Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια γινεται να αποφυγουμε καπως τα ΣΠΕΝ?Ειμαι Ι3 αοπλο...καποια ατομα απ'οτι ειδα στην μοναδα μου κοντευουν να τελειωσουν και δν εχουν παει ακομα πως γεινεται αυτο..

Δημοσ.

Ρε παιδια γινεται να αποφυγουμε καπως τα ΣΠΕΝ?Ειμαι Ι3 αοπλο...καποια ατομα απ'οτι ειδα στην μοναδα μου κοντευουν να τελειωσουν και δν εχουν παει ακομα πως γεινεται αυτο..

και εγω με i3 αοπλο δεν πηγα ΣΠΕΝ. ειναι αναλογα τη μοναδα. στο 401 δεν πανε

αλλα και να πας αγγαρειες θα κανεις αφου εισαι αοπλο. μλκια βεβαια

Δημοσ.

oταν πεινας τοσο πολυ , σου φαινονται αμβροσια !! :P :P

ετοιμαστειτε για να πηξουμε στις ερωτησεις απο jason , δε θα την παλεψουμε ας παρουμε αναβολη!! :P :P

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/144650/erxontai-1-000-proslipseis-ova-stis-enoples-dynameis-video

γιατί δεν έχει ήχο?

Δημοσ.

παλι με εμενα

τραβατε να κανετε αιτησεις

Ιάσωνα.

Αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα μπορούν να υποβάλλουν οι υποψήφιοι, από σήμερα Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, έως και την Πέμπτη, 2 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία αφορά όλους τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση-δήλωση.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τη σχετική αίτηση-δήλωση, είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειό τους.

Δημοσ.

Τοση μπιχλα δεν εχω αναδει . Αηδιασα στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ στην Αυλωνα.

Μια από τα ίδια. Ειδικά οι τουαλέτες σίχαμα. Μόνο σε φυλακές τέτοιο χάλι (τουλάχιστον όταν είχα πάει εγώ στο κλιμάκιο). Περίεργο όμως γιατί έχω ακούσει ότι γενικά η θητεία στην Αυλώνα είναι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάφερες και την συμπλήρωσες μόνος σου ? Δύσκολο το θεωρώ.

Εισαι τρελος , εχωσε καποιον αλλον να την κανει ως γνησιος καραβανάς :P

• Like 4
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Ειδικά οι τουαλέτες σίχαμα. Μόνο σε φυλακές τέτοιο χάλι (τουλάχιστον όταν είχα πάει εγώ στο κλιμάκιο). Περίεργο όμως γιατί έχω ακούσει ότι γενικά η θητεία στην Αυλώνα είναι κομπλέ.

Έχω γράψει πιο πίσω το ποσό χάλια ήταν στον Αυλώνα. Το κλιμάκιο της Ελδυκ είναι στις Διαβιβάσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...