giannakhc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Τελειώνω μηχανολόγος μηχανικός στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΑΤΕΙ) στο επαλ τελείωσα ψυκτικός, τον τελευταίο χρόνο δουλεύω σε εμπορική εταιρία και επισκέπτομαι κάθε μέρα εργοστάσια (οδηγώ όλη μέρα) θα πάρω άδεια άνευ αποδοχών το καλοκαίρι όμως γιατί τον Σεπτέμβρη θα μπω στρατό και θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το μηχανικό η τεχνικό. Δεν έχω θέμα με γυμναστική κλπ αλλά επειδή το μηχανιλίκι μου αρέσει και έχω ακούσει πως προσμετράει η εμπειρία αυτή ρωτάω αν είναι να περάσω καλύτερα εκεί να το ψάξω. Καταρχήν αξίζουν αυτές οι ειδικότητες; αν ναι ποια είναι "καλύτερη" και τι πρέπει να κάνω πριν ή και κατά την είσοδο μου; Υ.Γ. βύσμα δεν παίζει, αλλά δεν με απασχολεί ναι μεν ο στρατός με βγάζει εκτός ρυθμού επαγγελματικά αλλά πάμε να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα εμπειρία είναι και αυτή τι να κάνουμε. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω για τις ειδικότητες αυτές ας κάνει έναν κόπο να μαθαίνω και εγώ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από giannakhc
panosno1com Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Αφου δεν παιζει βυσμα , ελπιζω να παιζει τυχη φιλε μου
giannakhc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, panosno1com είπε Αφου δεν παιζει βυσμα , ελπιζω να παιζει τυχη φιλε μου Ντάξει μωρέ και τύχη θα παίξει και γκαντεμιά θα παίξει όπως σε όλα στην ζωή. Το θέμα είναι από όσα περνάνε από το χέρι μου να κάνω κάτι ώστε να επιλεγώ σε κάποια ειδικότητα που αντικειμενικά έχει καλύτερες συνθήκες και κατά δεύτερον μου αρέσει και εμένα περισσότερο. Π.χ. ένας φίλος μου από την σχολή των είδα σε φωτογραφίες πως έκανε τον μουσικό πρόσφατα τον είδα και τον ρώτησα πως πέρασε μου είπε αρκετά καλά και πως και σε πήγαν μουσικό τον ρώτησα μου λέει απλά το δήλωσα στο κέντρο εκπαίδευσης, τώρα αν είχε καμία άκρη κανένα βύσμα τίποτα δεν ξέρω. Άλλος φίλος μου έχει πάει στην Κύπρο τα Χριστούγεννα που ήρθε μου είπε πως είναι τυχερός και είναι στο καλύτερο κέντρο από τα 4 ( δεν θυμάμαι ποιο) αλλά είναι πολύ καλά εκτός από την πολύ γυμναστική (που δεν μας πειράζει) όλα τα άλλα σε γενικές γραμμές είναι εντάξει. ( και πληρώνεται) Δεν με νοιάζει να είμαι Αθήνα η μακριά ακόμη και Κύπρο να ναι όσο γίνεται πιο χρήσιμος (ή λιγότερο άχρηστος) ο χρόνος της θητείας θέλω έχω έναν χρόνο τώρα τον στρατόκαυλο τον προϊστάμενο μην είμαι και εκεί μες την μαλακία 1
Lelouch Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, ποιοι είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποφύγεις τον στρατό;
darkdemon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Lelouch είπε Καλησπέρα, ποιοι είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποφύγεις τον στρατό; Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, darkdemon είπε Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες εδω βαριεται να παει στρατό, θα κατσει να ψαχνει 1650 σελιδες;; 5
Lelouch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, darkdemon είπε Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες Φίλε θα μου πάρει λιγότερο χρόνο να φτιάξω δικό μου φόρουμ να μαζέψω κοινότητα και να ρωτήσω την νέα κοινότητα περί του θέματος από το να κάτσω να διαβάσω 1650 σελίδες. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ότι στο αρχικό τοπικ φτιάχνεται ένα γενικό guide με όλα τα tips. Εδώ δε βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσω και όπου με βγάλει. Λες να διαβάσω τόσες σελίδες; Επίσης δε βαριέμαι να πάω στρατό, δε θέλω να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου καθώς χρειάζομαι εισόδημα. Όσο νωρίτερα θα ξεκινήσω να ψάχνομαι για δουλειά τόσο το καλύτερο. Έχω φάει ήδη άκυρο από εταιρεία του χώρου μου επειδή λένε θέλουν άτομα που να έχουν τελειώσει στρατό. 2
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, Lelouch είπε Φίλε θα μου πάρει λιγότερο χρόνο να φτιάξω δικό μου φόρουμ να μαζέψω κοινότητα και να ρωτήσω την νέα κοινότητα περί του θέματος από το να κάτσω να διαβάσω 1650 σελίδες. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ότι στο αρχικό τοπικ φτιάχνεται ένα γενικό guide με όλα τα tips. Εδώ δε βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσω και όπου με βγάλει. Λες να διαβάσω τόσες σελίδες; Επίσης δε βαριέμαι να πάω στρατό, δε θέλω να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου καθώς χρειάζομαι εισόδημα. Όσο νωρίτερα θα ξεκινήσω να ψάχνομαι για δουλειά τόσο το καλύτερο. Έχω φάει ήδη άκυρο από εταιρεία του χώρου μου επειδή λένε θέλουν άτομα που να έχουν τελειώσει στρατό. σωστά τα λες
zerkeros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Πήρα μετάθεση στο 282 Τάγμα Μηχανοκίνητων στην ΚΩ. Έχει κανείς καμία πληροφορία μα δώσει?
Lelouch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό;
-Dimitris- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Να φανταστω ζητας και απο τη μαμα να σου μασισει το φαγητο. https://www.stratologia.gr/ για ολες σου τις αποριες. Επισης και εξαγορα θητειας να πας να κανεις, το χακι θα το βαλεις για 40 ημερες.
bilya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό; καταλαβαίνεις οτι ισχύουν άλλα πράγματα για εξωτερικό/εσωτερικό ειδικές κατηγόριες κ γι υτο δεν πήρες απάντηση. Γι υτο που ρωτάς ψάξε τι ισχύει για ανυπότακτους εξωτερικού. long story short έχεις δικαίωμα 30 μέρες το χρόνο να πηγαίνεις ελλάδα, υπάρχει πρόστιμο στην εφορία (εφάπαξ ποσό) που αν δεν έχεις εισοδήματα ελλάδα ή σκοπό να ξαναγυρίσεις δεν σε νοιάζει. Τέλος οριστική απαλλαγή παίρνεις στα 40 φευγα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό; 33. «1. Όσοι συµπληρώνουν το τριακοστό τρίτο (33ο) έτος της ηλικίας τους, µπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον έχουν καταταγεί ή θα καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάµεις και αφού προηγουµένως εκπληρώσουν ενόπλως στρατεύσιµη στρατιωτική υποχρέωση είκοσι (20) ηµερών. » Πηγή: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/r-noloen-pap-synolo.pdf
magicnumbers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/22/2018 στις 8:09 ΜΜ, Lelouch είπε Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό; Πολυ κακο για το τπτ.9 μηνες χαβαλες και 5ημερη ειναι.Τα λεφτα που θα δωσεις για εξαγορα δωστα να πιασουν τοπο καπου αλλου. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από magicnumbers 3
aris1986 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Περίμενε μέχρι να πας 33 και εξαγόρασε την θητεία. Πας για 20μερουλες τους τα ακουμπάς για τις συντάξεις και τα επιδόματα και είσαι τζετ! Next!
Προτεινόμενες αναρτήσεις