Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εγω ξερω οτι φτιαχναμε Η&Κ G3 A3/A4 (under license που δεν επιτρεπει μεταπωληση) και πυρομαχικα (κυριως φυσιγγια), τι Small Αnd Light Weapons - (SALW) βρηκανε δεν λεει το αρθρο. Τι εχει κανει παλι ο χοντρος, μες την κομπινα αυτο το παιδι. Και ποιος ειναι αυτος ο Παπαδοπουλος, κατι μου λεει αυτο το ονομα https://www.youtube.com/watch?v=VxPShBGIQsY
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Πήρε αναβολή, θα περάσει καλά όταν ξαναπάει...https://www.thepressproject.gr/article/120581/KEPB-Thibas-O-paralogismos-tou-Ellinikou-Stratou
MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πήρε αναβολή, θα περάσει καλά όταν ξαναπάει... https://www.thepressproject.gr/article/120581/KEPB-Thibas-O-paralogismos-tou-Ellinikou-Stratou Ναι, ανακάλυψε το τροχό ο τύπος. Αν και λογικά δεν τον κόβω να ξαναπηγαινει , σιγά μη το ξέρει κανείς ποιός είναι κλπ και έγραψε κάποτε ένα άρθρο κάποτε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αν ξαναμπεί, θα πάει κάνα ναυτικό που είναι κυριλέ...
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πήρε αναβολή, θα περάσει καλά όταν ξαναπάει... https://www.thepressproject.gr/article/120581/KEPB-Thibas-O-paralogismos-tou-Ellinikou-Stratou Διασκέδαση, τιμές του έξω στα ΚΨΜ. Ιδιωτικοποίηση! 1,80€ λέει για φρεντο! Χχχαααααχα! Έχουν και πολιτικό προσωπικό να δουλεύει δλδ; Κλαίω. Προλάβαμε άλλο στρατό εμείς, αλλά αφού παίζαν και χρήματα τότε. Ο ρουχισμός που είχαμε αμα αρχίσω να στα γράφω θα ξεχάσω 2-3 πραγματα και πάλι . ΚΨΜ τιμές ξεφτίλας, δεν πάνα τα τρωγαν οι ανθυπασπιστες φραπές 50 λεπτά. Σάντουιτς 80 λεπτά κτλπ.Γελάω.
BadBoy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πήρε αναβολή, θα περάσει καλά όταν ξαναπάει... https://www.thepressproject.gr/article/120581/KEPB-Thibas-O-paralogismos-tou-Ellinikou-Stratou Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι έγινε στο ΚΨΜ; Έδωσαν λεφτά και δεν πήραν προϊόντα; Έτσι όπως γράφει δε βγάζω νόημα.
MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, απλά λέει ότι πολλά άτομα ξόδεψαν παραπάνω λεφτά από το κανονικό λόγω του ότι θα κάθονταν να δουν τον αγώνα και ένα τέταρτο μετά την έναρξη τους έδιωξαν γιατί ήθελαν να κλείσουν. ( Σου λέει δλδ άμα ήταν να μην δούμε τον αγώνα να μην αγοράζαμε τόσα πράγματα)
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι έγινε στο ΚΨΜ; Έδωσαν λεφτά και δεν πήραν προϊόντα; Έτσι όπως γράφει δε βγάζω νόημα. Πρωτον, μπορει καποιος να επιβεβαιωση αν οντως το ΚΨΜ του κεντρου Θηβας ειναι (ουσιαστικα) ιδιωτικο κυλικειο; εγω ξερω οτι οι τιμες σε ολα τα ΚΨΜ ειναι (σχετικα) πατος; Δευτερον, εγω καταλαβα οτι δεν προλαβανε να τα καταναλωσουν, δηλαδη δεν προλαβανε να πιουνε τις μπυρες και να φανε τις πιτσες, επειδη εκλεισε ξαφνικα.
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ με την τρέλα του στρατού, αλλά το μαμόθρευτο τυπάκι να γράφει οτι "δεν έχει πληντύριο να πλύνω τα ρούχα μου;" Πλύντα με τα χέρια σου ρε φιλαράκι τι θα πάθεις δηλαδή;
MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κψμ στο κέντρο της Θήβας είναι ιδιωτικό εδώ και αρκετά χρόνια ειναι γνωστό αυτό. ( Δε ξέρω αν υπάρχουν άλλα ιδιωτικά κψμ). Απαράδεκτο κατ εμέ. Ε ναι τους είπαν θα μείνει ανοιχτό λόγω του αγώνα που τελειώνει 11 και 30 και στο πρώτο τέταρτο του α ημιχρόνου τους λένε κλείνουμε.
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Παντως, τη μια και μονη φορα (σε εκπαιδευση) που εχω βρεθει σε στρατοπεδο οπου υπηρχαν:μεγαλα-επαγγελματικα πλυντηρια (για χρηση & απο τους φανταρους), η διαφορα: ως προς τοθετικοτερο εκει ηταν ορατη, για να μην πουμε πρακτικα την οσμιζοσουν κιολας -την διαφορα! 1
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λεφτά δεν υπάρχουν στον στρατό, υπάρχουν για f16 που δεν πρόκειται να τα πιλοτάρει ποτέ κανείς . Τώρα με την κρίση ήρθε και έδεσε η λεζα και η κακομοιριά. Παντού βρώμικα, δεν έχουν πολλα αναλώσιμα και ιδιωτικοποίηση ΚΨΜ με τις τιμές Αθήνας 2004 στον μαραθώνα στους Ολυμπιακούς. Πιασοκωλε δηλαδή. Αλλά αμα είσαι και περίεργης ιδεολογίας και πας με ψυχολογία ότι θα περάσεις χάλια επειδή στα είπε κάποιος στο καφέ σε καμία μπουάτ στα εξαρχεια, τότε ναι. Το θέλεις να είναι κολέγιο να σε ξυπνούν με πρωινό ται τσι γυμανστικη, μετά ωραίο πρωινό, μετά εκπαίδευση τύπου πυρηνικού φυσικού, καθαριότητας Μα γίνονται μαγικά από μόνες του κτλπ. Καμία πραγματικότητα.
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κψμ στο κέντρο της Θήβας είναι ιδιωτικό εδώ και αρκετά χρόνια ειναι γνωστό αυτό. ( Δε ξέρω αν υπάρχουν άλλα ιδιωτικά κψμ). Απαράδεκτο κατ εμέ. Ε ναι τους είπαν θα μείνει ανοιχτό λόγω του αγώνα που τελειώνει 11 και 30 και στο πρώτο τέταρτο του α ημιχρόνου τους λένε κλείνουμε. Εγω μονο για τα κυλικεία των στρατιωτικών νοσοκομείων ηξερα. Ναι συμφωνω απαράδεκτο και στις δύο περιπτώσεις.
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγω μονο για τα κυλικεία των στρατιωτικών νοσοκομείων ηξερα. Ναι συμφωνω απαράδεκτο και στις δύο περιπτώσεις.Είναι στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης κρατικης περουσιας και αγαθών. Αυτό που φωνάζουν οι δεσμοί και το 90% του insomnia για το ελληνικό Σοβιέτ κτλπ. Γι αυτό και οι τιμές τσουχτερές. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι εμπάργκο στα ΚΨΜ μόνο μπουκαλάκι νερό ή καλά κρυμμένα φακελάκια καφέ και σεϊκερ.
defendar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λεφτά δεν υπάρχουν στον στρατό, υπάρχουν για f16 που δεν πρόκειται να τα πιλοτάρει ποτέ κανείς . Τώρα με την κρίση ήρθε και έδεσε η λεζα και η κακομοιριά. Παντού βρώμικα, δεν έχουν πολλα αναλώσιμα και ιδιωτικοποίηση ΚΨΜ με τις τιμές Αθήνας 2004 στον μαραθώνα στους Ολυμπιακούς. Πιασοκωλε δηλαδή. Λεφτα υπαρχουν στον στρατο, αλλα απλα ειτε χανονται σε κακη διαχειρηση ειτε τα τρωνε αχρηστοι καραβαναδες και λοιπα μονιμα βυσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις