Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πείτε. Αυτά εδώ επιτρέπονται μέσα;

SAFETY+RAZOR.jpgo_P288582.jpg

Γιατί εγώ ξυρίζομαι (όταν..) ή με τέτοια ή με mach3. Και σιγά μην σκάω ένα κάρο λεφτά να αγοράζω mach3 για τους μαλάκες.

• Moderators
Δημοσ.

Για πείτε. Αυτά εδώ επιτρέπονται μέσα;

SAFETY+RAZOR.jpgo_P288582.jpg

Γιατί εγώ ξυρίζομαι (όταν..) ή με τέτοια ή με mach3. Και σιγά μην σκάω ένα κάρο λεφτά να αγοράζω mach3 για τους μαλάκες.

Eπιτρεπονται ανετα.

Αλλα μην εφοδιαστεις με καμια βαλιτσα ανταλλακτικα σε στυλ "Αν μου κανεις μλκια θα κοψω τις φλεβες ολων και τις δικες μου" γιατι αυτο απαγορευται. :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Κι άμα όμως π.χ. κάποιος μου κλέψει μια λεπίδα και σφαχτεί, εμένα θα γαμήσουν μετά;

Μπααα δεν θα το κανει. Υπαρχουν ξιφολογχες γι'αυτην τη δουλεια. :P

Δημοσ.

Μπααα δεν θα το κανει. Υπαρχουν ξιφολογχες γι'αυτην τη δουλεια. :P

Ξιφολόγχες?? Σε εμάς πάντως ούτε καν που κόβανε οι ξιφολογχες....διακοσμητικά στοιχεία ήσαντε πάνω στο όπλο...

• Moderators
Δημοσ.

Eμας ηταν αρκετα κοφτερες. Οχι οπως οταν πρωτοειχαν φτιαχτει (βλ. προηγουμενο αιωνα), αλλα αρκετα.

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά.Εγώ υπολογίζω στην επόμενη εξεταστική να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής και θέλω να μπω στρατό τον Αύγουστο.Πότε να κόψω την αναβολή για να είμαι σίγουρος ότι θα με καλέσουν τον Αύγουστο;

Δημοσ.

Τον Απρίλη.

πριν τη σειρα που θα μπει το Μαιο

Οκ.

Εγώ σκεφτόμουν μήπως την κόψω από τώρα γιατί ένας φίλος μου που περίμενε να μπει Νοέμβρη την πάτησε και τον κάλεσαν τώρα τον Φεβρουάριο.Όχι τίποτα άλλο μη κάθομαι τόσους μήνες τσάμπα.

Δημοσ.

Eμας ηταν αρκετα κοφτερες. Οχι οπως οταν πρωτοειχαν φτιαχτει (βλ. προηγουμενο αιωνα), αλλα αρκετα.

δεν αισθανεσαι/αισθανοσουν μια συγκινηση οταν πχ εισαι γεννημένος το 89 και το οπλο που σου δινανε ελεγε 1983 ;;; χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...