aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Στελέχη του στρατού ξηράς συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο στη διάρκεια στρατιωτικής περιπόλου. Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τουρκικές για τις διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού: "Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος. Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες". https://a.msn.com/r/2/BBJM4QB?m=el-gr Eκει ημουν και εγω το 2010. Εκανα 2-3 φορες περιπολο εκει, πιο πολυ σκοπια στην μεθωριακη γραμη, ειναι πανεμορφο το δάσος καστανεων σε ενα σημειο με ενα πεσμενο κορμο ειναι σαν να βγηκε απο τον αρχοντα τνω δακτυλιδιων!
MikeJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλά συγνώμη τη περίπολο που ακριβώς την κάνουν , έξω σε ένα χαώδες δάσος εκτός μονάδας ή φυλακίου ; Δεν υπάρχει οριοθέτηση με συρματοπλέγματα κλπ Τόσο εύκολο είναι να περάσουν καταλάθος στην πλευρά της Τουρκιάς και αντίστροφά οι Τούρκοι σε μας.
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, MikeJ είπε Καλά συγνώμη τη περίπολο που ακριβώς την κάνουν , έξω σε ένα χαώδες δάσος εκτός μονάδας ή φυλακίου ; Δεν υπάρχει οριοθέτηση με συρματοπλέγματα κλπ Τόσο εύκολο είναι να περάσουν καταλάθος στην πλευρά της Τουρκιάς και αντίστροφά οι Τούρκοι σε μας. Oχι το μονο που χωριζει τα "συνορα" ειμαι μια σειρα απο ξέρες (ξερα αγριοχορτα φαντασου) και τα δεντρα που ειναι αντικριστα με ζωγραφισμενες ελληνικες και τουρκικες σημαιες σαν σταμπα. Οποτε λογικο αμα παγωσαν ολα ειναι πολυ ευκολο να βρεθεις απεναντι , τι απεναντι δηλαδη 2 βηματα ειναι. 1
MikeJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Λετε ο Ερντογάν να πει "Δε σας τους δίνω πίσω αν δε μου δώσετε εμένα τους πραξικοπιματίες ;" Θα έχει γέλιο να γίνει αυτό..
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο σκεφτηκα και εγω. Οσο να ναι εχουν γινει πολλα εκει πανω στο γνωστο σημειο. Ενα χρονο πριν παω εκει, ειχε περασει μια αγελαδα απο τα συνορα και εγινε διπλωματικο επισοδειο, ο μεν αγροτης την ηθελε πισω, οι Τουρκοι με τους διεθνεις κανονες και νομους, περισυνελλεξαν το ζωο, το πηγαν για εξετασεις, καραντινες κτλπ Εξι μηνες μετα το πηρε πισω. Και γενικα τα ειχαν ακουσει για τα καλα εκεινη την ημερα στο ΕΦ1. Αλλα δεν μπορουσαε να την σταματησει κανεις 400 κιλα ηταν και πηγαινε εμπρος μονο! δεν εχω και τις φωτογραφιες πια, γαμω ειχα τραβηξει εκει να βλεπατε πως ειναι, χαλασε ενας WD Green 1 TB πριν 3 χρονια.... https://a.msn.com/r/2/BBJMBRz?m=el-gr Περισσοτερα νέα Ολοι περνανε απο την μια μερια στην αλλη παντα. οπως λεει. Ειδικα αμα εχουν παγωσει ολα. βεβαια Υπολοχαγος σε περιπολο ειναι πολυ δυσκολο, 2 εποπ πηγαιναν παντα, αντε ενας Εποπ και ενας φανταρος (οπως με χωσαν και μενα) Αναφορά σε κείμενο ο συγκεκριμένο σημείο όπου η ελληνική περίπολος φέρεται ότι παραβίασε τη συνοριακή γραμμή, βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το φυλάκιο και το τελωνείο των Καστανιών. Τα σύνορα στο σημείο εκείνο που βρίσκεται μέσα σε δάσος ορίζονται από έναν μικρό χωμάτινο δρόμο στον οποίο και οι δύο πλευρές κάνουν περιπολίες, ενώ οι περίπολοι Τουρκίας και Ελλάδας συχνά βρίσκονται στο ξέφωτο του δάσους που είναι χωρισμένο στη μέση. "Καθημερινά κάποιος μπαίνει μέσα στην πλευρά του άλλου ένα, δύο και τρία μέτρα", έλεγαν ντόπιοι που γνωρίζουν την κατάσταση και πρόσθεταν πως χθες επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες με χιόνι στο έδαφος και ομίχλη. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από aris1986 2
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Για να μην τρώτε τζάμπα ακτινοβολία, πάρτε παλιές από το Γυμνάσιο/Λύκειο κτλπ.ούτε που θα τις δουν
Oscar_Mike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Για να μην τρώτε τζάμπα ακτινοβολία, πάρτε παλιές από το Γυμνάσιο/Λύκειο κτλπ.ούτε που θα τις δουν δεν κοιτάζουν την ακτινογραφία, τη γνωμάτευση του γιατρού κοιτάζουν
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Λετε ο Ερντογάν να πει "Δε σας τους δίνω πίσω αν δε μου δώσετε εμένα τους πραξικοπιματίες ;" Θα έχει γέλιο να γίνει αυτό.. Οι Τουρκοι λενε "θα αποφασισει η ανεξαρτητη τουρκικη δικαιοσυνη" και τωρα που τους τσιμπησανε αναπαραγεται απο τα μεσα οτι θα εχουν κατηγορια κατασκοπιας. 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε δεν κοιτάζουν την ακτινογραφία, τη γνωμάτευση του γιατρού κοιτάζουν Τίποτα δεν βλέπουν, ημερομηνία χρόνια πίσω είχε το δικό μου
DYEL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Απο τα πιο ηλίθια πραγματα που εχω ακουσει στη ζωη μου. Ντρεπομαι για την ανθρωποτητα.
Apoll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, MikeJ είπε Λετε ο Ερντογάν να πει "Δε σας τους δίνω πίσω αν δε μου δώσετε εμένα τους πραξικοπιματίες ;" Θα έχει γέλιο να γίνει αυτό.. Οι δύο λόγοι που δεν μπορούμε να τους δώσουμε πίσω είναι α) Παράνομο, σύμφωνα με Ελληνική και Παγκόσμια νομοθεσία β) Δεν δίνουμε σε τραμπούκους και εκβιαστές ό,τι ζητάνε. Αύριο θα μαζέψουν άλλους δύο μέσα στο δάσος, και θα αρχίσουν να τους ανταλλάσσουν με βραχονησίδες;
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εκείνοι για ποιους λόγους να δώσουν τους δικούς μας;
kargo130 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Οι δικοι μας θα δικαστουν για παρανομη εισοδο στη χωρα, αν γινει αυτο θα απελαθουν χωρις πολλα πολλα. Το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι εχασαν καμια 10αρια στρατιωτες στην συρια την προηγουμενη εβδομαδα και λογικα θελουν και αλλα πραγματα να απασχολουν την επικαιροτητα. Ο ερντογαν λειπει στην αφρικη οποτε με την επιστροφη του μαλλον θα καταλαβουμε τι παιζει.
Πανος999 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εκείνοι για ποιους λόγους να δώσουν τους δικούς μας; Τι συγκρινεις? Ιδια νομοθεσια υπαρχει κ για τις 2 περιπτωσεις? Η ζητησαν ασυλο οι στρατιωτικοι κ δν το ξερουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις