Tenshi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ουτε στο κέντρο Status (2/39 ΣΕ Μεσολόγγι).Και ο Cue μπορεί να επιβεβαιώσει,οτι μας βγάλανε την πίστη στο "Ηθικό...αντοχή...είμαστε...(αριθμός διμοιρίας)" On second thought: Έχω ένα κενό μνήμης απο την βραδυνή πορεία.Εκεί δέν είμαι σίγουρος για το τι ειπώθηκε,θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως που προσπαθούσα σωθώ απο τα κουνούπια.
Bomber-21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στη θητεία μου δεν άκουσα ποτέ τέτοια συνθήματα. Tenshi,στη ΣΣΕ το "Μακεδονία ξακουστή" το άκουσες προφανώς από Ευέλπιδες.
Tenshi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Tenshi,στη ΣΣΕ το "Μακεδονία ξακουστή" το άκουσες προφανώς από Ευέλπιδες. Σαφώς.Οι κληρωτοί στον Λόχο διοικήσεως αναλώνονται στο να μαζεύουν σκουπίδια και κλαδάκια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αυτές οι μαλακίες δέν έχουν πάρει κόκκινη κάρτα εδώ και μερικά χρόνια; Τίθεται πλέον στην διακριτική ευχέρεια του κάθε εκπαιδευτή για το αν θα ακουστούν; Αξαρτάται κυρίως από το IQ του εκπαιδευτή! Όσο πιο αμόρφωτος και με παιδικά τραύματα (ή ανατομικές δυσλειτουργίες), τόσο πιο μέσα στα layers του ανθρωπινου σώματος (ξεκινάμε από δέρμα, όργανα, έντερα κ.ο.κ.) φτάνουν τα συνθήματα!
Bomber-21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Σαφώς.Οι κληρωτοί στον Λόχο διοικήσεως αναλώνονται στο να μαζεύουν σκουπίδια και κλαδάκια. Γνωρίζω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 "το τρενάκι ξεκινάει στην τουρκια για να πάει, και οποιος δεν ακολουθάει μαύρο φίδι θα τον φάει" αυτό και διαφορα αλλα λέγαμε, αλλα εκτος από κάνα δυο μπετοβλακες, οι υπόλοιποι τα αντιμετωπίζαμε με ειρωνική διάθεση. Eνα μάτσο ανεκπαίδευτοι σκοπανθρωποι θέλαμε να πάμε και τουρκια...
VonLoutsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ουτε στο κέντρο Status (2/39 ΣΕ Μεσολόγγι).Και ο Cue μπορεί να επιβεβαιώσει,οτι μας βγάλανε την πίστη στο "Ηθικό...αντοχή...είμαστε...(αριθμός διμοιρίας)" On second thought: Έχω ένα κενό μνήμης απο την βραδυνή πορεία.Εκεί δέν είμαι σίγουρος για το τι ειπώθηκε,θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως που προσπαθούσα σωθώ απο τα κουνούπια. Μεσολόγγι...αχχχχχχχχχ 2/39 ΣΕ....τι μου θύμισες...
devill0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ^και άλλο παλικάρι που γεννήθηκε Λουξεμβούργο ?! :P :P respect
devill0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 παιδια μου είπε ένας φίλος μου που απολύεται τώρα απο αλεξιπτοτιστης οτι θα πληρώνονται για τις 2 πτώσεις που κάνανε και θα πάρει γύρω στα 2500€...
freedubus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σκαναρισμένα από ένα παμπάλαιο MAD που βρήκα
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σκαναρισμένα από ένα παμπάλαιο MAD που βρήκα και μαμώ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 συνεντευξη απο έναν αποστρατο αρχιπλοιαρχο (αντιστοιχο του ταξίαρχου στο ΣΞ), βέβαια δεν ειναι ο τυπικός βολεμένος στρατιωτικός, έχει μια ασυνήθιστη ειλικρίνεια για το επαγγελμα του... http://kakaras.wordpress.com/about/
status Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 συνεντευξη απο έναν αποστρατο αρχιπλοιαρχο (αντιστοιχο του ταξίαρχου στο ΣΞ), βέβαια δεν ειναι ο τυπικός βολεμένος στρατιωτικός, έχει μια ασυνήθιστη ειλικρίνεια για το επαγγελμα του... http://kakaras.wordpress.com/about/ Ωραία τα λέει, αλλά διαφωνώ, αν κάποιος είναι να αυτοκτονήσει θα το κάνει όπως και να έχει, ο στρατός, λόγω της φύσης του, παρέχει το ευκολότερο μέσο για να αυτοκτονήσεις και λόγο πίεσης, αλλαγής παραστάσεων κλπ. Επίσης, είχε ειπωθεί όταν , δυστυχώς, αυτοκτόνησε ένας χρήστης απ' , στο ινσόμνια κάνοντας την θητεία του, γιατί μετράμε τις αυτοκτονίες στο στρατό , απλά στατιστικά είναι όπως και οι αυτοκτονίες στους πολίτες. (ναι μεν θλιβερό το γεγονός, αλλά παραμένει ένα στατιστικό δείγμα.)
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 δεν καταλαβαινω τι εννοεις "απλά στατιστικά", και τα τροχαια δυστυχήματα, η παιδική θνησιμότητα, η ανεργία, ο πληθωρισμός και το δημ. χρέος και αυτά "απλα στατιστικά" ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις