gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μπαίνω τον Γενάρη και σπουδάζω πληροφορική και έχω τελειώσει με την σχολή αλλά δεν προλαβαίνω να ορκιστώ για να πάρω πτυχίο. Ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα αυτούς που έχουν πτυχίο πληροφορικής να τους στείλουν Αθήνα, αν πάρω καμιά βεβαίωση από την σχολή ότι έχω τελειώσει με τα πάντα και ότι δεν έχω ορκιστεί ακόμα θα μετρήσει καθόλου ή μπα; Η ορκωμοσία είναι για τα μάτια του κόσμου, αν έχεις τελειώσει με τα πάντα (μαθήματα, πρακτική, πτυχιακή, κλπ) τότε είσαι καλυμμένος. Αλλά με απλό πτυχίο δύσκολα να σε πάρουν στο σώμα πληροφορικής, πρέπει να έχεις κάμποσα μεταπτυχιακά και διδακτορικά.
jimakos234 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η ορκωμοσία είναι για τα μάτια του κόσμου, αν έχεις τελειώσει με τα πάντα (μαθήματα, πρακτική, πτυχιακή, κλπ) τότε είσαι καλυμμένος. Αλλά με απλό πτυχίο δύσκολα να σε πάρουν στο σώμα πληροφορικής, πρέπει να έχεις κάμποσα μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Οχι απαραιτητα. με πτυχιο με πηγαν απο ΠΖ σε ΕΠ στην Κρητη πριν φυγω για Κυπρο. Βεβαια ηταν μικρη εσσο. ΑΛΛα ζητησαν και proficiency, διπλωμα, προϋπηρεσια (που ειχα) κλπ. αν τα εχεις και αυτα ειναι ενα +. Καλα μεταπτυχιακο/διδακτορικο ειναι σιγουρο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Να γιατί ο φανταρος δεν έχει δικαιώματα, για να είναι υποχρεωμένος αυτός και οι δικοί του να ζητάει χάρες σαν ζητιανος. 2
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Στη Βουλή έφτασε με ερώτηση που κατέθεσαν 4 βουλευτές του ΚΚΕ, οι καταγγελίες φαντάρων, στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου ότι την 06/12/2017 χορηγήθηκε μεσημεριανό συσσίτιο που περιλάμβανε κοτόσουπα, στην οποία υπήρχαν σκουλήκια. http://www.iefimerida.gr/news/381755/mas-edosan-syssitio-me-skoylikia-sti-voyli-i-kataggelia-neosyllekton-sto-mesologgi Τα λιγουρεύεστε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτεΐνη ρε! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπα, μήπως θέλετε και πρωινό στο κρεβάτι; 1
stalactite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εχω ακουσει αλλα δεν ξερω ακριβως, καποιος που εχει διδακτορικο του δινουν δυο επιλογες να δηλωσει σε τοπο προτιμησης υπηρεσιας ξερει κανεις κατι παραπανω; Το ξερω γιατι το εστειλαν σε γνωστο μου αλλα δε μπορω να τον ρωτησω λεπτομερειες.
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτεΐνη ρε! με το που διαβασα την ειδηση μου ηρθε στο μυαλο το Snowpiercer 1
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 με το που διαβασα την ειδηση μου ηρθε στο μυαλο το Snowpiercer Πωωω ταινιαρα ρε συ 1
DYEL Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτεΐνη ρε! Ε αυτοι τουλαχιστον ειχαν οντως ενισχυμενο γευμα.Εν αντιθεση στην Καλαματα ειναι αλλιως τα πραγματα. Μια μερα ειχαμε "ενισχυμενο πρωινο" και καλα,και ηταν κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα ΑΛΛΑ ειχε και καφε αυτη τη φορα!Να εχουν ενεργεια τα παλικαρια μας! Και βγηκε ο διοικητης στην αναφορα και ειπε ποσες φορες σημερα εχει ενισχυμενο πρωινο!1!1 Ειμαι σιγουρος οτι το κανει καθε ΕΣΣΟ και σκαει στα γελια μετα στο γραφειακι του με τους υπολοιπους υπαλληλακους. Σχετικα με το αρθρο,δεν υπαρχει κανενα νοημα να αυξηθουν τα κονδυλια για την βελτιωση των συσσιτιων.Γιατι πολυ απλα θα καταληξουν αλλου τα λεφτα και δεν θα υπαρξει καμια απολυτως βελτιωση σε αυτον τον τομεα. 1
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ε αυτοι τουλαχιστον ειχαν οντως ενισχυμενο γευμα.Εν αντιθεση στην Καλαματα ειναι αλλιως τα πραγματα. Μια μερα ειχαμε "ενισχυμενο πρωινο" και καλα,και ηταν κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα ΑΛΛΑ ειχε και καφε αυτη τη φορα!Να εχουν ενεργεια τα παλικαρια μας! Και βγηκε ο διοικητης στην αναφορα και ειπε ποσες φορες σημερα εχει ενισχυμενο πρωινο!1!1 Ειμαι σιγουρος οτι το κανει καθε ΕΣΣΟ και σκαει στα γελια μετα στο γραφειακι του με τους υπολοιπους υπαλληλακους. Σχετικα με το αρθρο,δεν υπαρχει κανενα νοημα να αυξηθουν τα κονδυλια για την βελτιωση των συσσιτιων.Γιατι πολυ απλα θα καταληξουν αλλου τα λεφτα και δεν θα υπαρξει καμια απολυτως βελτιωση σε αυτον τον τομεα. τα λεφτα νομιζω ειναι αρκετα απλα δεν υπαρχει σωστη διαχειρηση νομιζω. Πωωω ταινιαρα ρε συ οντως τα εσπαγε
j0hnn1e Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 τα λεφτα νομιζω ειναι αρκετα απλα δεν υπαρχει σωστη διαχειρηση νομιζω. οντως τα εσπαγε Fixed 2
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στη Βουλή έφτασε με ερώτηση που κατέθεσαν 4 βουλευτές του ΚΚΕ, οι καταγγελίες φαντάρων, στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου ότι την 06/12/2017 χορηγήθηκε μεσημεριανό συσσίτιο που περιλάμβανε κοτόσουπα, στην οποία υπήρχαν σκουλήκια. http://www.iefimerida.gr/news/381755/mas-edosan-syssitio-me-skoylikia-sti-voyli-i-kataggelia-neosyllekton-sto-mesologgi Τα λιγουρεύεστε; εκει παρουσιαστηκα, απαισιο στρατοπεδο γενικοτερα και το φαγητο δε τρωγοτανε σε καμια περιπτωση, κουζινα ενα μαυρο χαλι και πολυ βρωμα, και τα σκαγαμε σε delivery μακαρι τα προβληματα στο 2/39 να ηταν μονο το φαγητο, μακαρι να το κλεινανε, μια κωλοεμπειρια που θα ηθελα να ξεχασω οσο τιποτε 1
soupsouraV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το στρατόπεδο εχει καμία σχέση με εύζωνες; γιατί το εχει στον τίτλο;
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το στρατόπεδο εχει καμία σχέση με εύζωνες; γιατί το εχει στον τίτλο; οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις