tsioulak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Να κανω μια βασικη ερωτηση. Για οποιοδηποτε λογο εγω θελω ή δικαιουμαι να παρω απαλλαγη, πρεπει πρωτα να κοψω την αναβολη και λιγες μερες πριν με καλεσουν, τοτε κινω τις διαδικασιες που χρειαζονται για την απαλλαγη; Ή πρεπει να κανω κατι νωριτερα για την απαλλαγη; Ναι, η μοναδικη αλλη περιπτωση ειναι να ξεκινησεις διαδικασιες (τις οποιες δεν τις ξερω) απαλλαγης πριν περασεις περιοδευον.
afairesths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Από 11 έως και 13 Σεπτεµβρίου 2017 θα πρέπει να παρουσιαστούν οι υπόχρεοι προς κατάταξη με την Ε ΕΣΣΟ 2017 στα κέντρα κατάταξης του Στρατού Ξηράς εδω η εγκυκλιος
afairesths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 στο 547 παρουσιαζομαι εγω , οποτε τωρα αναμενω το σημειωμα καταταξης ωστε να κινηθω για τα απαραιτητα...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Κρεμασμένος από το κορδόνι της αρβύλας του, βρέθηκε ο 44χρονος Ανθυπασπιστής Φ.Π. που υπηρετούσε στο 96 Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στην Αρμόλια. Όπως αναφέρει το Politis Chios, τον άτυχο 44χρονο εντόπισε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Παρά την κινητοποίηση για τον 44χρονο ήταν αργά αφού ο γιατρός που έφθασε λίγη ώρα αργότερα στο σημείο απλά διαπίστωσε τον θάνατό του. Ο αυτόχειρας πατέρας 3 παιδιών 15,11 και 8 ετών δεν φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ενώ η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε τα γενέθλιά του. http://www.iefimerida.gr/news/354764/sok-stin-hio-anthypaspistis-kremastike-apo-kordoni-tis-arvylas-toy Μειον ακομα ενας υπαξιωματικος. Αληθεια εχει ερευνηθει ποτε γιατι αυτοκτονουν στελεχη του ΕΣ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μειον ακομα ενας υπαξιωματικος. Νομίζω ότι ο ανθυπασπιστής θεωρείται αξιωματικός.
jimakos234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 στο 547 παρουσιαζομαι εγω , οποτε τωρα αναμενω το σημειωμα καταταξης ωστε να κινηθω για τα απαραιτητα... μην αρχιζεις και διαβαζεις οτι στο 547 αυτο, το αλλο κλπ. Στρατοπεδαρα ειναι, πολυ καλο φαι και αρκετα καθαρα, και αν σε ενδιαφερει να κανεις μια καποια εκπαιδευση σχετικα καλη και να μεινεις εκει (κρητικος εισαι και εσυ λογικα για να σε εστειλαν εκει) το δηλωνεις στην αρχη. Λιγο τα σπεν ειναι , αλλα μετα τιποτα. 1
afairesths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ναι μαλλον αυτο θα κανω θα δηλωσω να κατσω εκει . Ναι Χανιωτης ειμαι ειχα δηλωσει Στρατο ξηρας οποτε για αυτο με πηγαν στο Ρεθυμνο, 8 μηνες ειναι θα περασουν Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2017 από afairesths
jimakos234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 και τα χανια εχουν μοναδες, αλλα ειναι λιγο πιο βυσματικα. Υπαρχει και το ΤΕ στο ρεθυμνο που ειναι τερμα χαλαρα. Στο 547 στην αρχη 2-3 μηνες θα εχει τρεξιμο οσο μου εχουν πει σειρες μου ( κεντρο εκανα μονο, δεν εμεινα, κυπρο ειμαι τωρα)
DestinyGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Είμαι να καταταγω με την ΕΣΣΟ του Σεμπτεμβρίου αλλά στο site της στρατολογίας δεν λέει ουτε ποτε ουτε που θα παρουσιαστω.. Μονο οτι μπενω με την ΕΣΣΟ του Σεμπτεμβριου και οτι δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνιες . Ρωταω γιατί είδα ενα link για εγκυκλιο οπου καλούσε την ΕΣΣΟ μου. Τι γίνεται..
afairesths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 δεν πειραζει θα το αποδεχτω και το τρεξιμο απο το 547 ειμαι 20 λεπτα με το αυτοκινητο απο την μονιμη κατοικια μου...Και αφου εχει και καλο φαγητο ενα παραπανω Απο τι αριθμο ξεκιναει ο ΣΑ σου; @Destiny
afairesths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 https://snag.gy/zpyGqi.jpg οριστε 241 τωρα αναλογα τι δηλωσες εκει θα πας αλλα θα το μαθεις στα σιγουρα οταν ενημερωθει ηλεκτρονικα το συστημα
DestinyGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ. Περιμένουμε τώρα να ανανεωθεί το site της στρατολογιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις