logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ανάλογα την εποχή που πας πχ σε προηγούμενες σειρές από τη δική μου ζητούσαν τζάκετ, σε άλλες παγούρια εμένα παγούρι και τζάκετ με άφησαν να τα κρατήσω αλλά μου ζήτησαν το λουκάνικο ανάλογα τι τους λείπει (δε ξέρω από πού βέβαια) πουλόβερ φανέλες πολύ χλωμό να σου ζητήσουν.. το τζάκετ είναι το μόνο από τα ρούχα που έχω υπόψιν το πουλόβερ βέβαια ίσως και να άξιζε να το ζητήσουν (ειδικά αυτό που είναι με ψηλό λαιμό και κάνει δουλειά, το άλλο με το V είναι χάρτινο για πέταμα δε κρατάει τίποτα) αλλά φανέλα θα μου έκανε φοβερή εντύπωση
eidikos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 εμενα παντως που τα ζητησαν ολα και επειδη ειχα ξεχασει την ζωνη μου ειπε οτι αμα δεν την παω θα την στειλει στην εφορια και θα μου ερθει προστιμο μεσω taxisnet
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Στην κατάταξη όταν ζητήσουν αφμ, πείτε ότι δεν το ξέρετε. Jason, εσύ τώρα δίνεις πανελλαδικές; Πώς πάει;
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλά πως να πάει προσπαθώ και ότι γίνει και αν πω ότι δεν το ξέρω τη θα γίνει?
sargio01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμα είναι για πρόστιμο θα το βρούν κι ας μην το πείς, μην ανησυχείς. Όσο για τις κλοπές τώρα, μάρκαρέ τα. Την ημέρα που παρέδιδα δεν αντίκρισα το κράνος μου πάνω στο μαξιλάρι όπως το βάζαμε όλοι!! Έλα όμως που 'χα γράψει ονοματεπώνυμο στο υποσιάγωνο και έλέγχοντας των άλλων στη σειρά το βρήκα, το πήρα και πήγα γραμμή στο λαμόγιο που ήταν στη φρουρά εκείνη την ώρα κι έτσι χύμα, το σήκωσα ψηλά να φαίνεται και του φώναξα μπροστά σε όλους "τάδε πήρα το κράνος και το παω για παράδωση, ψάξε βρές το δικό σου"!! χαχαχα Στεγνό δώσιμο έτσι για να μάθει, ο πονηρός... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμα είναι για πρόστιμο θα το βρούν κι ας μην το πείς, μην ανησυχείς. Let them work for it 1
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμα είναι για πρόστιμο θα το βρούν κι ας μην το πείς, μην ανησυχείς. Όσο για τις κλοπές τώρα, μάρκαρέ τα. Την ημέρα που παρέδιδα δεν αντίκρισα το κράνος μου πάνω στο μαξιλάρι όπως το βάζαμε όλοι!! Έλα όμως που 'χα γράψει ονοματεπώνυμο στο υποσιάγωνο και έλέγχοντας των άλλων στη σειρά το βρήκα, το πήρα και πήγα γραμμή στο λαμόγιο που ήταν στη φρουρά εκείνη την ώρα κι έτσι χύμα, το σήκωσα ψηλά να φαίνεται και του φώναξα μπροστά σε όλους "τάδε πήρα το κράνος και το παω για παράδωση, ψάξε βρές το δικό σου"!! χαχαχα Στεγνό δώσιμο έτσι για να μάθει, ο πονηρός... Εγώ προσωπικά θα ανέφερα και τον κλέφτη στον διοικητή και μάλιστα και επίσημα στην πρωινή αναφορά για να το ακούσουν και όλοι (σε αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα πρέπει να κάνει κάτι, ενώ αν του το πεις κρυφά μπορεί να το αφήσει και έτσι). Εγώ είχα αναφέρει παιδί που είχε κάνει άλλο παράπτωμα, δεν κώλωσα καθόλου, τον είχα αναφέρει κανονικά στην πρωινή αναφορά. Εκείνη την περίοδο ο διοικητής μοίραζε τιμητικές σε όλους για κάποιο λόγο, και το παιδί το οποίο ανέφερα δεν πήρε τίποτα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα με αυτά που έκανε.
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? αν καποιος δεν σε χωνευει και θελει να σου παρει να πραγματα ολα τι πρεπει να κανεις να γραψεις το ονομα σου σε ολα? δεν μπορει ο αλλος μετα να το σβησει? Εγώ προσωπικά θα ανέφερα και τον κλέφτη στον διοικητή και μάλιστα και επίσημα στην πρωινή αναφορά για να το ακούσουν και όλοι (σε αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα πρέπει να κάνει κάτι, ενώ αν του το πεις κρυφά μπορεί να το αφήσει και έτσι). Εγώ είχα αναφέρει παιδί που είχε κάνει άλλο παράπτωμα, δεν κώλωσα καθόλου, τον είχα αναφέρει κανονικά στην πρωινή αναφορά. Εκείνη την περίοδο ο διοικητής μοίραζε τιμητικές σε όλους για κάποιο λόγο, και το παιδί το οποίο ανέφερα δεν πήρε τίποτα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα με αυτά που έκανε. μετα οι αλλοι οι φανταροι δεν σε ειχαν στην μπουκα?δεν σε ελεγαν ρουφιανο?
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? αν καποιος δεν σε χωνευει και θελει να σου παρει να πραγματα ολα τι πρεπει να κανεις να γραψεις το ονομα σου σε ολα? δεν μπορει ο αλλος μετα να το σβησει? Ναι jason, γιατί ο κόσμος δεν έχει καμία καλύτερη δουλειά να κάνει από το να παίρνει τα δικά σου πράγματα με κίνδυνο να τον γ@μησουνε αν τον πιάσουνε. 1
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 μετα οι αλλοι οι φανταροι δεν σε ειχαν στην μπουκα?δεν σε ελεγαν ρουφιανο? Ήμασταν μικρή μονάδα και είχαν και οι υπόλοιποι πρόβλημα μαζί του, απλώς οι άλλοι κώλωναν να κάνουν κάτι, να τον αναφέρουν δηλαδή. Αφού δεν το έκανε κανένας τελικά πήγα εγώ και έκανα την αναφορά. Όχι μόνο δεν με είχαν στην μπούκα όπως λες, αλλά μου έδωσαν και συγχαρητήρια κιόλας. Από εκείνη την ημέρα ο διοικητής τον είχε συνέχεια στο μάτι και μετά "εξυπνάκιας" δεν τόλμησε να ξανακάνει κάτι. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? η στρατονομία ειναι σε συγκεκριμένα μέρη, πχ. λιμάνια, σταθμούς τρένου, στρ. νοσοκομεία, κτλ. και γράφει για αξυριστους, ασκεπείς, κτλ. Για κλοπές, αν ειναι κάτι σοβαρό, θα φωνάξουν την αστυνομία. Καλά πως να πάει προσπαθώ και ότι γίνει και αν πω ότι δεν το ξέρω τη θα γίνει? στην εκθεση πάντως δεν πρέπει να τα πήγες πολύ καλά. Τουλάχιστον μαθηματικά έγραψες τιποτα; 1
ParhsG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οταν μας ειχαν βαλει αγγαρια παντως να βαλουμε ανα ειδος τα ρουχα των παλαιων κλεβαν καργα ολοι. Ενας πηρε 4 τζακετ πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις