Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ο διοικητής μη το δει στη μονάδα. Ή και κανένας περίεργος λοχαγός. 20Φ έπεσε εκεί στα κρύα για κινητό με κάμερα. Και όχι σε νεοτοποθετημένο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ενταξει ειναι καθαρα θεμα μοναδας αλλα πιστευω οτι στις περισσοτερες μοναδες δεν εχεις θεμα. Εμεις Ροδο ειμασταν στο αλλο ακρο,θαλαμοφυλικι επαιζε αυστηρα με λαπτοπ και ταινια.

Δημοσ.

Ουτε εμεις ειχαμε θεματα με τα κινητα με καμερες, απλα σε καποια μερη πριν μπειτε γινοταν ελεγχος και εαν δουν κινητο με καμερα το κατασχουν μεχρι να βγεις απο αυτο το δωματιο.

Δημοσ.

Τι πιθανότητες έχω να πάρω άδεια για το τάμπλετ για να μην πέσει Φ από κανέναν περίεργο; Να πάω να πω στον διοικητή ότι το χρειάζομαι για τη σχολή μου και όχι για να βλέπω ταινίες, και ότι είναι αδύνατον να κουβαλάω τα βιβλία που χρειάζομαι σε βαλίτσα; Καλύτερα θα είναι ή χειρότερα; Ανάλογα και το άτομο και την μονάδα σίγουρα, αλλά ρωτάω γενικά ...

Δημοσ.

Παρ'το μαζι στην μοναδα που θα πας και θα το δεις,αμα σε παιρνει και το κλιμα ειναι χαλαρο εισαι κομπλε. Αμα ειναι τεντα και σε παιρνει το βγαζεις στην ζουλα και διαβαζεις.Αμα ειναι τεντα και δεν σε παιρνει μιλας με τον διοικητη του λοχου σου αμα ακουσεις οτι ειναι κομπλε τυπας και οχι κανας στρατοκαυλος.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς από Ναυτικό τι παίζει; Να καταθέσω το δίπλωμα ή οδηγός είναι χάλια; 

Ποιες είναι καλές μεταθέσειςγια Αθήνα;

ΝΑΙ! Εννοειται οτι λες εαν εχεις διπλωμα! Για μεταθεσεις εννοεις μετα την βασικη, σωστα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα πήγα στο τμήμα και πήρα το χαρτί από τον στρατό για να παρουσιαστώ αλλά θα πάω αναβολή.Στο χαρτί λέει ότι έχω επιλεγεί για "διαβιβάσεις".Τι ακριβώς είναι αυτό και τι θα κάνω (στο περίπου) εκεί?

Όταν κάνω κανονικά την θητεία μου υπάρχει περίπτωση να με βάλουν κάπου αλλού?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα πήγα στο τμήμα και πήρα το χαρτί από τον στρατό για να παρουσιαστώ αλλά θα πάω αναβολή.Στο χαρτί λέει ότι έχω επιλεγεί για "διαβιβάσεις".Τι ακριβώς είναι αυτό και τι θα κάνω (στο περίπου) εκεί?

Όταν κάνω κανονικά την θητεία μου υπάρχει περίπτωση να με βάλουν κάπου αλλού?

Ευχαριστώ

Όπως καταλαβαίνεις απ' τον ίδιο τον όρο, οι διαβιβάσεις έχουν να κάνουν με επικοινωνία. Επικοινωνία με υφιστάμενους και προϊστάμενους σχηματισμούς.

Το τι θα κάνεις εξαρτάται σ' ένα βαθμό απ' την ειδικότητα που θα πάρεις, π.χ. ΚΕΠΙΚάριος (ΚΕΠΙΚ=Κέντρο Επικοινωνιών), δηλαδή τηλεφωνικό κέντρο, Πυρσεία, φαξ, ΥΕΣΑ κ.λπ..

Σκοπέτα πάντως δύσκολα θα γλυτώσεις.

Δημοσ.

στο ΝΑΥΤΙΚΟ σαν κληρωτός ΜΗΝ δώσεις δίπλωμα. εκτός αν έχεις βύσμα να πας οδηγός σε κανα νησί. Αθήνα οδηγός δεν λέει γιατί πας για Γ/Δ και τα οχήματα είναι παρτάλια. Μην ξεχνάμε και τα ατυχήματα από προηγούμενες χρονιές.

μείνε Αθήνα μόνο αν το τηλέφωνο του μπαμπά είναι δυνατό. πόλεμος Βυσμάτων γίνεται.

Από προσωπική εμπειρία (ξεκίνησα σαν οδηγός αλλα παραιτήθηκα όταν είδα τα οχήματα - κυριολεκτικά πήγα και είπα κόψε με δεν τα οδηγάω εγώ αυτά τα χρέπια θα πάρω και κανέναν στο λαιμό μου -- Πρόκος αν είναι ακόμα εκεί.. και γαμώ τα άτομα.)

Να μην τα πολυλογώ, 5 φορές διαφορετική μετάθεση μέχρι να με διαολοστείλουν στο γαμώνησο. Μπε ρε δεν μάσησε το κομάντο είχε εναν κρητικό μαζί του που τον επεμπτε ο θειος του τσικουδιά άλλο πράμα!!

Δημοσ.

στο ΝΑΥΤΙΚΟ σαν κληρωτός ΜΗΝ δώσεις δίπλωμα. εκτός αν έχεις βύσμα να πας οδηγός σε κανα νησί. Αθήνα οδηγός δεν λέει γιατί πας για Γ/Δ και τα οχήματα είναι παρτάλια. Μην ξεχνάμε και τα ατυχήματα από προηγούμενες χρονιές.

μείνε Αθήνα μόνο αν το τηλέφωνο του μπαμπά είναι δυνατό. πόλεμος Βυσμάτων γίνεται.

Από προσωπική εμπειρία (ξεκίνησα σαν οδηγός αλλα παραιτήθηκα όταν είδα τα οχήματα - κυριολεκτικά πήγα και είπα κόψε με δεν τα οδηγάω εγώ αυτά τα χρέπια θα πάρω και κανέναν στο λαιμό μου -- Πρόκος αν είναι ακόμα εκεί.. και γαμώ τα άτομα.)

Να μην τα πολυλογώ, 5 φορές διαφορετική μετάθεση μέχρι να με διαολοστείλουν στο γαμώνησο. Μπε ρε δεν μάσησε το κομάντο είχε εναν κρητικό μαζί του που τον επεμπτε ο θειος του τσικουδιά άλλο πράμα!!

Βασικα μετα απο το πολυ 1 μηνα θα τον στειλουν σε νησι οποτε και να δωσει δίπλωμα μια χαρα θα ειναι.....

Δημοσ.

brick, αυτό ισχύει ΜΟΝΟ αν δεν βγάλει Γ/Δ . τουλάχιστον 'όταν υπηρέτησα εγώ είχαν τρελή ανάγκη από οδηγούς Αθήνα

Δημοσ.

Σκοπέτα πάντως δύσκολα θα γλυτώσεις.

ευκολα τα γλυτωνει ρε. δηλωνει οπλοφοβια. και εγω αυτο σκεφτομαι να πραξω οσονουπω

κατα τα αλλα ειμαστε μαχιμοιNOT

α και κατι διαβασα τωρα με το ακουογραμμα να το παιξεις οτι δεν ακους καλα. θα τα μαθουμε τα κολπα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...