Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως το παραχεσαμε με την επιχειρησιακη τακτικη της τουρκιας και της ελλαδας..ας πουμε τιποτα για τον στρατο

πουλαω το εγχειριδιο χρησης του g3a3/4 για μελλοντικους φανταρουςςςςςς :)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαθημα αμα θες σου κανω και με το νομο γιατι εχω τα επαγγελματικα δικαιωματα..

Στη ΣΤΥΑ περασα και τα ψυχοτεχνικα και τα αθλητικα αλλα εφυγα γιατι μου επεφτε λιγη.. Εσυ προσευχεσαι καθε μερα πριν κοιμηθεις να περασεις εκει ε? χο χο χο

Τι πλακα που εχουν οι πιτσιρικαδες εδω ρε?

Το Rooivalk ηταν η αποτυχια της αποτυχιας και ολα τα λεφτα που επενδυθηκαν για την αναπτυξη του πηγαν τσαμπα.. Αμα ψαξεις λιγο στο νετ θα καταλαβεις γιατι.. Η παραγωγη του διακοπηκε για πολλα χρονια.. Ηταν στην αποθηκη σε καθεστος μακρας αποθηκευσης με τα γρασα μετα τα ατυχηματα που παραλιγο να σκοτωσει και τους πιλοτους του..

Πως ειναι απο τα καλυτερα ελικοπτερα χωρις να εχει κανει ουτε μια εξαγωγη? Καλα αστο.. 

Και εγω ειμαι αστροναυτης αλλα το κρυβω...

Οχι το ονειρο μου δεν ηταν η ΣΤΥΑ, το ονειρο μου ΕΥΤΥΧΩΣ το ζω, οποτε για ψυχολογος εισαι μαπα.

Πιτσιρικα δεν με λες.....

Οι εξαγωγες δεν κανουν την επιτυχια, ουτε η επιτυχια φερνει τις εξαγωγες, οσον αφορα τη Ν. Αφρικη.....αλλα τι να σου λεω τωρα εσυ εισαι επιστημονας επιπεδου ΣΜΑ και επανω και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟς "αναλυτης-ερευνητης" επιπεδου τουλαχιστον D.I.A. απορω πως δεν σε εχουν παρει για αναλυτη οι ΗΠΑ....

Εχω πολυ ανωτερη μορφωση για το ακαδημαικο επιπεδο της ΣΤΥΑ.. αμα παω στη ΣΤΥΑ θα μου στρωσουν κοκκινο χαλι να περασω...  

Και μετα απλα χτυπησες στο κομοδινο και ξυπνησες......για βελεντζα πιθανον καλος εισαι θες και κοκκινο χαλι....

Ακομα περιμενω να μου πεις ποια σειρα ηταν μεσα το 1997 στη ΣΤΥΑ που ειχες περασει!!!!!!!!!

ησουν στην επιτροπη του διαγωνισμου και ενδιαφερθηκες ? :)

Εσυ δεν ειπες οτι ησουν στην ΣΤΥΑ? Τωρα λες οτι "αμα παω'?Τελικα εχω μπερδευτει....Εχεις παει και εφυγες ?Πηγες και σε διωξανε? Πηγες και δεν ειχανε το χαλι ετοιμο και στραβωσες?Τι εγινε τελικα?

EDIT :  το βρηκα...

Ελα βρε τι του λες τωρα....απαπαπαπαπαπαπα :) :)

Ρε παλικαρι εγω ειμαι 35 χρονων ανθρωπος.. μπορεις να με λες μπαμπα αμα θες.. εχω τελειωσει στρατο πριν 15 χρονια και σπουδες πριν 6 χρονια.. Εφυγα απο τη ΣΤΥΑ για να σπουδασω σε ανωτατη σχολη.. Απο ΣΜΑ και πανω ειναι το επιπεδο μου.. 

Εφυγες απο τη ΣΤΥΑ για να σπουδασεις σε ανωτερη σχολη? μαλιστα....τελικα για αυτο εφυγες ή γιατι σε πηζανε? ή μηπως ουτε απο εξω δεν εχεις περασει......ΣΜΑ και επανω το επιπεδο σου....μη αλλο μη δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

καλο χειμωνα παιδακια.. γεια

Σε ξεμπροστιασανε ε;

Αντε στους Τουρκους φιλους σου να πεις τα κατορθώματα μας.

ΗΜΙ-Αναπαυσ'

Δημοσ.

καλο χειμωνα παιδακια.. γεια

Τελικα εισαι 25? οπως γραφεις στο status σου ή 35 οπως μας παραμυθιαζεις? εαν ισχυει το πρωτο ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ παιδι θαυμα αφου στα 10 σου ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ περασες στη ΣΤΥΑ (!!!!!!!!!!) οπως γραφεις.......

Δημοσ.

παιζει να ειναι ακομα μεσα και να ζει ενα σεναριο στο μυαλο του.. οτι μπηκε ΣΤΥΑ , βγηκε , σπουδασε , γραφτηκε ινσομνια και οι τουρκοι μας την πεσανε :)

Δημοσ.

Θα ήθελα να προτείνω αλλαγή του τίτλου σε "Θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις" ή κάτι άλλο μιας και η λέξη "Στρατός" παραπέμπει μόνο στο ένα από τα έξι σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοσ.

ο στρατός (ξηράς ) είναι κλάδος, δεν είναι σώμα 

τα σώματα (πχ υλικού πολέμου, υγειονομικό)  είναι υποστηρικτικά των όπλων ( πχ πεζικό, πυροβολικό) 

μια χαρά είναι ο τίτλος για το στρατό γενικά 

Δημοσ.

ο στρατός (ξηράς ) είναι κλάδος, δεν είναι σώμα 

Έστω. Εγώ χρησιμοποίησα την λέξη "σώμα" διότι είχα στο νου μου εκείνη την στιγμή το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα.

Δημοσ.

όχι, στο στρατό σώμα όπως και όπλο αναφέρονται σε συγκεκριμένα πράγματα 

εδώ τα λέει σχετικά καλά

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82_%CE%9E%CE%B7%CF%81%CE%AC%CF%82

Μα η Πυροσβεστική και το Λιμενικό δεν είναι Στρατός. :P Τότε γιατί τα λένε σώματα αυτά τα δύο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...