και να μην τρομαξω αν ο άλλος πχ κοψει το χερι του από τον ώμο και να αηδιάσω αν μετα τρώει πρασορυζο... Αυτό με τα φρουτα το εχω ακούσει και εγώ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να κυνηγήσω ετήσια αναβολή για δυο κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγα χρόνια [...]Απορίες: Υπάρχει καμία περίπτωση να μου "επιβληθεί" απαλλαγή ακόμα και αν δεν την ζητήσω; Υπάρχει περίπτωση να μου δοθεί ετησία αντί για διετή αναβολή εφόσον το ζητήσω; Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ από τώρα στην στρατολογία, ή να περιμένω κάποιες μέρες πριν από την κατάταξή μου και να παω κατ'ευθείαν στο φρουραρχείο; Θα προτιμούσα να μην το αφήσω για μετά την κατάταξη, αρχικά με στείλανε Κρήτη και το πήγαινε-έλα Αθήνα-ΚΕΝ-414-ΚΕΝ-Αθήνα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία... Επειδή την εποχή που υπηρέτησα συνόδευσα σε ορισμένες περιπτώσεις συναδέλφους που περνούσαν από επιτροπές, θα ξεκινήσω από το τελευταίο που ρωτάς: Μην αφήσεις το θέμα εκκρεμές για μετά την κατάταξη. Όπου και αν σε στείλουν, η διαδικασία είναι δυσάρεστη. Και το Σπάρτη-Τρίπολη που είχα κάνει ως συνοδός, στενάχωρο ήταν, πόσω μάλλον μακρύτερο ταξίδι. Επίσης μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή, τώρα που δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα στοιχεία κατάταξης είναι καλύτερα. Δε γνωρίζω τι γίνεται αν ο κληρωτός αιτηθεί κάτι λιγότερο ή περισσότερο από ό,τι προβλέπεται ή προτίθεται να δώσει ο στρατός, αυτά καλύτερα στη Στρατολογία (with a pinch of salt σε ό,τι σου πουν, δεν είναι πάντοτε καλά πληροφορημένοι). Γενικά, το θέμα δεν έχει να κάνει τελικά με το τι ζητά ο κληρωτός αλλά πώς κρίνουν την υπόθεση στην επιτροπή (εκτός από καραμπινάτα παθολογικά προβλήματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις