Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 23 minutes ago, logistoulis said: κι εμένα μου έσκασε λευκό πριν κάποιους μήνες, αλλά δεν ήμουν εκεί μου άφησαν ειδοποιητήριο πάω να δω τι είναι και είδα στις οδηγίες ότι έλεγε να βάλω μέσα και το παλιό μου φύλλο πορείας, αλλά λέω δε γ@μιέται πού να τρέχω σπίτι (θα το είχα χάσει μάλλον).. έβαλα ό,τι χρειαζόταν από το λευκό συμπλήρωσα και ο,τι μου ζητούσαν και επί τόπου το έστειλα πίσω, το λευκό το φύλαξα αυτή τη φορά ελπίζω να μην ξαναχαθεί με τα χρόνια 4 minutes ago, Adanos said: Επειδή απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις πάει, θα σου πω γιατί το λέμε. Για να λέει ότι του ήρθε λευκό, προφανώς έχει πάει, έχει απολυθεί κι είχε πράσινο... 1
Adanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Για να λέει ότι του ήρθε λευκό, προφανώς έχει πάει, έχει απολυθεί κι είχε πράσινο... Ναι το είδα μετά. Έκανα EDIT. 1
-Dimitris- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Davanelo15 είπε Ρε μάγκες κάποιος που ηταν Ι4 στον στρατό πάει κανονικά επιστράτευση.? Τι να κάνει δλδ θαλαμοφυλακας.? Στο φανταστικο αυτο σεναριο, θα στειλουν και τους Ι5. Θα πετανε τουβλα αντι σφαιρες. Ετσι ακουγεται.
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) στο φανταστικό σενάριο μου έλεγε ένας καραβανάς όλοι όπλο και ο,τι γίνει αν και δε νομίζω ότι θα καλέσουν σε επιστράτευση πρώην άοπλο, δεν πρόκειται να τους καλέσουν όλους.. σε καιρό ειρήνης λέει η έμπιστη wikipedia είμαστε γύρω στους 80 χιλιάδες, με επιστράτευση πάμε στους 250 χιλιάδες να φωνάξουν δηλαδή και τις 2 προηγούμενες εσσο που απολύθηκαν πιο πρόσφατα το πολύ; (βάλε και κάτι έφεδρους που ξέρουν τίποτα παραπάνω να τσουλάει και κανα φορτηγό) να φωνάξουν 3 εσσο; 4; θα έχουν θεωρητικά να διαλέξουν ένοπλους τι να μαζέψουν ένα μύριο; υπάρχουν τόσα οχήματα, όπλα, τρόπος να ταϊζονται όλοι αυτοί;; τόσο στρατό δεν έχει καλά καλά η αμερική με budget στο θεό (με σχεδόν 2 φορές το χρέος της ελλάδας) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από logistoulis
Taiho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα 2 απορίες παρακαλώ πολύ..Θέλω να πάω Κύπρο για την θητεία μου και θα ήθελα να ξέρω καθώς έχω ακούσει μικτές απόψεις έως τώρα αν πιστεύετε πως θα ήταν καλή επιλογή δεδομένου της κατάστασης μας με την γειτονική Τουρκία.Στην τελική η Κύπρος βρίσκεται 80χλμ μακριά από Τούρκικες ακτές και 800 χλμ από την ΑΘήνα οπότε έχω στην άκρη του μυαλού μου την ανησυχία για το αν όλα θα παν ομαλά κατά την διάρκεια της θητείας μου.Επίσης από τι έχω καταλάβει οι περισσότεροι νεαροί σήμερα βάζουν μέσον.Και όντως έχει τύχει να έχω γνωστό που μου έχει αναφέρει πως αν θελήσω να πάω κάπου συγκεκριμένα απλώς το ζητάω.Με βάση αυτό και το γεγονός ότι μπαίνω Μάιο και επειδή δεν γνωρίζω...θα μπορώ να κανονίσω κάτι από τώρα προτού έρθει το χαρτί κατάταξης ή θα πρέπει να περιμένω για κάποιου είδους μετάταξη αφού έχω αρχίσει την θητεία μου αρχικά κάπου αλλού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
xaratsi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Taiho είπε Καλησπέρα 2 απορίες παρακαλώ πολύ..Θέλω να πάω Κύπρο για την θητεία μου και θα ήθελα να ξέρω καθώς έχω ακούσει μικτές απόψεις έως τώρα αν πιστεύετε πως θα ήταν καλή επιλογή δεδομένου της κατάστασης μας με την γειτονική Τουρκία.Στην τελική η Κύπρος βρίσκεται 80χλμ μακριά από Τούρκικες ακτές και 800 χλμ από την ΑΘήνα οπότε έχω στην άκρη του μυαλού μου την ανησυχία για το αν όλα θα παν ομαλά κατά την διάρκεια της θητείας μου.Επίσης από τι έχω καταλάβει οι περισσότεροι νεαροί σήμερα βάζουν μέσον.Και όντως έχει τύχει να έχω γνωστό που μου έχει αναφέρει πως αν θελήσω να πάω κάπου συγκεκριμένα απλώς το ζητάω.Με βάση αυτό και το γεγονός ότι μπαίνω Μάιο και επειδή δεν γνωρίζω...θα μπορώ να κανονίσω κάτι από τώρα προτού έρθει το χαρτί κατάταξης ή θα πρέπει να περιμένω για κάποιου είδους μετάταξη αφού έχω αρχίσει την θητεία μου αρχικά κάπου αλλού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Κανένα χαρτί κατάταξης δεν λέει εξ αρχής ότι ΕΣΥ πας Κύπρο. Σε εμένα είχε έρθει κάτι σαν "αντιπροσωπεία" στο κέντρο να μας δείξει πάνω κάτω τι παίζει, αλλά στο τέλος διάλεξαν τυχαία άτομα που είχαν πει όχι αρχικά. Τελικά κατέληξα Κύπρο και δεν θα το άλλαζα με την καμία (απ το να φάω εμπλοκή σε ελληνικό νησί ή Έβρο) ήμουν μόλις 1.30 ώρα αεροπορικώς απ το σπίτι μου, δεν είχαμε ποτέ θέμα με Τούρκους (οι είδησεις το παρακανουν επειδή πουλάει τώρα μην ακούς), βγαίναμε σε πόλη κι όχι σε κανένα κατσικοχωρι χωρίς επιλογές (Λευκωσία) και μόλις καλοκαίριασε και είχαμε ολοήμερη έξοδο γυρίσαμε όλο το νησί με ενοικιαζομενα. Επίσης είχαμε και μισθό (που τώρα δεν γνωρίζω πόσο είναι) και δωρεάν μετακινήσεις. Στις αρχές ήταν δύσκολη η προσαρμογή δεν αντιλέγω (κυρίως λόγω της πιο προβλεπε κατάστασης στα στρατόπεδα αλλά και τον παλιών) αλλά αυτό συνηθίζεται και μπαίνεις σε πρόγραμμα αν είσαι υπεύθυνος ως άνθρωπος. Άρα συμπέρασμα εάν δεν παίξει κάτι άλλο όπως αναφέρεις (βύσμα) θα σου πρότεινα να δηλώσεις ότι θέλεις να πας και θα με θυμηθείς μόλις απολυθείς 1
Muchacho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Χμμ,με αφορρμή αυτά που αναφερθήκαν τις προηγούμενες σελίδες είχα ξεχάσει πως είχα πάρει φύλλο πορείας όταν απολύθηκα.Εμένα μου δώσαν κατευθείαν λευκό,τι σημαίνει αυτό?Πως στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχει στο ορίζοντα πιθανότητα να με καλέσουν για εκπαίδευση? 1
Dantε Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Σαν Ι4 σε παραμεθοριο δικαιουμαι μετάθεση στο νομο διαμονης και αν ποτε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Dantε said: Σαν Ι4 σε παραμεθοριο δικαιουμαι μετάθεση στο νομο διαμονης και αν ποτε; Δικαιούνται τα Ι4 μετάθεση στο τόπο διαμονής? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Muchacho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δικαιούνται τα Ι4 μετάθεση στο τόπο διαμονής? Άνθρωποι είναι και αυτοί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Muchacho said: Άνθρωποι είναι και αυτοί Όχι επειδή είναι "απλό" I4 όμως. Πρέπει να έχει σοβαρό ιατρικό λόγο και να είναι ένα "σκαλί" πριν το Ι5. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από ThReSh 1
MikeJ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Σαν απλά Ι4 δε δικαιούσαι μετάθεση έτσι γενικά. Θεωρητικά υπάρχει περίπτωση να δικαιούσαι κατ εξαίρεση μετάθεση σαν Ι4 αλλά αν μόνο είσαι Ι4 για λόγους υγείας που απαιτούν παρακολούθηση από νοσοκομείο. 1
Muchacho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Όχι επειδή είναι "απλό" I4 όμως. Πρέπει να έχει σοβαρό ιατρικό λόγο και να είναι "σκαλί" πριν το Ι5. Όχι απαραίτητα ακόμα και ορισμένοι που είναι οριακά για ι5 επιλέγουν να υπηρετήσουν.Εμείς είχαμε 3 Ι4 παχύσαρκους,1 που είχε πρόβλημα όρασης,5 ψυχολογικό,έναν με μεταλλικά μέρη και 2-3 που δεν είχαμε ιδέα τι είχαν. Οι περισσότεροι από αυτούς στην καθημερινότητα τους δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορούσαν άνετα να ήταν ένοπλοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Muchacho said: Όχι απαραίτητα ακόμα και ορισμένοι που είναι οριακά για ι5 επιλέγουν να υπηρετήσουν.Εμείς είχαμε 3 Ι4 παχύσαρκους,1 που είχε πρόβλημα όρασης,5 ψυχολογικό,έναν με μεταλλικά μέρη και 2-3 που δεν είχαμε ιδέα τι είχαν. Οι περισσότεροι από αυτούς στην καθημερινότητα τους δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορούσαν άνετα να ήταν ένοπλοι. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό που λες με αυτό που έγραψα. Αυτό που εννοώ είναι αυτό που έγραψε ο MikeJ πιο πάνω... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από ThReSh
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, Muchacho είπε Όχι απαραίτητα ακόμα και ορισμένοι που είναι οριακά για ι5 επιλέγουν να υπηρετήσουν.Εμείς είχαμε 3 Ι4 παχύσαρκους,1 που είχε πρόβλημα όρασης,5 ψυχολογικό,έναν με μεταλλικά μέρη και 2-3 που δεν είχαμε ιδέα τι είχαν. Οι περισσότεροι από αυτούς στην καθημερινότητα τους δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορούσαν άνετα να ήταν ένοπλοι. Ι4 που ζητούσε και πήρε μετάθεση είχα περίπτωση που έπρεπε να είναι κοντά σε νοσοκομείο λόγω προβλημάτων καρδιάς και εκείνη τη στιγμή ήμασταν 70 χλμ από το κοντινότερο. Προφανώς αυτό ήταν απαράδεκτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις