aggelikipali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ντροπη παιδια!ακους εκει μ...α. αφου δεν εχετε.
freedubus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πουστόνεο παίζει να έχεις αγχωθεί και απο τον Αύγουστο (2010) έτσι; Τι λές ρε φλώρε; Εγώ άνετα πάω και πόλεμο άμα λάχει.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για πείτε. Αυτά εδώ επιτρέπονται μέσα; Γιατί εγώ ξυρίζομαι (όταν..) ή με τέτοια ή με mach3. Και σιγά μην σκάω ένα κάρο λεφτά να αγοράζω mach3 για τους μαλάκες.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για πείτε. Αυτά εδώ επιτρέπονται μέσα; Γιατί εγώ ξυρίζομαι (όταν..) ή με τέτοια ή με mach3. Και σιγά μην σκάω ένα κάρο λεφτά να αγοράζω mach3 για τους μαλάκες. Eπιτρεπονται ανετα. Αλλα μην εφοδιαστεις με καμια βαλιτσα ανταλλακτικα σε στυλ "Αν μου κανεις μλκια θα κοψω τις φλεβες ολων και τις δικες μου" γιατι αυτο απαγορευται.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κι άμα όμως π.χ. κάποιος μου κλέψει μια λεπίδα και σφαχτεί, εμένα θα γαμήσουν μετά;
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κι άμα όμως π.χ. κάποιος μου κλέψει μια λεπίδα και σφαχτεί, εμένα θα γαμήσουν μετά; Μπααα δεν θα το κανει. Υπαρχουν ξιφολογχες γι'αυτην τη δουλεια.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπααα δεν θα το κανει. Υπαρχουν ξιφολογχες γι'αυτην τη δουλεια. Ξιφολόγχες?? Σε εμάς πάντως ούτε καν που κόβανε οι ξιφολογχες....διακοσμητικά στοιχεία ήσαντε πάνω στο όπλο...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Eμας ηταν αρκετα κοφτερες. Οχι οπως οταν πρωτοειχαν φτιαχτει (βλ. προηγουμενο αιωνα), αλλα αρκετα.
farfan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά.Εγώ υπολογίζω στην επόμενη εξεταστική να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής και θέλω να μπω στρατό τον Αύγουστο.Πότε να κόψω την αναβολή για να είμαι σίγουρος ότι θα με καλέσουν τον Αύγουστο;
farfan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τον Απρίλη. πριν τη σειρα που θα μπει το Μαιο Οκ. Εγώ σκεφτόμουν μήπως την κόψω από τώρα γιατί ένας φίλος μου που περίμενε να μπει Νοέμβρη την πάτησε και τον κάλεσαν τώρα τον Φεβρουάριο.Όχι τίποτα άλλο μη κάθομαι τόσους μήνες τσάμπα.
Bomber-21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν την κόψεις τώρα,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπεις το Μάη.
panosno1com Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Eμας ηταν αρκετα κοφτερες. Οχι οπως οταν πρωτοειχαν φτιαχτει (βλ. προηγουμενο αιωνα), αλλα αρκετα. δεν αισθανεσαι/αισθανοσουν μια συγκινηση οταν πχ εισαι γεννημένος το 89 και το οπλο που σου δινανε ελεγε 1983 ;;; χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις