Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θελω να γινω κακος πως τον πλενεις τον κωλο σου?Βαζεις και το σωληνακι μεσα?Γιατι παντα μενει σκατο στο παχυ εντερο,οσο και να το πλενεις,πως θα κυκλοφορεις μετα με το σκατο?Δεν λεω ειναι πρωσοπικο θεμα του καθενος αλλα το θεωρω ακραιο να πλενεις τον κωλο σου καθε φορα που πας τουαλετα

Ε βέβαια το να πλένεσαι μια φορά τη μέρα είναι ακραίο....άστο αδερφέ καταλάβαμε... μήπως είναι ακραίο να βάζεις και αποσμητικό στις μασχάλες μια φορά τη μέρα;

Τη παλεύεις; Και τις εξυπνάδες για σωληνάκια άσε φίλε καταλάβαμε ποιός είναι ο τυροβρωμίκουλας....

Δημοσ.

Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε αδερφός φίλου μου στη Θήβα, ο υπνόσακος επιτρεπόταν.

Επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν τους έδωσαν παντόφλες, υπήρχε έλλειψη.

Ούτε σκελέα τους έδωσαν και δε θυμάμαι τώρα τι άλλο.

Σκελέα μας έδωσαν.

Υπνόσακος όντως επιτρεπόταν όπως επίσης και ότι είδους κουβέρτα ή σεντόνι ήθελες για το κρεβάτι.

Φυσικά για να κοιμηθείς φοράς ότι ρούχα θες.

Για τα κινητά τώρα.

Εγώ είχα 2 κινητά με κάμερες. Το ένα ήταν το Nexus και έκανε μπαμ από μακριά. Μόνο ένας αρχιλοχίας προσπάθησε να μου πει κάτι. Ακόμα και στον Διοικητή ΠΥΡΧΙΑΣ μπροστά με αυτό ήμουν.

Απλά έχεις πάνω σου και ένα απλό κινητό να το δείξεις αν στο ζητήσουν. 

Δημοσ.

Ε βέβαια το να πλένεσαι μια φορά τη μέρα είναι ακραίο....άστο αδερφέ καταλάβαμε... μήπως είναι ακραίο να βάζεις και αποσμητικό στις μασχάλες μια φορά τη μέρα;

Τη παλεύεις; Και τις εξυπνάδες για σωληνάκια άσε φίλε καταλάβαμε ποιός είναι ο τυροβρωμίκουλας....

Οτι νανε απλα,οποιος δεν βαζει το τηλεφωνο του μπανιου στον κωλο του ειναι βρωμιαρης,οκ σιγουρα,καθαρε :D

Και να τα κρατάνε, έχε τα πάνω σου, δεν πρόκειται να σε ψάξουν.

Ακριβως,δεν ξερω γιατι αλλα εχει αυτη την λογικη ο στρατος οτι  οταν μπαινεις στο κεντρο ειναι σαν να πηγαινεις πρωτη μερα στο σχολειο,βεβαια φοβουνται οτι ισως υπαρχουν τπτ περιεργοι και χαπακωθουν απο τις απαλεψιες μαλλον

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι παράλογο, έχουν ευθύνη για ό,τι σου συμβεί από τη στιγμή που παρουσιάζεσαι, έως ότου απολυθείς.

Θα μου πεις γιατί κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα...

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο, αλλά η αυτοκτονία είναι δύσκολη περίπτωση. Δεν είναι τραυματισμός επειδή σε πίεσε κάποιος στα καψώνια, που είναι κάτι πιο χειροπιαστό.

Συνήθως οι ευθύνες πέφτουν στον αυτόχειρα, και πάντα ένα μεγάλο μέρος αυτών.

Δεν είναι εύκολο να επιρρίψεις ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα για την αυτοκτονία ενός φαντάρου, απ' τη στιγμή που δε μπορείς να αποδείξεις τίποτα.

Δημοσ.

μπα, και σε δυστύχηματα το ίδιο συμβαίνει, κάνουν κάτι ΕΔΕ του πούτσου και βγαινουν πάντα λάδι. πχ. το δυστύχημα στη μανίτσα, όπου 5 φαντάροι πηγαν απο ηλεκτροπληξία και στο τέλος τους εβγαλαν και φταιχτες...

Δημοσ.

τα ντεπον που χα παρει εγω τα χα κρυψει μεσα στις καλτσες μου στη βαλιτσα (οπως κανεις μπογο το ζευγαρι καλτσες εννοω, τις εβαλα μεσα σε μια ) και οταν τακτοποιηθηκα τα βγαλα και τα χα στο νεσεσερ μου. Ενα παυσιπονο που μου χαν δωσει οταν ειχα αρρωστησει μια μερα, με εστειλε για υπνο :o

Δημοσ.

και εγώ Θήβα μπήκα τον Σεπτέμβρη και συνάντησα την ίδια κατάσταση.

μην το ψάχνετε , δεν θα αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

και εγώ Θήβα μπήκα τον Σεπτέμβρη και συνάντησα την ίδια κατάσταση.

μην το ψάχνετε , δεν θα αλλάξει κάτι.

Δεν αλλάζει γιατί δεν νοιάζεται και κανείς. Όλους τους ενοχλεί όταν είναι φαντάροι, και όταν απολυθούν κυριαρχεί η ατάκα (προς τον νέο που πάει φαντάρος): "να μην διαμαρτύρεσαι φλούφλη, δεν είναι σπιτάκι σου εκεί, εγώ πέρασα χειρότερα" (συνήθως αυτοί που τα λένε ήταν βύσματα, και το μεσημέρι πήγαιναν σπιτάκι τους).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...