Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Adanos είπε

Τι γίνεται όμως με τους αξιωματικούς που δειλιάζουν, λιποτακτούν ή θέτουν με οποιοδήποτε τρόπο σε κίνδυνο τη συνοχή και ασφάλεια της μονάδας σε ώρα μάχης; Τους εκτελούμε και αυτούς; Και μην ξεχνάμε ότι οι στρατιώτες τρώνε το μεγαλύτερο πακέτο.

Μπουμ-μπουμ...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει αλλάξει κανείς τα στοιχεία του (διεύθυνση, τηλέφωνο) στα ΚΕΠ; Κάπου διάβασα ότι γίνεται.

Δημοσ.
Στις 3/20/2018 στις 10:11 ΠΜ, Cro-Magnon είπε

Σε οποιοδήποτε χώρα, οποιοδήποτε στρατο και οποιοδήποτε χρονικό περιθώριο, ακόμη και της νεότερης ιστορίας, ο αξιωματικός έχει πάντα την εντολή να εκτελεί τους στρατιώτες που δειλιάζουν, λιποτακτούν ή θέτουν με οποιοδήποτε τρόπο σε κίνδυνο τη συνοχή και ασφάλεια της μονάδας σε ωρα μάχης.

Σιγα μην σκοτωνομαστε μεταξυ μας .Αυτα γινοταν σε περιοδους διοικισης απο δικτατορες τυπου Σταλιν ,Χιτλερ.

Ο αξιωματικος σαν υπευθυνος διατασει και υποχωριση .Σκοπος ειναι και η επιβιωση

• Super Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, Rpanagos said:

Μάγκες τι παιζει με το ι3 άοπλο και τις δουλειές αργότερα;;

Δεν σου δίνουν όπλο λογικά και στις 2 περιπτώσεις... :P

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Και στην πυροσβεστική;

Είναι περίεργη φάση η πυροσβεστική, μπορεί να δέχεται μονο Ι1 και Ι2, ψάξτο. 

Δημοσ.

Εγώ αν κάνω επανεξέταση και βγω ι1 μπαίνω κανονικά σε σώματα ασφαλείας;;η θα πρεπει να είμαι ι1 από την αρχή;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Εγώ αν κάνω επανεξέταση και βγω ι1 μπαίνω κανονικά σε σώματα ασφαλείας;;η θα πρεπει να είμαι ι1 από την αρχή;

με τετοια σαθρη νοοτροπια δεν προκειται να μπεις σωματα ασφαλειας ουτως η αλλως τυπε, οποτε μην αγχεσαι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Δεν νομιζω αλλαζει  η αρχικη  διαγνωση .Με μεσο ισως

Αλλαζει η αρχικη διαγνωση με επανεξεταση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Αλλαζει η αρχικη διαγνωση με επανεξεταση. 

Καλησπερα, θελω να ρωτησω απλα απο περιέργεια και επειδη το εχω ξανακουσει: πως το κανεις αυτο ; πας φρουραρχείο και ζητας απλα επανεξέταση ; αν ειχες αφήσει τη θητεία σου στη μεση να το καταλαβω, αλλα μετα το τελος της θητειας, πως ; και με ποια λογικη περαν της εισαγωγής σε σωματα ασφαλειας ;

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν πολύ κατάλαβα ένας είναι i3 αοπλο και τώρα θέλει να το αλλάξει γιατί θέλει να μπει σε σώματα ασφαλείας για καριέρα?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς που δεν έχει δει και το Barry Lyndon.Ας αφήσουμε τα υποθετικά σενάρια που να περιλαμβάνουν πυροβολειά του εχθρού σε Ελληνικό έδαφος κτλ:lol: και ας επιστρέψουμε στην κανονικη ροή του θέματος.

Όσοι παρουσιαστήκατε με αυτήν την εσσό:

1. Πήγατε στο ΣΥΠΟ που δηλώσατε ή όπου σας στείλαν?
  2. Στο ΣΥΠΟ πόσες μέρες κάτσατε και τι κάνατε?
  3. Εκεί ορκιστήκατε?
  4. Πήρατε άδεια ορκωμοσίας?Πόσες μέρες?
  5. Μετά την άδεια επιστρέψατε στο ΣΥΠΟ ή πήγατε κατευθείαν στην μονάδα?
Επεξ/σία από Muchacho
Δημοσ.
17 ώρες πριν, aris1986 είπε

Εγώ πάλι δεν πολύ κατάλαβα ένας είναι i3 αοπλο και τώρα θέλει να το αλλάξει γιατί θέλει να μπει σε σώματα ασφαλείας για καριέρα?

Αυτό το λες ειρωνικά ως προς εμένα ή τα σώματα ασφαλείας;

Η ερώτηση μου είναι ξεκάθαρη.. Τώρα αν εσυ θες να λες μ@@@@@@ είναι άλλο θέμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...