Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια βασικη ερωτηση. Για οποιοδηποτε λογο εγω θελω ή δικαιουμαι να παρω απαλλαγη, πρεπει πρωτα να κοψω την αναβολη και λιγες μερες πριν με καλεσουν, τοτε κινω τις διαδικασιες που χρειαζονται για την απαλλαγη; Ή πρεπει να κανω κατι νωριτερα για την απαλλαγη;

Ναι, η μοναδικη αλλη περιπτωση ειναι να ξεκινησεις διαδικασιες (τις οποιες δεν τις ξερω) απαλλαγης πριν περασεις περιοδευον.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρεμασμένος από το κορδόνι της αρβύλας του, βρέθηκε ο 44χρονος Ανθυπασπιστής Φ.Π. που υπηρετούσε στο 96 Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στην Αρμόλια.

Όπως αναφέρει το Politis Chios, τον άτυχο 44χρονο εντόπισε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Παρά την κινητοποίηση για τον 44χρονο ήταν αργά αφού ο γιατρός που έφθασε λίγη ώρα αργότερα στο σημείο απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ο αυτόχειρας πατέρας 3 παιδιών 15,11 και 8 ετών δεν φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ενώ η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε τα γενέθλιά του.

http://www.iefimerida.gr/news/354764/sok-stin-hio-anthypaspistis-kremastike-apo-kordoni-tis-arvylas-toy

Μειον ακομα ενας υπαξιωματικος. Αληθεια εχει ερευνηθει ποτε γιατι αυτοκτονουν στελεχη του ΕΣ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μειον ακομα ενας υπαξιωματικος.

Νομίζω ότι ο ανθυπασπιστής θεωρείται αξιωματικός.

Δημοσ.

στο 547 παρουσιαζομαι εγω , οποτε τωρα αναμενω το σημειωμα καταταξης ωστε να κινηθω για τα απαραιτητα...

μην αρχιζεις και διαβαζεις οτι στο 547 αυτο, το αλλο κλπ. Στρατοπεδαρα ειναι, πολυ καλο φαι και αρκετα καθαρα, και αν σε ενδιαφερει να κανεις μια καποια εκπαιδευση σχετικα καλη και να μεινεις εκει (κρητικος εισαι και εσυ λογικα για να σε εστειλαν εκει) το δηλωνεις στην αρχη. Λιγο τα σπεν ειναι , αλλα μετα τιποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι μαλλον αυτο θα κανω θα δηλωσω να κατσω εκει . Ναι Χανιωτης ειμαι ειχα δηλωσει Στρατο ξηρας οποτε για αυτο με πηγαν στο Ρεθυμνο, 8 μηνες ειναι θα περασουν  :D

Επεξ/σία από afairesths
Δημοσ.

και τα χανια εχουν μοναδες, αλλα ειναι λιγο πιο βυσματικα. Υπαρχει και το ΤΕ στο ρεθυμνο που ειναι τερμα χαλαρα. Στο 547 στην αρχη 2-3 μηνες θα εχει τρεξιμο οσο μου εχουν πει σειρες μου ( κεντρο εκανα μονο, δεν εμεινα, κυπρο ειμαι τωρα)

Δημοσ.

Είμαι να καταταγω με την ΕΣΣΟ του Σεμπτεμβρίου αλλά στο site της στρατολογίας δεν λέει ουτε ποτε ουτε που θα παρουσιαστω.. Μονο οτι μπενω με την ΕΣΣΟ του Σεμπτεμβριου και οτι δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνιες . Ρωταω γιατί είδα ενα link για εγκυκλιο οπου καλούσε την ΕΣΣΟ μου. Τι γίνεται..

Δημοσ.

δεν πειραζει θα το αποδεχτω και το τρεξιμο απο το 547 ειμαι 20 λεπτα με το αυτοκινητο απο την μονιμη κατοικια μου...Και αφου εχει και καλο φαγητο ενα παραπανω :D 

Απο τι αριθμο ξεκιναει ο ΣΑ σου;  @Destiny

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...