salonika91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλ μετά την μεγάλη αναβολή(8 χρόνια νονιζω) λόγο σπουδών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορείς να παρεις και άλλη αναβολή αν γραφτείς σε ΙΕΚ; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από salonika91
fernw_thn_souvla Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, salonika91 είπε Δηλ μετά την μεγάλη αναβολή(8 χρόνια νονιζω) λόγο σπουδών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορείς να παρεις και άλλη αναβολή αν γραφτείς σε ΙΕΚ; Όσο τους δείχνεις οτι σπουδάζεις ναί.Αλλά πρέπει όπως είπα να φαίνεσαι ενεργός.Όχι να πας ιέκ να πάρεις 2 χρόνια ή όσα σου δίνουν κ να φύγεις την επόμενη μέρα γιατί μετά μάλλον θα φάς μανέλα*. *Βασικά να μη σας λεω και λαμακιες, δεν ξέρω αν υπάρχει τιμωρία ή όχι, αλλα ξέρω ότι όσοι συμφοιτητές μου πήγαν στον Στρατό αφού έκοψαν αναβολή εκεί τους ζήτησαν χαρτί απο την σχολή ότι διαγράφηκαν ή είναι ενεργοί ή το πτυχίο και να αναγράφεται η ημερομηνία..Και εγώ τώρα που θα φύγω μου είπαν να τα πάρω μαζί μου.Δεν το θεωρώ τυχαίο όπως επίσης δεν θεωρώ ότι είναι βλάκες. 1
Έλεος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παίδες Ο ξάδερφός μου ανήκει στην στρατολογία Αθηνών και του ήρθε χαρτί που λέει ότι στις 13 του μήνα κατατάσσεται στον Έβρο. Παρόλαυτά έχει χαρτί γιατρού και θα πάει για αναβολή για ιατρικούς λόγους (ψυχολογικούς). Που και πότε πρέπει να πάει γι'αυτό; Δε φαντάζομαι να πρέπει να πάει μέχρι τον Έβρο. Ξέρει κάποιος πληροφορίες για την διαδικασία που υπάρχει σε αυτού του είδους την αναβολή; Παίρνει τηλέφωνα λέει στη στρατολογία και δε του το σηκώνουν. lol??
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Έλεος είπε Καλησπέρα παίδες Ο ξάδερφός μου ανήκει στην στρατολογία Αθηνών και του ήρθε χαρτί που λέει ότι στις 13 του μήνα κατατάσσεται στον Έβρο. Παρόλαυτά έχει χαρτί γιατρού και θα πάει για αναβολή για ιατρικούς λόγους (ψυχολογικούς). Που και πότε πρέπει να πάει γι'αυτό; Δε φαντάζομαι να πρέπει να πάει μέχρι τον Έβρο. Ξέρει κάποιος πληροφορίες για την διαδικασία που υπάρχει σε αυτού του είδους την αναβολή; Παίρνει τηλέφωνα λέει στη στρατολογία και δε του το σηκώνουν. lol?? Τα εχουμε γραψει σε προηγουμενες σελιδες, καποιες μερες πριν την παρουσιαση (νομιζω 10 ημερολογιακες αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος) παει φρουραρχειο, υποβαλει αιτηση και του δινουν παρεπεμπτικο για στρατιωτικο νοσοκομειο, παει στρατιωτικο νοσοκομειο και ο γιατρος εκει αποφασιζει αν ειναι απαραιτητο να μην παρουσιαστει και τον παραπεμπει σε επιτροπη.
liakos18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, Social Nick είπε Δηλαδή το 2020; Γίνεται να βρω πουθενά, online ή μη, πληροφορίες για την αναβολή; Εμένα που έληξε 31/12/2017 με κάλεσαν στην Β’ ΕΣΣΟ (Μαρτίου). Αν και η δικιά σου λήγει 31/12 δε νομίζω να γίνεται να σε καλέσουν στην Α’ γιατι οι πληροφορίες κατάταξης για Ιανουάριο βγαίνουν πριν τις 31/12. 12 ώρες πριν, salonika91 είπε Δηλ μετά την μεγάλη αναβολή(8 χρόνια νονιζω) λόγο σπουδών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορείς να παρεις και άλλη αναβολή αν γραφτείς σε ΙΕΚ; Δε νομίζω οτι ισχύει αυτο. Ισχύει μόνο αν ξεκινήσεις πτυχίο μεγαλύτερης δυναμικής απο το πρώτο. Αν κανεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δηλαδή. Πιθανόν να γίνεται κι αν τελειώσεις ΤΕΙ και μετα πας σε ΑΕΙ. 1
Dantε Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Για μετακινηση μονο τρενο δινουν.Εβγαλα και το αναλογο χαρτι. Πηγα να βγαλω και το εισιτηριο και εχουν απεργια
solidsnake222 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τούς δικούς μας δεν φαίνεται να θέλει να τους δώσει ο Τούρκος, κρίμα τα παιδιά για την ταλαιπωρία που περνάνε 1 1
aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, solidsnake222 είπε Τούς δικούς μας δεν φαίνεται να θέλει να τους δώσει ο Τούρκος, κρίμα τα παιδιά για την ταλαιπωρία που περνάνε Το χα φανταστεί από την αρχή. Άσε και το ξύλο που θα τρώνε κάθε μέρα ως κατάσκοποι... Υψιστης Ασφαλείας φυλακές κλπ. Το ξαναλέω κρίμα που δεν νίκησε η Χούντα της 16ης Ιουλίου τώρα τρελάθηκε ο Ερντο, την φορτίζει με την μπαταρία του αυτοκινήτου... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δοσουν αναβολη για λογους υγειας(ψυχολογικο) απο το φρουραρχειο χωρις χαρτι γιατρου(μονο την συνταγη εχω γιατι κατι φαρμακα που παιρνω), η θα παω τζαμπα ως εκει αυριο;
dimips Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Γνωρίζει κανείς αν μπούμε στρατό αν κόβεται το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης λογο των 8.50 ευρώ που μας δίνουν;
JohnTehGreek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε Υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δοσουν αναβολη για λογους υγειας(ψυχολογικο) απο το φρουραρχειο χωρις χαρτι γιατρου(μονο την συνταγη εχω γιατι κατι φαρμακα που παιρνω), η θα παω τζαμπα ως εκει αυριο; Αν θυμάμαι καλά (που είμαι 99% σίγουρος ότι θυμάμαι καλά) το φρουραρχείο δεν δίνει έτσι και αλλιώς μόνο του απαλλαγή χωρίς να σε έχει εξετάσει κάποιος γιατρός. Συνήθως πας και σε παραπέμπουν σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο να σε δούνε και μετά επιστρέφεις για να σου δώσουν την Αναβολή. Υπάρχει πιθανότητα να σου πουν να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο και να πάρεις από εκεί αναβολή.
csontheline Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, liakos18 είπε Αν κανεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δηλαδή. Πιθανόν να γίνεται κι αν τελειώσεις ΤΕΙ και μετα πας σε ΑΕΙ. Πως γκένεν αυτό; Δηλαδή και από το πανεπιστήμιο άμα τελειώσεις, μπορείς να μπεις σε ΑΕΙ μετά;
DaRkWeAvEr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα! παρουσιαζομαι στις 15/3 με τη Β ΕΣΣΟ στη Λημνο. Υπάρχει κανεις άλλος που να παρουσιάζεται εκεί;
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Πολύ κρίμα για τα δύο παιδιά και την ταλαιπωρία που τραβάνε... μακάρι να τελειώσει γρήγορα και να επιστρέψουν. Έχουν μπλέξει άσχημα όμως σε ένα στημένο σκηνικό, στο λάθος μέρος την λάθος ώρα. Άντε να βγάλουν άκρη οι άχρηστοι από τα γραφεία τους τώρα...
aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Πολύ κρίμα για τα δύο παιδιά και την ταλαιπωρία που τραβάνε... μακάρι να τελειώσει γρήγορα και να επιστρέψουν. Έχουν μπλέξει άσχημα όμως σε ένα στημένο σκηνικό, στο λάθος μέρος την λάθος ώρα. Άντε να βγάλουν άκρη οι άχρηστοι από τα γραφεία τους τώρα... Κανενα 6μηνο πιστευω θα τραβηξει 2 χρονια στην χειροτερη. Σε περιπτωση εμπλοκης 2 χωρων δεν θα βγουν ποτε. Μην νομιζεις θα τους ανακρινουν συνεχεια με ξυλο. Τριτη ταξιαρχια "Ριμινι" ημουν και εγω. Καθε ταγμα και "τοπ σικρετ" εγγραφα που πηγαινα για καψιμο (πολλες φορες εβαζα και ζιπελαιο γιατι υπηρχε μεγαλος ογκος και δεν αρπαζαν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις