Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

χαχα παντως απολυθηκα με καμια 60ρια υπηρεσιες, δεν ειναι και λιγες..

39 απο τις οποιες 4 ενοπλες! και μονο 2 θαλαμοφυλικια ! 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τρομακτικό μέρος της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα (και πρφανώς εκει έξω στους δρόμους), που τα πιστεύουν αυτά και σκέφτονται με τέτοιο τρόπο. Εγκεφαλικά κατεστραμένοι..

Ο τύπος έχει γράψει ότι δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον πατέρα του και την γκόμενα αν δεν υπηρετούσε. Τι να λέμε τώρα...

• Like 5
Δημοσ.

Ο τύπος έχει γράψει ότι δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον πατέρα του και την γκόμενα αν δεν υπηρετούσε. Τι να λέμε τώρα...

αρχικα εσυ πηξε

κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου..

και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται :)

Δημοσ.

Το τρομακτικό μέρος της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα (και πρφανώς εκει έξω στους δρόμους), που τα πιστεύουν αυτά και σκέφτονται με τέτοιο τρόπο. Εγκεφαλικά κατεστραμένοι..

Το χειροτερο ειναι οτι ψηφιζουν...

• Like 3
Δημοσ.

Ναι καλά, είδαμε και τους άλλους, τους νορμάλ τι ψηφίζουν :P

Μεταξύ σοβαρού και αστείου...

Δημοσ.

αρχικα εσυ πηξε

κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου..

και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται :)

αυτη η αδεια που προβλέπεται κι ολας εγω κατι λαθος εκανα μαλλον κ δεν την πηρα ποτε
  • Like 2
Δημοσ.

αρχικα εσυ πηξε

Ειπαμε τρελη κουραση το 12μηνο αεροπορια.

• Like 1
Δημοσ.

αυτη η αδεια που προβλέπεται κι ολας εγω κατι λαθος εκανα μαλλον κ δεν την πηρα ποτε

στην μοναδα μου μια χαρα ''προβλεποταν'' , ολοι την περναμε :)

Δημοσ.

αγροτικη δεν πηρες ομως...εγω πηρα 127 μερες συνολικα αδεια μαζι με ορκωμοσιας κλπ

πηρα..18 μερες... και κατι τιμιτικες, κατι οφφ απο αγηματα, κατι αιμοδοτικες, και φυσικα την κανονικη μου..

Δημοσ.

παιζει να εχω κανει 150 ενοπλες υπηρεσιες και καμια 10αρια θαλαμοφυλικια

Βγαζοντας αδειες και το κεντρο εννοειται σαν νεκρη περιοδο

Δημοσ.

Πριν σε πάρουν δόκιμο πρέπει εκτός των άλλων να περάσεις ένα μεγάλο βαρετό test (IQ η/και ψυχολογικό; δε θυμάμαι ακριβώς) το οποίο θα χάσεις ένα πρωινό στο κέντρο για να δώσεις.

Απλά απέτυχε το τεστ επίτηδες.

Θυμήθηκα ένα χοντρό στην σειρά μου που από την μέρα που μπήκαμε έλεγε "Εγώ θα γίνω ΕΑ", θα κάθομαι μέχρι το μεσημέρι και μετά σπίτι, θα πληρώνομαι κτλ..

Πήγε στα τεστ και επέστρεψε I3 ένοπλο...LOL

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα πήρα το χαρτί κατάταξης και επάνω αναφέρει πως είμαι ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός, δηλαδή δόκιμος, σωστά; Εγώ μπορώ να αρνηθώ να πάω δόκιμος; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

MΗΝ πας ΥΕΑ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θυμήθηκα ένα χοντρό στην σειρά μου που από την μέρα που μπήκαμε έλεγε "Εγώ θα γίνω ΕΑ", θα κάθομαι μέχρι το μεσημέρι και μετά σπίτι, θα πληρώνομαι κτλ..

Πήγε στα τεστ και επέστρεψε I3 ένοπλο...LOL

Η ιστορια σου μου θύμισε ενα χοντρο στο κεντρο που οταν καθαριζαμε τα οπλα αυτος ηταν εκει και ελεγε "εγω το καθαριζα σε τοσα λεπτα και εκανα εκεινο και το αλλο" και του λεω που ειναι το οπλο σου τωρα? Α ειμαι Ι4..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...