Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πράσινο χαρτί απολύσεως σημαίνει ότι θα με καλέσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Γνωρίζεις κανείς ποιο μπορεί να είναι αυτό και το πόσο πιθανό να γίνει;

το σύντομα ειναι σχετικό εχω απολυθεί εδω κ 4 χρόνια κ ακομα τπτ. Βέβαια δεν ξερω αν παιζει ρόλο οτι τα 2 τελευταία είμαι δηλωμένος κάτοικος εξωτερικού.
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκοψα αναβολή απο ΚΕΠ πρέπει να την επιβεβαιώσω με το ΡΟΥΦ ή είμαι καλυμένος? Το λέω γιατι δεν παίζει να βρώ άνθρωπο Αυγουστίατικα εκεί.

Δημοσ.

Εκοψα αναβολή απο ΚΕΠ πρέπει να την επιβεβαιώσω με το ΡΟΥΦ ή είμαι καλυμένος? Το λέω γιατι δεν παίζει να βρώ άνθρωπο Αυγουστίατικα εκεί.

Εισαι καλυμμενος. Και εγω μονο στο κεπ ειχα παει.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη εχει περασει τουλαχιστον ενας χρονος, 4 μηνες και κάποια τέρμινα, από τότε που ξεμπέρδεψες με στρατό και (δεν ντρέπεσαι να) χρησιμοποιείς ακόμα την λέξη "σειρούλα"; :cry:

Για την ακριβεια 7 χρονια 2 μηνες και 15 μερες :P χαχα , γιατι σε χαλουλου που τη χρησιμοποιώ?? :P

Δημοσ.

12 χρόνια για μένα. Who cares?

Πουτανα γκατζολια

Δεν εμεινε καμία.

Απολελε (και τρελελε)

Δημοσ.

Εχω αναβολη μεχρι το 2020 και σκεφτομαι να μπω τον επομενο Ιουλιο που οπως ειδα τη περιοδο ιουλιο-αυγουστο ειναι περιοδος που παιρνουν ατομα.Ποια ειναι τα βηματα τα οποια πρεπει να ακολουθησω για να ακυρωσω την αναβολη?Επισης με ενδιαφερει να μπω οσο πιο νωρις γινεται τον μηνα ιουλιο,για αυτο μπορω να κανω κατι η ειναι τζοκερ?

Kαποιος ειδικα για το τελευταιο αν ξερει κατι?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω την εξής απορία έχω αναβολή μέχρι το 2020 είμαι σε σκέψης να την σπάσω την αναβολή αλλά έχω έναν προβληματισμό έχω Νευροινοματωση του τυπά Recklinghausen εννόειτε ότι έχω όλα τα χαρτιά από γιατρούς και μια αποθήκη γεμάτη από αντίγραφα εξετάσεων στις οποίες έχω υποβληθεί μέχρι τώρα άμα τις ζητήσουν εκεί τι γίνετε πάω σπαω την αναβολή και περνάω από κάποια επιτροπή και βλέπουν ότι ο τάδε έχει όντως αυτό που λέει και τον βγάζουν με το ανάλογο I πες μετά ότι βγεις ξέρω γω Ι4 / Ι5 μετά τι παίζει από θέμα δουλειάς που σου ζητάν χαρτι ότι από στρατό είσαι κομπλέ παίρνεις χαρτι απο το στρατό ότι λόγο υγείας δεν πήγες ξερω γω και όχι γιατι είσαι τρελός ή κάτι τέτοιο ?Άμα παίρνει το χαρτί που λέει Ι5 και δεν πήγες εκεί τι γίνετε ξέρω γω σε κοιτάνε με μισό μάτι έχεις θέμα στο να βρεις δουλειά τι παίζει ?

Δημοσ.

Νόμιμη απαλλαγή είναι, δεν έχεις καμιά συνέπεια σε δουλειές, εκτός από σώματα ασφαλείας, που δεν θα έμπαινες ούτως ή άλλως με αυτό το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα κανέναν δεν ενδιαφέρει αν πήγες ή όχι, αλλά αν έχεις ξεμπερδεψει με αυτήν την ιστορία ή όχι.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω την εξής απορία έχω αναβολή μέχρι το 2020 είμαι σε σκέψης να την σπάσω την αναβολή αλλά έχω έναν προβληματισμό έχω Νευροινοματωση του τυπά Recklinghausen εννόειτε ότι έχω όλα τα χαρτιά από γιατρούς και μια αποθήκη γεμάτη από αντίγραφα εξετάσεων στις οποίες έχω υποβληθεί μέχρι τώρα άμα τις ζητήσουν εκεί τι γίνετε πάω σπαω την αναβολή και περνάω από κάποια επιτροπή και βλέπουν ότι ο τάδε έχει όντως αυτό που λέει και τον βγάζουν με το ανάλογο I πες μετά ότι βγεις ξέρω γω Ι4 / Ι5 μετά τι παίζει από θέμα δουλειάς που σου ζητάν χαρτι ότι από στρατό είσαι κομπλέ παίρνεις χαρτι απο το στρατό ότι λόγο υγείας δεν πήγες ξερω γω και όχι γιατι είσαι τρελός ή κάτι τέτοιο ?Άμα παίρνει το χαρτί που λέει Ι5 και δεν πήγες εκεί τι γίνετε ξέρω γω σε κοιτάνε με μισό μάτι έχεις θέμα στο να βρεις δουλειά τι παίζει ?

Αφου σου έρθει χαρτί κατάταξης, 7 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης πας φρουραρχείο, σου δίνουν παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο, πας στρατιωτικό νοσοκομείο, σε βλέπει γιατρός, κρίνει αν μπορείς να παρουσιαστεις ή όχι και δινει πρόταση για Ι, πας το χαρτι του γιατρού στο φρουραρχείο, το σφραγίζουν, το πας στρατολογια και μετα αναλογα με το τι ηταν το χαρτί πράττουν. Αν ο γιατρός σε εδωσε Ι5 τοτε παίρνεις αναβολή (κανα δυο μηνες συνήθως) και περνας επιτροπή του στρατού που αυτη μετα αποφασίζει τι θα γίνεις.

Οσο για το αλλο που είπες, πλεον (και προς το παρών) απαγορεύεται* να σου ζητήσει κάποιος το απολυτήριο στρατου** αλλα επίσης να ξέρεις οτι, και παλιά, το Ι5 παθολογικό δεν ηταν κατι σοβαρό, το Ι5 ψυχολογικό απο την αλλη ήταν.

*υπαρχει ενα αλλο χαρτί που λεει οτι εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις σου ή οτι εχεις νόμιμα απαλλαχθει από αυτές.

**Η εξαίρεση στον κανόνα ειναι η εισαγωγή σε στρατό και σώματα ασφαλείας, τοτε στο ζητάνε το απολυτήριο και φαίνεται το Ι.

Δημοσ.

Αφου σου έρθει χαρτί κατάταξης, 7 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης πας φρουραρχείο, σου δίνουν παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο, πας στρατιωτικό νοσοκομείο, σε βλέπει γιατρός, κρίνει αν μπορείς να παρουσιαστεις ή όχι και δινει πρόταση για Ι, πας το χαρτι του γιατρού στο φρουραρχείο, το σφραγίζουν, το πας στρατολογια και μετα αναλογα με το τι ηταν το χαρτί πράττουν. Αν ο γιατρός σε εδωσε Ι5 τοτε παίρνεις αναβολή (κανα δυο μηνες συνήθως) και περνας επιτροπή του στρατού που αυτη μετα αποφασίζει τι θα γίνεις.

Οσο για το αλλο που είπες, πλεον (και προς το παρών) απαγορεύεται* να σου ζητήσει κάποιος το απολυτήριο στρατου** αλλα επίσης να ξέρεις οτι, και παλιά, το Ι5 παθολογικό δεν ηταν κατι σοβαρό, το Ι5 ψυχολογικό απο την αλλη ήταν.

*υπαρχει ενα αλλο χαρτί που λεει οτι εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις σου ή οτι εχεις νόμιμα απαλλαχθει από αυτές.

**Η εξαίρεση στον κανόνα ειναι η εισαγωγή σε στρατό και σώματα ασφαλείας, τοτε στο ζητάνε το απολυτήριο και φαίνεται το Ι.

Όχι όχι είναι παθολογικό ξεκάθαρα αυτό το οποίο απαιτεί και μαγνητικές τομογραφίες για έλενγχο και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια να γίνονται ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.Ουσιαστικά από όσο καταλαβαίν είναι στο χέρι του γιατρού και της επιτροπής άμα θα με βγάλει Ι5 ή ξερω Ι δεν ξέρω τι.

Το λέω γιατι εχει πολύ χαοτικές και πάρα πολλά φόρουμ που λεν λεν και προσπαθω καπως να ερθω σε μια διασταυρωση όλων αυτων

Δημοσ.

Άμα το φεκ με τα Ι γράφει ότι είναι για απαλλαγή δεν μπορούν να την αρνηθουν. Αν γράφει τίποτα ενδιάμεσα Ι4/Ι5 μπορεί να στο παίξουν δύσκολοι, αλλά και εσύ μπορείς να κάνεις συνέχεια ενστάσεις ;)

Δημοσ.

Άμα το φεκ με τα Ι γράφει ότι είναι για απαλλαγή δεν μπορούν να την αρνηθουν. Αν γράφει τίποτα ενδιάμεσα Ι4/Ι5 μπορεί να στο παίξουν δύσκολοι, αλλά και εσύ μπορείς να κάνεις συνέχεια ενστάσεις ;)

Αχα κατάλαβα οκ

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν περιπτώσεις που ειναι στο χερι του γιατρού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...