Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και αυτο συμβαινει σημερα. Δεν μπορεις να πεις οτι τα 40 χρονια που θα εισαι στο στρατο θα συμβαινει το ιδιο. Ο,τι αναπτυξη και να γνωρισει η Ελλαδα, αυτη θα ειναι στην ιδιωτικη οικονομια, αυξησεις στους μισθους του δημοσιου δεν μπορουν να δωσουν. Οποτε δεν αποκλειεται σε 10 ή σε 15 χρονια απο τωρα, ο μισθος ενος ανθυπολογαχου να ειναι κατω απο το μεσο μισθο της χωρας, ενω τωρα ειναι πιο πανω 

Εγώ θα σου πω ότι αποκλείεται.

Μην έχοντας δει κανένα σημάδι ανάπτυξης μέχρι τώρα μιλάς για αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα σε βάθος 10ετίας (ή 15ετίας).

Ή πολιτικός είσαι ή υπεραισιόδοξος.

Μακάρι να βγεις εσύ αληθινός κι εγώ ο γκρινιάρης αλλά..... ;)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ποια είναι αυτά τα σχολεία? τα περνανε και αυτή από σμυ?

Πχ ένας λοχαγός που είχα από σμυ τον πήραν να πάει να εκπαιδευτεί πως θα διοικεί λόχο

Αν ήταν από Ευελπίδων δε θα έπρεπε να περάσει αυτό το σχολείο (νομίζω), αλλά επειδή έφτασε σε αυτό το βαθμό από σμυ έπρεπε να μάθει να κάνει ότι και οι άλλοι αξιωματικοί. Υποχρεωτικά τον πήγαν και βαριοταν τη ζωή του

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία από ελδυκ τεθωρακισμένα? 

Η ΕΛ.ΔΥ.Κ. δεν έχει τεθωρακισμένα, αλλά προφανώς εννοείς την 5η ΕΜΑ στο Μαθιάτη.

Είναι όλα πολύ προβλεπόμενα. Καλή δύναμη!

Δημοσ.

Αυτή η βδομάδα ήταν καταστροφική για τις εδ, συνέβησαν δύο δυστυχήματα, στο ένα σκοτώθηκε ένας φανταρος και στο άλλο 4 αξκοι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η εμετικη αμετροεπεια που αντιμετωπίστηκαν τα δύο συμβάντα από τα ΜΜΕ (και από το ΥΕΘΑ, αλλά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο). Στην περίπτωση του φαντάρου πέρασε εντελώς στο ντουκου και στην άλλη έπαιζε πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Υπάρχει πουθενά γραμμένο ότι η ζωή ενός φαντάρου έχει λιγότερη αξία από αυτή των στελεχών; Αλήτες δημοσιογράφοι

Link.png Site: http://www.militaire.gr/πως-χάθηκε-ένα-23χρονο-παιδί-στρατονόμο/

Το χειρότερο βιώνουμε εμείς φίλε μου,"συνάδελφοι" του δεκανέα ,βλέποντας πως ακόμα και στο στρατόπεδο επικρατεί η λογική του να διώξουν την ευθύνη από πάνω τους ρίχνοντας το φταίξιμο στον δεκανέα,λέγοντας ατάκες του τύπου "μη βιάζεστε και δεν πειράζει ας αργήσετε και 1-2 ώρες". Άτομα τα οποία ρίχνουν ποινές και απειλούν αν αργήσεις 10 λεπτά λένε όλα αυτα για να βγουν καλοί.Στην κηδεία του δεκανέα?Ελάχιστοι και μάλιστα από εμάς άφησαν μόνο 3 να πάμε.Γιατί?Μα φυσικά με τους στρατηγούς παρόντες,το μόνο που τους ένοιαξε ήταν να μη τσαλακωθεί η εικόνα του τάγματος.

• Like 2
Δημοσ.

Και η ατάκα που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, θα είναι φαντάζομαι η "θα πέσουν κεφάλια" :P

• Like 1
Δημοσ.

Και η ατάκα που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, θα είναι φαντάζομαι η "θα πέσουν κεφάλια" :P

Κάθε άλλο.Το μόνο που λένε είναι πως το αμάξι ήταν σε τέλεια κατάσταση (και όσοι έχουν μπει στο 951 ξέρουν τι μπου ρδελα είναι) και πως το παιδί δεν έπρεπε να τρέχει μιας κ δεν πειράζει...(και όσοι έχουν κάνει θητεία στο 951 ξέρουν ότι η καμπάνα ειδικά γιαυτα πάει σύννεφο). Τους σιχάθηκα και περισσότερο σιχάθηκα τον ελληνικό στρατό όταν είδα "Στρατηγούς" της κακιάς ώρας να ναι τελείως ψυχροί και να ναι εκεί για τα τυπικά όπως κ αυτο το θέατρο ότι τους νοιάζει να μαστε ασφαλείς και ότι δεν πειράζει να αργούμε κ άλλες τέτοιες αρλούμπες

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eννοούν ότι δεν πειράζει αν αργήσεις ούτε αν φας καμπάνα... :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε άλλο.Το μόνο που λένε είναι πως το αμάξι ήταν σε τέλεια κατάσταση (και όσοι έχουν μπει στο 951 ξέρουν τι μπου ρδελα είναι) και πως το παιδί δεν έπρεπε να τρέχει μιας κ δεν πειράζει...(και όσοι έχουν κάνει θητεία στο 951 ξέρουν ότι η καμπάνα ειδικά γιαυτα πάει σύννεφο). Τους σιχάθηκα και περισσότερο σιχάθηκα τον ελληνικό στρατό όταν είδα "Στρατηγούς" της κακιάς ώρας να ναι τελείως ψυχροί και να ναι εκεί για τα τυπικά όπως κ αυτο το θέατρο ότι τους νοιάζει να μαστε ασφαλείς και ότι δεν πειράζει να αργούμε κ άλλες τέτοιες αρλούμπες

έτσι λέει το πρωτοκολλο, αν δεν το έγραφε ούτε συλλυπητήρια κάρτα δεν θα έστελναν, αντιστοιχα ο κανονισμός για τους αξκούς λέει μνημοσυνα και αγήματα κάθε χρόνο, κτλ. Αυτοι οι κανονισμοί γράφτηκαν επι χούντας και δεν έχουν επικαιροποιηθεί έκτοτε. 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια ερωτηση ειμαι για ειδικοτητα και απο το ΚΕΝ ξερω που θα παω μοναδα, σε εμας εδω στο κεντρο εκπεδευσης για ειδικοτητα λενε πως οσοι εχουν παρει τηλεφωνο (βυσμα) θα τους αλλαξουν της μεταθεσεις γινεται αυτο; η μαλακιες λενε;

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο βύσμα θα επικρατήσει :P  όχι από το ΚΕΝ δεν μπορούν να αλλάξουν μεταθέσεις..είναι οι κλασσικές παπάτζες που θα ακούσεις κατά τη διάρκεια της θητείας σου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...