Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αη φορ φρηνταμπα. Κι εγω αη φορ ημουν. Μαχιμι τρελό. δεν επιτρεποταν ουτε να αναπνεω αν δεν υπηρχε σοβαρος λογος.

Γιωτα γιωτα ζωη και κοτα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αη φορ φρηνταμπα. Κι εγω αη φορ ημουν. Μαχιμι τρελό. δεν επιτρεποταν ουτε να αναπνεω αν δεν υπηρχε σοβαρος λογος.

Γιωτα γιωτα ζωη και κοτα.

Θα του σκοτίζουν βέβαια λίγο τα φρύδια οι και καλα Ι1......σαν ένα δικό μας στο Μεσολόγγι που έβριζε γιωτάδες ανίκανοι κτλ κτλ και όταν πήραν όπλα και είδε οτι την ώρα που τα καθάριζαν οι γιωτάδες κοιμόντουσαν πήγε πάλι 401 και είπε στον ψυχολόγο οτι δε μπορεί τα όπλα επειδή είχε δει να σκοτώνουν άνθρωπο μπροστά του...χαχαχαχαχχα το τι καζούρα έφαγε δεν υπάρχει...το κυρίως πρόβλημα είναι όπως λέει και το άσμα: Όταν είσαι γιωτάς στο μυαλό....δε σε σώζει κανεις ούτε εγώ...... ( αν εξαιρέσεις το όρος πατάτα που αράζαμε και κόβαμε πατάτες σε ίσκιο βέβαι την ώρα που οι άλλοι κάναν σκοπιές γενικά μια χαρά το γιώτα )

Δημοσ.

Θα του σκοτίζουν βέβαια λίγο τα φρύδια οι και καλα Ι1......σαν ένα δικό μας στο Μεσολόγγι που έβριζε γιωτάδες ανίκανοι κτλ κτλ και όταν πήραν όπλα και είδε οτι την ώρα που τα καθάριζαν οι γιωτάδες κοιμόντουσαν πήγε πάλι 401 και είπε στον ψυχολόγο οτι δε μπορεί τα όπλα επειδή είχε δει να σκοτώνουν άνθρωπο μπροστά του...χαχαχαχαχχα το τι καζούρα έφαγε δεν υπάρχει...το κυρίως πρόβλημα είναι όπως λέει και το άσμα: Όταν είσαι γιωτάς στο μυαλό....δε σε σώζει κανεις ούτε εγώ...... ( αν εξαιρέσεις το όρος πατάτα που αράζαμε και κόβαμε πατάτες σε ίσκιο βέβαι την ώρα που οι άλλοι κάναν σκοπιές γενικά μια χαρά το γιώτα )

Το ορος πατάτα δεν προβλεπόταν για την ΕΣΣΟ μου.

Γενικά δεν έκανα μαγειρεία παρά μια φορά μόνο εκτάκτως για να αλλάξω ενα φιλαράκι που ήταν με πυρετό.

Ειπαμε Ι4 οχι παιζουμε.

Δημοσ.

Το ορος πατάτα δεν προβλεπόταν για την ΕΣΣΟ μου.

Γενικά δεν έκανα μαγειρεία παρά μια φορά μόνο εκτάκτως για να αλλάξω ενα φιλαράκι που ήταν με πυρετό.

Ειπαμε Ι4 οχι παιζουμε.

Προσωπικά επειδή βαρίομουν τα θαλαμοφυλίκια με τον κάθε καμένο να έρχεται για έφοδο, να ξυπνάς το βράδυ και κυρίως να έχεις να ξυπνήσεις κιόλας και άλλους του έλεγα όταν είχα υπηρεσία και προβλεπόταν για την εσσό μου μαγειρεία και από της 9 το βράδυ μέχρι το εγερτήριο τουφα χωρίς περαιτέρω όχληση

Δημοσ.

Εγω ειδικες δυναμεις Β ΕΣΣΟ στο νεο περαμα, εχει να χυθει ιδρωτας :rolleyes:

νέα πέραμο λεγεται νομιζω αλλα λιγο εχει σημασια αυτο :P

μου χε πει φιλος μου πως βαζανε μεσον για να παραμεινουν ειδικες δυναμεις.και λεω τι ; πλακα κανεις ; και λεει οχι, μεσον για να μεινουν καπου αθηνα και γραφεις ας πουμε ! :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω ειδικες δυναμεις Β ΕΣΣΟ στο νεο περαμα, εχει να χυθει ιδρωτας :rolleyes:

Αν παρουσιαστείς στο "Νεο περαμα" θα χυθεί ιδρώτας από νωρίς γιατί θα πρέπει να τρέξεις μέχρι τη Νέα Πέραμο.

νέα πέραμο λεγεται νομιζω αλλα λιγο εχει σημασια αυτο :P

μου χε πει φιλος μου πως βαζανε μεσον για να παραμεινουν ειδικες δυναμεις.και λεω τι ; πλακα κανεις ; και λεει οχι, μεσον για να μεινουν καπου αθηνα και γραφεις ας πουμε ! :rolleyes:

για αλεξίπτωτα βάζουν μέσο αλλιώς πας βόρειες μονάδες ή νησιά

Δημοσ.

Στη Νέα Πέραμο ή αλλιώς Μεγάλο Πεύκο όπως θα το ακούς συνέχεια, θα κάνεις ζωάρα!!! Δεν είναι τίποτα.. Μόνο αν πας αλεξίπτωτα ή καταδρομέας στην Κύπρο θα καταλάβεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Όλες οι άλλες μοίρες καταδρομών στην Ελλάδα είναι πολύ χαλαρά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...