MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ένας ανθυπολοχαγός και ένας επόπ.... Ο ανθυπολοχαγός τι ακριβώς δουλειά είχε να κάνει περίπολο ; Τόση εμπλοκή τους πάει ;
MaNePi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Νμζ βρισκονται σε επιφυλακη.Γνωστος μου ελεγε οτι φιλοξενει τα παιδια στρατιωτικων απο νησι γτ ειναι σε επιφυλακη και βρισκονται καθημερινα σε σκοπιες κτλ 1 1
bilya Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αν δεν τους διώξουν απο το στράτευμα θα ναι μεγίστη ξεφτίλα. Ο εποπ κλασσικά παχύσαρκος δημόσιος υπάλληλος. 1
kargo130 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το να στηνεις μια παγιδα ειναι κατι το εξαιρετικα ευκολο, το να αποφευγεις μια παγιδα ειναι κατι το εξαιρετικα δυσκολο και προυποθετει πληροφορηση. Ειναι προφανες οτι η υπηρεσια πληροφοριων του στρατου και η ΕΥΠ το εχασαν το περιστατικο. Το χειροτερο ειναι οτι περιμενουμε σε μια χωρα σε κακη(οικονομικη και οχι μονο) κατασταση ο στρατος να ειναι στην εντελεια, πραγμα αδυνατο.
aris1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 παντως θυμαμαι για το πολιτικο προσωπικο και των Ελληνων και των Τουρκων περναγαν απο την μια στην αλλη πλευρα (τελωνία) και πιναν greek-turkish coffee, σαν επισκεψη και μετα παλι πισω. Τους εβλεπα με τα αμαξια να πηγαινοερχονται. Και να ξερετε εκει στο pazarkule ηταν τα βυσματα των Τουρκων οπλιτων που ειχαν μετατεθει σε αντιθεση με μας...
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, aris1986 είπε Και να ξερετε εκει στο pazarkule ηταν τα βυσματα των Τουρκων οπλιτων που ειχαν μετατεθει σε αντιθεση με μας... Ισχύει, και είναι κ ένας από τους λόγους που αν πότε γίνει κάτι, (που δεν πρόκειται και μακάρι δλδ) δεν θα μπουν από Εβρο, δεν έχουν ελπίδα
Adanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, bilya είπε Αν δεν τους διώξουν απο το στράτευμα θα ναι μεγίστη ξεφτίλα. Ο εποπ κλασσικά παχύσαρκος δημόσιος υπάλληλος. Αυτό ακριβώς!
JimxxZe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε έχει κανείς αποψη για αεροπορια τριπολη; Πέρυσι τον Μάιο ήμουν εκεί... έχει αρκετό τρέξιμο για Αεροπορία, ψαρώνουν άγρια τους νέους. Από εκπαίδευση ίσα τα βασικά, τα περισσότερα θα σας τα πούνε θεωρητικά π.χ. το ΣΠΕΝ. Όποιοι πάνε 3η μοίρα θα είναι πιο χαλαροί με λιγότερες υπηρεσίες. Σε γενικές γραμμές καλά είναι, αν έχεις καλή παρέα στο θάλαμο. ΜΗΝ πας διμοιρία επιδείξεων όταν σας το ανακοινώσουν, άσχετα που θα σας λενε οτι δεν θα κάνετε υπηρεσίες και θα έχετε 5 μέρες εξτρά τιμητική, γιατί έχει πολύ τρέξιμο και μετά ενδέχεται να πάρεις μετάθεση σε διακλαδικό τάγμα που έχει πολύ πο@@τσα. Τη πάτησαν αρκετοί γνωστοί μου έτσι και κατέληξαν στο Τ/ΓΕΕΘΑ στο ΛΦΑΤ που κάνουν όλα τα αγήματα. Με το που πάτε στις μονάδες σας τίποτα δε θα θυμίζει τη Τρίπολη... χαλαρά τελείως η φάση. Ειδικά αν έρθεις Αττική μεριά. Αν είσαι και 9μηνος δε θα καταλάβεις ότι έκανες θητεία. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από JimxxZe 1
kargo130 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Adanos είπε Αυτό ακριβώς! Να γυρίσουν πίσω και μετά βρίζουμε όσο θέλουμε. Όχι όσο είναι ακόμα εκεί... 1
Adanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, kargo130 είπε Να γυρίσουν πίσω και μετά βρίζουμε όσο θέλουμε. Όχι όσο είναι ακόμα εκεί... Κανένας δεν έβρισε ούτε υποβάθμισε την κατάσταση. Είναι απλά γεγονός. Το αν το θεωρήσει κάποιος βρισιά, τότε υπάρχει λόγος. Μακάρι να γυρίσουν πίσω σώοι και να μην υπάρχουν περαιτέρω θέματα.
kargo130 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εμένα μια βλακεία έκαναν, τα σκιμμένα κεφάλια. Όλα τα άλλα είναι ευθύνη ηγεσίας. Να χάθηκαν και να έπεσαν πάνω σε περίπολο δεν παίζει μια στο εκατομμύριο. Τελοςπαντων ας ελπίσουμε να τελειώσει την δευτέρα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από kargo130 2
MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δεν είμαι σίγουρος ότι τα σκυμμένα κεφάλια καλυμμένα ήταν δική τους επιλογή. Σε άλλη χώρα είναι που δεν τους ξέρει κανείς και δεν έχουν κάνει κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα οπότε δε βλέπω γιατί να θέλουν να καλύψουν τα πρόσωπα τους. Ούτε είναι μυστικα τα ονόματα η τα στοιχεία τους πχ. Σαν φήμη ( που απλά μεταφέρω χωρίς να υιοθετώ) ακούστηκε μέχρι κι ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα γιατί τους έχουν τουλουμιασει ολίγον.
bilya Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι τα σκυμμένα κεφάλια καλυμμένα ήταν δική τους επιλογή. Σε άλλη χώρα είναι που δεν τους ξέρει κανείς και δεν έχουν κάνει κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα οπότε δε βλέπω γιατί να θέλουν να καλύψουν τα πρόσωπα τους. Ούτε είναι μυστικα τα ονόματα η τα στοιχεία τους πχ. Σαν φήμη ( που απλά μεταφέρω χωρίς να υιοθετώ) ακούστηκε μέχρι κι ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα γιατί τους έχουν τουλουμιασει ολίγον. Ναι όπως κ άλλες χαζομάρες οτι μπήκαν κ τους πήραν κτλπ κτλπ κτλπ. Παψτε να πιστεύετε την καθε βλακεία του μακελειού κ του πρώτου ψέματος. (Δεν το λεω για σένα προσωπικά) Υγ οταν διάβασα τη είδηση ενα πράγμα σκέφτηκα οτι κάποιο deal χάλασε κ οι απο κει τους έδωσαν στον τουρκικό στρατό. Γι υτο κ τα κρυμμένα πρόσωπα κτλπ. Υπόψιν αυτοί δεν έχουν ιδέα αν έχουν δημοσιευτει τα ονόματά τους ή οχι. Σε καμια βδομάδα θα ξέρουμε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από bilya 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα!Οποιος παει προς Κομοτηνή τις 15 και θελει ας μου στείλει ένα μνμ να φυγουμε παρεα μαζι ή να βρεθουμε εκεί να βρουμε καμια ακρη ! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από fernw_thn_souvla
Προτεινόμενες αναρτήσεις