Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, csontheline είπε

Πως γκένεν αυτό;

Δηλαδή και από το πανεπιστήμιο άμα τελειώσεις, μπορείς να μπεις σε ΑΕΙ μετά;

Φυσικά! Είτε με καταταρκτηριες είτε με πανελλήνιες πάλι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν εξισωθει πλέον ΤΕΙ και ΑΕΙ  οπότε σ αυτή την περίπτωση δε θα δικαιολογειται έξτρα αναβολή.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 5/3/2018 στις 6:12 ΜΜ, fernw_thn_souvla είπε

Επειδή ψιλιάζομαι ότι έχεις τελειώσει και δεν έχεις κόψει την αναβολή σου περιμένοντας να τραβίξει μέχρι το 2020, σε συμβουλεύω να μην το κάνεις γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα βρείς τον μπελά σου.Αν τόσο πολύ δεν θές να πάς τώρα πάνε γράψου σε κανά δημόσιο ιιέκ ή ότι άλλο που μπορεί να σου δώσει αναβολή.

Όχι, είμαι ακόμα φοιτητής, σπουδάζω. Αλλά αφού το πιθανότερο είναι να πάω Μάρτιο του 2020, τότε θέλω να κάνω διακοπή της αναβολής. Πρέπει να έχω πάρει αναγκαστικά πτυχίο για να κάνω τη διακοπή; Γιατί κάτι είδα για πιστοποιητικό γραμματικών γνώσεων. Αν τους πάω μία βεβαίωση σπουδών, θα είμαι εντάξει;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Κανενα 6μηνο πιστευω θα τραβηξει 2 χρονια στην χειροτερη.

Σε περιπτωση εμπλοκης 2 χωρων δεν θα βγουν ποτε.

Μην νομιζεις θα τους ανακρινουν συνεχεια με ξυλο.

Τριτη ταξιαρχια "Ριμινι" ημουν και εγω.

Καθε ταγμα και "τοπ σικρετ" εγγραφα που πηγαινα για καψιμο (πολλες φορες εβαζα και ζιπελαιο γιατι υπηρχε μεγαλος ογκος και δεν αρπαζαν)

Την πάτησαν χωρίς να φταίνε στο ελάχιστο όμως και είναι κρίμα. Να πάνε αιχμάλωτοι λες και έχουμε πόλεμο... παίξανε βρώμικα οι Τούρκοι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spiderman 20999 είπε

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δοσουν αναβολη για λογους υγειας(ψυχολογικο) απο το φρουραρχειο χωρις χαρτι γιατρου(μονο την συνταγη εχω γιατι κατι φαρμακα που παιρνω), η θα παω τζαμπα ως εκει αυριο;

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, πριν απο 4 περίπου σελίδες έγραψα την διαδικασία, για να ξέρεις δεν μπορείς να πάρεις με ΤΙΠΟΤΑ απαλλαγή απο το φρουραρχείο. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, πριν απο 4 περίπου σελίδες έγραψα την διαδικασία, για να ξέρεις δεν μπορείς να πάρεις με ΤΙΠΟΤΑ απαλλαγή απο το φρουραρχείο. 

Απλος ζιταω παρεπεμπτικο και με στελνουν στο νοσοκομειο για εξετασει και προσπαθω να πεισω τον γιατρο να παρω αναβολη, η καταλαβα λαθος;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spiderman 20999 είπε

Απλος ζιταω παρεπεμπτικο και με στελνουν στο νοσοκομειο για εξετασει και προσπαθω να πεισω τον γιατρο να παρω αναβολη, η καταλαβα λαθος;

Περίπου, ο γιατρός στο νοσοκομείο αποφασίζει αν ειναι αναγκαίο να μην παρουσιαστεις την ημερομηνία που πρέπει και σε παραπέμπει σε στρατιωτική ιατρική επιτροπή, μετα αυτη αποφασίζει αν θα πάρεις αναβολή ή απαλλαγή ή αν θα πας να υπηρετήσεις. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω!
Θα παω αυρο και θα ζω τι θα γινει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Social Nick είπε

Όχι, είμαι ακόμα φοιτητής, σπουδάζω. Αλλά αφού το πιθανότερο είναι να πάω Μάρτιο του 2020, τότε θέλω να κάνω διακοπή της αναβολής. Πρέπει να έχω πάρει αναγκαστικά πτυχίο για να κάνω τη διακοπή; Γιατί κάτι είδα για πιστοποιητικό γραμματικών γνώσεων. Αν τους πάω μία βεβαίωση σπουδών, θα είμαι εντάξει;

Όχι πάνε του λυκείου αλλά ζητάνε και βεβαίωση απο σχολή.Τουλάχιστον 2 συμφοιτητές μου που πήγαν μου είπαν ότι τους ζήτησαν βεβαίωση απο την σχολή.

Τελικά πέρνω την κοτσάνα που είπα πρίν όσο αφορά γράφεσαι κάπου = αναβολή και βάζω αυτό το link εδώ για να δείτε όσοι ενδιαφέρεστε.
http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/anavoli_1.asp

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aris1986 είπε

Κανενα 6μηνο πιστευω θα τραβηξει 2 χρονια στην χειροτερη.

Σε περιπτωση εμπλοκης 2 χωρων δεν θα βγουν ποτε.

Μην νομιζεις θα τους ανακρινουν συνεχεια με ξυλο.

Τριτη ταξιαρχια "Ριμινι" ημουν και εγω.

Καθε ταγμα και "τοπ σικρετ" εγγραφα που πηγαινα για καψιμο (πολλες φορες εβαζα και ζιπελαιο γιατι υπηρχε μεγαλος ογκος και δεν αρπαζαν)

Απο οτι ειπαν οι γονεις τους και η μεταφραστρια που τους ειδε,ειναι σε καλη κατασταση και τους φεροντε καλα.Δεν ειναι σιγουρο οτι τους δειρανε.Το γεγονος οτι κρυψανε τα προσωπα τους,μπορει να το κανανε για να μην τους αναγνωρισουν αλλοι κρατουμενοι στις φυλακες και εχουν προβληματα με τους αλλους κρατουμενους.Τελειως παραλογη ιστορια,στυλ Βορειας Κορεας ενα πραμα.Δεν εχουμε πολεμο με την Τουρκια για να κανουν κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Χρήστος15 είπε

Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζεται για να πάρω αγροτική άδεια;

Καλημέρα, δεν χρειάζεται κάτι εκτός από το να πας να ζητήσεις.

Περισσότερο στην κρίση του διοικητή είναι παρά σε οτιδήποτε άλλο, εγώ πάντως την είχα πάρει ( 15 μέρες ) χωρίς πολλά, πολλά.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 1
Δημοσ.

Η αγροτική όπως και η φοιτητική είναι στην ευχέρεια του διοικητή να στην δώσει καθώς δεν είναι υποχρεωτικές. Το θέμα είναι ότι αν στη δώσει πρέπει να φέρεις μια βεβαίωση συνήθως από δημαρχείο ή κατι αντίστοιχο κλπ ότι κατά την άδεια σου απασχολήθηκες σε αγροτικές εργασίες και βασικά για να στην εγκρίνει θέλει συνήθως να του πας κάποιο αποδεικτικό ότι έχεις πχ χωράφια εσύ ή ο πατέρας σου και έχετε εισοδήματα από αυτά (ότι είστε επαγγελματίες δλδ και όχι έχω μερικές ελιές και μαζεύω το λάδι μου) . Φυσικά, κάποιοι πιο επιεικείς διοικητές μπορεί να την δίνουν και πιο χαλαρά. 

Στη μία μονάδα που ήμουν πχ ο δίκας έδινε αγροτικές ενώ στην δεύτερη καθώς ήταν στο νομό Ηλείας που όλοι λίγο πολύ κάτι σε χωράφι ο δίκας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έδινε γιατί αλλιώς θα έπρεπε να δώσει σε όλους. Έδινε όμως φοιτητικές πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

Κατι ακομα! Εμεις έχουμε χοιροτροφική μονάδα που θεωρείτε επιχείρηση! Θα εχω κάποιο προβλημα με αυτο ; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Χρήστος15 είπε

Σας ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

Κατι ακομα! Εμεις έχουμε χοιροτροφική μονάδα που θεωρείτε επιχείρηση! Θα εχω κάποιο προβλημα με αυτο ; 

τα παντα περνεις χαλαρα

αλλιως πανε σε εναν γιατρο δωσε 20 ευρω να σου γραψει οσες μερες αδειας θες σαν ειδικη αναρρωτικη και τελος :wub:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...