eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ναυτικο αεροπορια σε νησι κανεις 9μηνο ναυτικο και αεροπορια πανε τα μεγαλα βυσματα και στο ναυτικο πανε και κατι αγραμματοι που εχουν περασει με 2000 η με το απολυτηριο τους ακαδημια εμπορικου ναυτικου 1
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 αμα εχει βυσμα καποιος για ποιο λογο να παει αεροπορια η ναυτικο? αφου μπορει να την βγαλει λαδι και στο πεζικο με το 9μηνο...απλα μερικοι ειναι εντελως μαμοθρευτα και κακομαθημενα τοσο πολυ που δεν θελουν καν να φορεσουν χακι.. Εχω ακουσει οτι τους δινουν αδειες μαζεμενες φυγε κανενα μηνα και ξαναελα ασε που στο πεζικο τα μικροτερα βυσματα τρωνε παντα το σκατο ενω στα υπολοιπα δεν παιζουν τετοια γιατι δεν εχει πηξιμο.Εγω σιγα μην πηγαινα σε βυσματικο στο οποιο να με αναγκαζανε να κανω συνεχεια τις υπηρεσιες ενος μπετοβλακα,βουτυρομπεμπε που δεν ειναι ικανος να κανει μια υπηρεσια και αν τους πεις ρε βλακα γιατι να κανω την υπηρεσια σου να σου απανταει ας ειχες καλυτερο βυσμα.... Τι λες ρε χιλιες φορες εβρο απο το μπλεκω με τετοιους καθυστερημενους.... Ασε που αν τον πλακωσεις και στο ξυλο μετα θα φας και καμια φυλακη και θα κανεις και παραπανω τζαμπα (βεβαια θα αξιζει ο κοπος αλλα you get my point)
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ρε γιατι το ναυτικο περναει μαυρα χαλια playstation,tv αν εισαι σε νησι κινηση για μπανιο αξυρισια ερχεται ο δοικας και ειναι αρνταν λες και μπηκε το παιδι της φαπας.Για να μην πουμε οτι σε καποιες μοναδες οι θαλαμοι ειναι λες και εκλεισες διακοπες σε σημεια που ειναι διπλα απο μπαρακια και τα τουριστικα.εξοδο οποτε θες μπαινεις οποτε θες βγαινεις αρκει να μην σε ψαχνουν και αδειες με το φτιαρι. Δεν νομιζω να εχεις δικιο συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης..
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. καλα σε αυτο παιζουν πολλα σε πολλες βυσματικες μοναδες απλα τους δινουν καθε μερα εξοδο το να πηγαινεις στις 6 και να φευγεις στις 12 δεν σε ευνοει να δουλεψεις ετσι και αλλιως...και νυχτα να δουλευεις και να τρεχεις 6 η ωρα για να ξαναφυγεις ειναι θανατος 1
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Εχω ακουσει οτι τους δινουν αδειες μαζεμενες φυγε κανενα μηνα και ξαναελα ασε που στο πεζικο τα μικροτερα βυσματα τρωνε παντα το σκατο ενω στα υπολοιπα δεν παιζουν τετοια γιατι δεν εχει πηξιμο.Εγω σιγα μην πηγαινα σε βυσματικο στο οποιο να με αναγκαζανε να κανω συνεχεια τις υπηρεσιες ενος μπετοβλακα,βουτυρομπεμπε που δεν ειναι ικανος να κανει μια υπηρεσια και αν τους πεις ρε βλακα γιατι να κανω την υπηρεσια σου να σου απανταει ας ειχες καλυτερο βυσμα.... Τι λες ρε χιλιες φορες εβρο απο το μπλεκω με τετοιους καθυστερημενους.... Ασε που αν τον πλακωσεις και στο ξυλο μετα θα φας και καμια φυλακη και θα κανεις και παραπανω τζαμπα (βεβαια θα αξιζει ο κοπος αλλα you get my point) ναι αμα υπηρετεις σε νησι σε αεροπορια η ναυτικο σε παει 15-15 καπως ετσι για παραδειγμα..φυσικα στις 15 μερα εχεις και εξοδους... συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. αμα βαλεις ομως τις εξοδους τα off τις αγραφες αδειες και τις ευνοικες μεταθεσεις μπορει η καθαρη θητεια να ειναι 2 μηνες και πολυ λεω...μαζι με τον ενα περιπου μηνα της βασικης..... 1
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. Περυσι ηρθε φιλος μου που περασε Αεροπορια(με βυσμα οπως μου δηλωσε και αυτος και η παρεα που ηταν μαζι του,και μαλιστα 2 φορες βυσμα για να ειναι και διπλα στο σπιτι του περαν της Αεροποριας).Στο Τατοι που ειχαν ερθει για εκπαιδευση ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα ακομα και απο ΤΕΙ . Τα ιδια τα στελεχη τους λεγανε να καπνιζουν μεσα στις αιθουσες,1:30η ωρα περιπου τους διωχνανε ολους για διανυκτερευση και με λιγα λογια εκπαιδευση να γελας και μονο που λες την λεξη. Οσο για την υπολοιπη θητεια ο ιδιος μου το ειπε(οπως και οι υπολοιποι στο τραπεζι)οτι 1000φορες που ναι μεν ηταν παραπανω καιρο αλλα διπλα στο σπιτι τους και γενικα πολυ ευνοικα τα πραγματα παρα πεζικο(ειδικα οταν ρωταγε και εμενα πως ημουν που ειχα παει νωριτερα). με ξερεις κιολας και ξερεις και την θητεια μου... εχω επανελλειμενος δηλωσει οτι προτιμοτερο 9 μηνο και ζορι παρα 12 μηνο μια ζωη και σημερα, με χαλαροτερους ρυθμους Τι επανελλειμενα 9 μηνες και ζορι(παλι κανεις το ιδιο λαθος και μιλας για στρατο ξηρας χωρις να εχεις παει.....),αφου σε πιο πισω σχολια ''κλαιγοσουν'' που σε πηγαν απο 1-3 σε 1-1?Ειδικα σε εμπλοκη καλοκαιριου αν ετρωγες θα σου λεγαμε μετα τι ειναι καλυτερα και τι χειροτερα. Ναι ρε γιατι το ναυτικο περναει μαυρα χαλια playstation,tv αν εισαι σε νησι κινηση για μπανιο αξυρισια ερχεται ο δοικας και ειναι αρνταν λες και μπηκε το παιδι της φαπας.Για να μην πουμε οτι σε καποιες μοναδες οι θαλαμοι ειναι λες και εκλεισες διακοπες σε σημεια που ειναι διπλα απο μπαρακια και τα τουριστικα.εξοδο οποτε θες μπαινεις οποτε θες βγαινεις αρκει να μην σε ψαχνουν και αδειες με το φτιαρι. Δεν νομιζω να εχεις δικιο Ναυτικο δεν εχει πολλους γνωστους(ολως τυχαιως)να του πουνε πως περνανε και θελει σχεδον σιγουρα βυσμα για να μπεις,σε αντιθεση με το πεζικο που μαζευει τον περισσοτερο κοσμο.Αλλωστε για πεζικο γραφουν και οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο,αρα απο εκει βασιζονται οσα γραφει.
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα το ξαναπω γιατι μερικοι ειστε ι4 ψυχολογικο... Τα ΚΑΛΑ βυσματα ειναι πεζικο... ολα τα αλλα ειναι γαρνιτουρα... Ειπα κατι για βυσμα? Ειπα να μας πεις για το "ζορι"...
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Περυσι ηρθε φιλος μου που περασε Αεροπορια(με βυσμα οπως μου δηλωσε και αυτος και η παρεα που ηταν μαζι του,και μαλιστα 2 φορες βυσμα για να ειναι και διπλα στο σπιτι του περαν της Αεροποριας).Στο Τατοι που ειχαν ερθει για εκπαιδευση ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα ακομα και απο ΤΕΙ . Τα ιδια τα στελεχη τους λεγανε να καπνιζουν μεσα στις αιθουσες,1:30η ωρα περιπου τους διωχνανε ολους για διανυκτερευση και με λιγα λογια εκπαιδευση να γελας και μονο που λες την λεξη. Οσο για την υπολοιπη θητεια ο ιδιος μου το ειπε(οπως και οι υπολοιποι στο τραπεζι)οτι 1000φορες που ναι μεν ηταν παραπανω καιρο αλλα διπλα στο σπιτι τους και γενικα πολυ ευνοικα τα πραγματα παρα πεζικο(ειδικα οταν ρωταγε και εμενα πως ημουν που ειχα παει νωριτερα). Τι επανελλειμενα 9 μηνες και ζορι(παλι κανεις το ιδιο λαθος και μιλας για στρατο ξηρας χωρις να εχεις παει.....),αφου σε πιο πισω σχολια ''κλαιγοσουν'' που σε πηγαν απο 1-3 σε 1-1?Ειδικα σε εμπλοκη καλοκαιριου αν ετρωγες θα σου λεγαμε μετα τι ειναι καλυτερα και τι χειροτερα. Ναυτικο δεν εχει πολλους γνωστους(ολως τυχαιως)να του πουνε πως περνανε και θελει σχεδον σιγουρα βυσμα για να μπεις,σε αντιθεση με το πεζικο που μαζευει τον περισσοτερο κοσμο.Αλλωστε για πεζικο γραφουν και οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο,αρα απο εκει βασιζονται οσα γραφει. 1) ενω στον στρατο ξηρας , τα οπλα και τα σωματα του , η εκπαιδευση ειναι επιπεδου οξφορδης , εκει ολοι πιθαρχουν και δεν χανεται λεπτο διδακτικου μαθηματος. 2) δεν ειμαι ηλιθιος σαν κατι αλλους να παω να πηξω καλοκαιριατικα, προφανως και θα εμπαινα σεπτεμβρη οπως κ μπηκα 3) δεν ξερεις τι λες για το ναυτικο... και εκει πολλοι πανε τυχαια χωρις βυσμα αν και υπερτερουν οπως ειπωθηκε οι αγραμματοι της αεν... και μην απορησεις γιατι ο πατερας μου ηταν στο ναυτικο ( οχι στρατιωτικος , πολιτικο προσωπικο-Φουρναρης) στον ναυσταθμο.. Ειπα κατι για βυσμα? Ειπα να μας πεις για το "ζορι"... 116 ΠΜ και 117 ειναι δυσκολες μοναδες για αεροπορια εξ ανεκαθεν... ρωτα να μαθεις... κατι σμηναρχιες στην κατω μυκονο και ανω ροδο προφανως και ειναι μονο για να παιζουν ταβλι... αν και ειναι κατι μοναδες πχ σκυρος που ειναι ακρως μαχιμες και πλειαδα αναχαιτησεων ξεκινα απο κει..
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 για τα κωλοφανταρα ολες οι μοναδες ειναι ιδιες...για τους μονιμαδες η πιο δυσκολη μοναδα ειναι της ελευσινας της και μετα παει καρπαθος σκυρος λημνος και η σουδα που ειναι αμερικανικη βαση η μυκονος δεν εχει φανταρους και δεν ειναι καν μοναδα ενα ρανταρ ειναι 1
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερεις τι λες για το ναυτικο... και εκει πολλοι πανε τυχαια χωρις βυσμα αν και υπερτερουν οπως ειπωθηκε οι αγραμματοι της αεν.. Ιδιες κουβεντες που γραφονταν πριν κατι μηνες.Οτι αεροπορια και ναυτικο πολλοι(ελεος)κιολας μπαινουν τυχαια. Ρε παιδια που κρυβονται αυτοι οι πολλοι χωρις βυσμα να μπαινουν συγκεκριμενα ναυτικο και εγω δεν ξερω(ουτε οι φιλοι μου απο γνωστους/συγγενεις)κανενα?
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Fulgore γνωρίζω μία περιπτώση που δεν είχε οντως βύσμα και πηγε αεροπορια ίσως έγινε λάθος στα ονόματα των βυσμάτων συνωνυμία η κάτι τετοιο
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Fulgore γνωρίζω μία περιπτώση που δεν είχε οντως βύσμα και πηγε αεροπορια ίσως έγινε λάθος στα ονόματα των βυσμάτων συνωνυμία η κάτι τετοιο Ναι δεν διαφωνω οτι υπαρχουν και ατομα(πλεον)που εχουν παει αεροπορια ή ναυτικο χωρις βυσμα,αλλα το θεμα ειναι ποσοι ειναι αυτοι?
SIP1995 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή σε λίγους μήνες τελειώνω τη πρακτική μου, και έχω σκοπό να διακόψω την αναβολή, να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα.... τότε στα 18 μου στη στρατολογία είχα δηλώσει ΕΔ, και τώρα που το τσέκαρα στο site γράφει "Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς".....και ρωτώ, κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει κάτι για ΕΔ ?
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή σε λίγους μήνες τελειώνω τη πρακτική μου, και έχω σκοπό να διακόψω την αναβολή, να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα.... τότε στα 18 μου στη στρατολογία είχα δηλώσει ΕΔ, και τώρα που το τσέκαρα στο site γράφει "Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς".....και ρωτώ, κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει κάτι για ΕΔ ? θα πηξεις
the other one Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσοι μιλάτε για βύσματα κλπ, αν εσείς είχατε επίσης κάποιο μέσο θα το βάζατε; Επίσης αυτό που ακούω για εμπλοκή του καλοκαιριού τι ακριβώς είναι; γιατί εγώ όταν ακούω εμπλοκή καταλαβαίνω κάνα τζέρτζελο με τούρκους ξέρω γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις