phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τουλαχιστον εσας σας αφηνανε ντελιβερι . Γενικα το μεγαλο αγκαθι του 2/39 ειναι το φαγητο. Αθλιας ποιοτητας και επειδη ειχα βαρεσει και δυο υπηρεσιας λαντζα (στην κουζινα, οχι εστιατορια) και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τι κανουν με τα φαγητα, δεν ξαναφαγα ποτε απο εκει. Την εβγαλα 15 μερες με σουβλακια και σαντουιτς. Πάλι καλά που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια τι έκαναν με τα σουβλάκια και τα σάντουιτς που έφαγες εκείνες τις 15 μέρες, να δω τι θα έτρωγες μετά..
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 η πλάκα ειναι ότι το μεσημεριανό πρέπει να το δοκιμάσει ο δικας και το απογευματινο ο αυδμ, και να γράψει αν ήταν καλό και στην αναφορά που γράφει για την υπηρεσία του. Όλοι αυτοι έτρωγαν και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα δηλαδή; το μόνο που μπορει να κάνει ο φαντάρος ειναι να δημοσιοποιήσει την κατασταση, δεν μπορεί να κάνει τιποτα άλλο. Τώρα που έφτασε το θέμα στην βουλή θα κόπηκε η μαγκιά και ο αέρας σε πολλούς καραβανάδες εκει μέσα.
georgeboo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ποτε ησουν εκει; Γιατι τον Γεναρη αυτα δεν παιζανε. Ειχε αλλες μλκιες του τυπου κυνηγι για τα κινητα 24/7 μιας και ειχε παιχτει το γνωστο σκηνικο με τους αλβανους και βημα συνεχεια αλλα μεχρι εκει. Mαζι ημασταν, ναι πολυ μεγαλο θεμα με τα κινητα στουσ νεους ενω στους παλιους ολα οκ. Εγω παντως με 2 κινητα καταφερα να μην με πιασουν με το smartphone
Norone92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η σειρά που θα μπει αυτό το Γενάρη στο 2/39 θα είναι η τελευταία. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα κλείσει τελείως ή θα παραμείνει σαν μονάδα.
ParhsG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οταν ημουν 2/39 παντως σχετικα καλα ηταν και ουτε εναν δεν γνωρισα να εχει παραπονο. Δε ξερω ισως ηταν και η σειρα μου δηλαδη ειχαμε σκληραγωγημενα ατομα. Πχ τρεις ειχαν κανει φυλακη και τα 2/3 ηταν ξενοι κυριως αλβανοι. Με ταλαιπωρησε πιο πολυ βηχας που ειχαν σχεδον ολοι και εκανε κανα διμηνο να περασει. Το φαγητο ηταν καλο σχετικα και λατζα αν τελειωνε το σαπουνι γινοταν με χλωρινη. Ειχε κουραση αλλα λογικο ειναι και υπηρεσιες. Τουλαχιστον γινοταν καθαριοτητα ενω στη μοναδα ειχαμε να καθαρισουμε τη τουαλετα 1 μηνα
Sosa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πάλι καλά που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια τι έκαναν με τα σουβλάκια και τα σάντουιτς που έφαγες εκείνες τις 15 μέρες, να δω τι θα έτρωγες μετά.. Καμια σχεση φιλε. Νταξει τα σαντουιτς ηταν συσκευασμενα και τα σουβλακια, λουκανικα κτλπα του κψμ δεν ηταν καμια τρελη ποιοτητα αλλα τουλαχιστον οι τυποι φοραγαν γαντια και εβλεπες υπηρχε μια χ καθαριοτητα εκει μεσα. Μου εχει τυχει να δω με τα ματια μου τυπα στην κουζινα να στραγγιζει κατσαρολα με μακαρονια ακουμπωντας την στο φρεατιο του πατωματος μεσα στα λασπονερα και τα σκουπιδια, να του χυνονται τα μισα εξω και casually να τα ξαναπεταει μεσα.
theo93 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ε αυτός ήταν ζώο.Εγώ πάντως βόρειο Έβρο έφαγα πολύ καλά, επόπ μάγειρες και μερικοί φαντάροι.Επίσης άρβυλα μισό με ένα νούμερο μεγαλύτερα, μια βούρτσα για τις σκόνες(πολύ σημαντική), βρακιά και τον μπομπ να έχουν δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε δεν ειναι αγορά, ότι έχετε.Τέλος αυτό που με είχε σώσει ήταν μια ζακέτα φλις του 10ευρου λαδί κάτω απο το χιτώνιο, μπορεί να σας την πούν μερικοί αν φαίνεται αλλά αν είστε σε στρατόπεδο με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα καταλάβουν.
-Dimitris- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυλωνας, καπου το 2016, σε ενα καζανι με μακαρονια εφτυναν ολοι οι μαγειρες μεσα και τα ανακατευαν.. 1
aris1986 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυλωνας, καπου το 2016, σε ενα καζανι με μακαρονια εφτυναν ολοι οι μαγειρες μεσα και τα ανακατευαν.. Ξυλο τους ριξατε; Τους αναφερατε;
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σιγά ρε αφού έχουμε κάνει εμβόλια.... Πόσο φάση είχε αυτή η ατάκα,την χρησιμοποιούσαν κάποιοι για τα πάντα....(τους έλεγα ένα για τέτανο και ένα για μηνιγγίτιδα κάναμε μόνο)
-Dimitris- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ξυλο τους ριξατε; Τους αναφερατε; Η απαντηση που λαβαμε ειναι οτι δεν ειδαμε καλα. Επισης οταν ειχα παει να παραλαβω τα εμβολια, τα ειχανε στα μαγειρια, μεσα στο ιδιο ψυγειο με τα φαγητα (πες οκ δεν ειχαν αλλο χωρο), διπλα απο τενεκεδες με απειρα κιλα φετα που ειχαν διαροη και ειχε μουσκεψει καποια κουτια εμβολιων εφοσον τα ειχαν βγαλει απο το μεγαλο αφρολεξ κουτι που ερχονται. Υ.Γ. Μηδεν συνταντικο λογω συγχυσης
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλοκαίρι με τον καύσωνα τους είχαν βάλει να φτιάξουν μπιφτεκια, όλος ο ιδρώτας εσταζε από το πρόσωπο τους μέσα στον κιμά...
fastnq2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πάλι καλά που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια τι έκαναν με τα σουβλάκια και τα σάντουιτς που έφαγες εκείνες τις 15 μέρες, να δω τι θα έτρωγες μετά.. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχω δει σε σουβλατζιδικο να παιζουν ποδοσφαιρο με τα κοτοπουλα.
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Έχω δει εγώ διάφορα χειρότερα, πάνω-κάτω τα ξέρουμε όλοι μας, ή κάποιοι απλά τα φαντάζονται. Αν νομίζετε ότι τα σάντουιτς και τα σουβλάκια που τρώτε απ' έξω είναι φτιαγμένα με ευλάβεια, πλανάστε. Βασικά δε μπορεί να το νομίζετε, απλά δεν το σκέφτεστε, ίσως επειδή δεν έτυχε να τα δείτε ιδίοις όμμασι. Αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει, αλλά άμα τον πάρεις χαμπάρι δεν ξαναπας. Ο φανταρος δεν έχει άλλες επιλογές. Και ο στεργιου ο,τι ναναι ήταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις