Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akpe, μέχρι και πριν από 2 χρόνια ήταν κάπως πιο απλά τα πράγματα.

Κάνα δυο εβδομάδες πρίν παρουσιαστείς, πήγαινες φρουραρχείο, τους έλεγες να σου δώσουν παραπεμπτικό για 414, έλεγες στον γιατρό του 414 πως έχεις το τάδε οικονομικό/οικογενειακό πρόβλημα και θες ένα χρόνο να ξεμπερδέψεις, υπέγραφε την αναβολή, επικυρωνόταν από την επιτροπή, win.

Πρόσφατα ένας φίλος που το προσπάθησε τον ανάγκασαν να παρουσιαστεί πρώτα και να ξεκινήσει την διαδικασία από μέσα, επειδή μέσω φρουραρχείου δέχονται μόνο πολύ σοβαρές περιπτώσεις όπου η μετακίνηση του μέλλοντα υπερασπιστή της πατρίδος είναι δύσκολη έως αδύνατη.

Αυτό σημαίνει δύο (μπορεί και τρεις) παραπάνω μέρες γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας + την μαχαιριά της πρώτης μέρας στο στρατό.

Όπως και να έχει πάντως, ειδικά στις αναβολές είναι αρκετά ελαστικοί, μη σε αγχώνει το αν θα σου την δώσουν, αν και για αυτό κανένας δε μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά, αν έχει αλλάξει ο γιατρός και πέσεις σε κάνα μαλάκα μπορεί να στο παίξει βαρύ πεπόνι...

Επίσης έχουν αλλάξει και λίγο τα πράγματα στην επιτροπή*, παλιά απλά επικύρωναν με κλειστά μάτια ότι έγραφε ο γιατρός του 414 επειδή είναι ανώτερός τους και δεν είναι καλό να ρίχνουν άκυρο στην διάγνωσή του.

Πλέον αν έχουν γραμμή να μαγειρέψουν κάνα νούμερο, πως δήθεν παρουσιάστηκαν τόσοι με αυτή την σειρά (βαλαμε τάξη στους κοπανατζήδες μπρρ), μπορεί να σε στείλουν για επανεξέταση στο 414, η οποία αναλόγως την φαντασία και τις υποκριτικές ικανότητές σου μπορεί να κρατήσει και μία εβδομάδα.

Μια εβδομάδα στην φωλιά του κούκου είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όχι ωραία εμπειρία.

;p

*(επιτροπή που λέει ο λόγος ε, ένα λυώμενο έξω από το 401 με τρεις γιατρούς, τον καλό τον κακό και τον άσχημο, ο ένας χασμουριέται, ο άλλος πεινάει, και ο τρίτος εχει ξεχαστεί κάπου στο 73).

Α, αν σου δώσουν απ'ευθείας απαλλαγή με αυτό που θα τους πεις, πες μας και τι τους είπες, ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

:-D

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω πως μια καλή λύση για άμεση απαλλαγή είναι να πας ντυμμένος σαν τον M.Αλέξανδρο, τον Ναπολέων ή τον Duke Nukem.

Δημοσ.

Καλά βασικά παίζει ένα κομπλεξάκι με το χειρισμό των διαφόρων μηχανημάτων.

Π.χ. τσουλάγαμε κάτι ρόδες από ανατρεπόμενα αντί να τα φορτώσουμε σε ένα στάγερ και να τα μεταφέρουμε.

Είναι η COMMON SENSE ξέρετε.

(γραφειο κινήσεως εν τω μεταξύ, μεγάλες στιγμες)

Δεν νομίζω να είναι ααυτό...απλά επειδή με τα γιωτόμπαλα που κυκλοφορούν εκεί μέσα δεν ξέρεις αν ο άλλος κόψει το χέρι του και σε τρέχουν, οπότε αν δεν τους δίνετε δυνατότητα για να αγοράσουν κομμένα έτοιμα προιοντα, μαχαιράκι και εμπρός ανάβαση. ( γιατί είναι και λίγο ευθυνόφοβοι οι αξιωματικοί, χωρίς να τους παρεξηγώ βέβαια )...εδώ ο άλλος πήγε να περάσει δρόμο για να πάρει καφέ απέναντι από την πύλη ( και παρακμιακός δρόμος ) και τον χτύπησε αυτοκίνητο...οι γιωτάδες στο μυαλό που κυκλοφορούν εκεί μέσα είναι απίστευτοι!!!

Δημοσ.

Κανονικά με την παραμικρή υποψία γιωτισμού δε θα έπρεπε να υπηρετεί ο άλλος για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.Γιατί δημιουργούν γιωτισμό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό. Να έχεις κανα ψυχάκια να παίζει με τα όπλα ή κανέναν μαλάκα να τραμπουκίζει με το παραμικρό, επειδή απλά κρίθηκε ως ικανός. Για μένα εφόσον την έχουν υποχρεωτική τη θυτεία ας την κάνουν στα 18 να ξεμπερδεύεις κ να είσαι ελεύθερος με τις σπουδές και την εργασία ώστε να μην διακόπτεσαι. Γιατί άλλες ανοχές έχεις ως 18ρης και άλλες σαν 25-30. Πάντως μου έλεγε ο κολλητός μου που πρόσφατα τελείωσε πως είχαν κάποιους γιωτάδες που έχεζαν στις ντουζιέρες και τους νιπτήρες. Αν είμαι υπεύθυνος καθαριότητας και εντοπίσω ποιός το κάνει και τον βάλω να τα φάει, θα έχω επιπτώσεις; :devil:

Δημοσ.

Κανονικά με την παραμικρή υποψία γιωτισμού δε θα έπρεπε να υπηρετεί ο άλλος για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.Γιατί δημιουργούν γιωτισμό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό. Να έχεις κανα ψυχάκια να παίζει με τα όπλα ή κανέναν μαλάκα να τραμπουκίζει με το παραμικρό, επειδή απλά κρίθηκε ως ικανός. Για μένα εφόσον την έχουν υποχρεωτική τη θυτεία ας την κάνουν στα 18 να ξεμπερδεύεις κ να είσαι ελεύθερος με τις σπουδές και την εργασία ώστε να μην διακόπτεσαι. Γιατί άλλες ανοχές έχεις ως 18ρης και άλλες σαν 25-30. Πάντως μου έλεγε ο κολλητός μου που πρόσφατα τελείωσε πως είχαν κάποιους γιωτάδες που έχεζαν στις ντουζιέρες και τους νιπτήρες. Αν είμαι υπεύθυνος καθαριότητας και εντοπίσω ποιός το κάνει και τον βάλω να τα φάει, θα έχω επιπτώσεις; :devil:

Αυτό με τις ντουζιέρες έπαιζε και σε εμάς...μεχρι και ο διοικητής στην αναφορά μς το είπε αλλά ο ένοχος δεν βρέθηκε, αυτό είναι το πρόβλημα ...όλοι ξέρουν οτι μπορείς να κάνεις οτι θέλεις σχεδόν στην καλλιόπη, οι πιθανότητες να τα καθαρίσεις εσύ την επόμενη μέρα δεν είναι πολλές αρα παίζουν με τις πιθανότητες...

Δημοσ.

πολυ σωστα τα λες... * εγω δεν εχω πλέον καμια διάθεση και ανοχή να ακουω τις λακαμιες των καραβανάδων και των "ικανων" αλλα δε γουστάρω και μαλακίες του τύπου τρελοχαρτα, Ι5 κλπ...

Εγω αν πετύχω κανένα να κανει τέτοια σκηνικά θα τον σουβλίσω με τη σφουγγαρίστρα και ας απολυθώ όταν η Ελλάδα δε θα εχει χρέη... Γενικά τετοιες λακαμιές δε τις σηκώνω στη φαση που ειμαι γι'αυτό καλύτερα ας με κανουν κανενα γραφιά να εχουμε το κεφαλι μας ησυχοι όλοι...

* και εμενα ενας φιλος μου στα ΛΟΚ (που ειναι και "επιλεκτοι") ειχανε ενα βλακα γιο Ταγματαρχη που εχεζε συστηματικά τα βραδια στο ντουλαπι με τις σκούπες και τρώγανε το πρωι όλοι καμπάνες και καψόνι μεχρι που τον πηρανε πρέφα και τον σπασανε καμια 15 ατομα στο ξύλο και τον αναγκασαν να πει οτι επεσε απο το κρεβατι :P

Δημοσ.

Eπομένως ωραία, μιας και μου αρέσει να παίζω με τα όπλα, θα είμαι νορμαλ για το στρατό ^_^ ^_^ ^_^

God Save CS :-D

ναι ρε γραφω ελληνικά...

Δημοσ.

Eπομένως ωραία, μιας και μου αρέσει να παίζω με τα όπλα, θα είμαι νορμαλ για το στρατό ^_^ ^_^ ^_^

Στοίχημα για το πόσες Παρασκευές θα αντέξει το χαμόγελο και η "περηφάνια" οτι είσαι ένοπλος...:whistle:

Δημοσ.

Πιστεύω πως μια καλή λύση για άμεση απαλλαγή είναι να πας ντυμμένος σαν τον M.Αλέξανδρο, τον Ναπολέων ή τον Duke Nukem.

Πάλι αναβολή θα σου δώσουν μέχρι να συμπληρώσεις τα 2 χρόνια, είτε με 4 6μηνες, είτε με δύο διετείς, είτε με συνδυασμό αυτών...

Αν είσαι κάποιου είδους wizard και μπορείς να μετατρέψεις την σκούπα σε όπλο, ναι, θα το καταευχαριστηθείς!

Δημοσ.

Αν είσαι κάποιου είδους wizard και μπορείς να μετατρέψεις την σκούπα σε όπλο, ναι, θα το καταευχαριστηθείς!

ή αν του αρεσει να κανει επ ωμου αρμ συνεχεια ! :P τουλαχιστον μερικοι εχουν πλακα , διαταζουν λες και τους πνιγει κατι στο λαιμο ! ή κανουν μακροσυρτα τα φωνηεντα !! εεεεεεεεεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕππ οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμουυυουουουουουο ΑΡΜ!

Δημοσ.

Στοίχημα για το πόσες Παρασκευές θα αντέξει το χαμόγελο και η "περηφάνια" οτι είσαι ένοπλος...:whistle:

Σωστος!

Δημοσ.

Παιδία γεια σας.Στις 8 Φλεβάρη παρουσιάζομαι μεγάλο πέυκο και θα ήθελα αν σας είναι δυνατό να μου πέιτε πάνω κάτω τι πράγματα να παρω μαζι μου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...