Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τώρα κρίμα να λέμε τα ίδια και τα ίδια, πρέπει να πάρεις κατάσταση επιβίβασης από το φρουραρχείο. Αλλιώς πληρώνεις κανονικά.
panos2171 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Απ το φρουραρχείο έχω πάρει φύλλο πορείας, ένα ροζ που λέει επάνω κατάσταση επιβίβασης. Από κει και πέρα θα πρέπει να κόψω ΚΑΙ εισιτήριο από τον ΟΣΕ?
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, θα δώσεις την κατασταση επιβιβασης στο εκδοτηριο και θα σου δώσουν εισιτήριο
FarCry Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το παλιο και το νεο σημα των ΕΠ. το μοναστηρακι ειχε μονο την παλιατζουρα για μενα το νεο ειναι απιστευτα γκλαμουρατο το μαχητοσημο Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2013 από FarCry
stratigos24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει υπηρετήσει κάνεις στρατιωτική σχολή ευελπίδων;; Αν ναι, πώς ήταν; Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App
aris1986 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Να τος ο farcry! Ήθελε γιώτα 5 πριν μπει και τωρα έγινε μαχητής! Edit: Τωρα θυμηθηκα το παιρνουν οι γραφιαδες το μαχητοσημο! Έχει υπηρετήσει κάνεις στρατιωτική σχολή ευελπίδων;; Αν ναι, πώς ήταν;Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App Ευελπιδων δεν προχωρας τρεχεις αμα σε δουν να προχωρας καμπανα. Οσο ανεβαινεις νουμερα θα πηγαινεις και λιγο πιο αργα! Εγερτηριο κανονικοτατα ξημερώματα στρωνεις κρεβατακι να πετας δι-ευρο και να χτυπάει ταβάνι,σε 15 λεπτα μπαναρισμενος, ξυρισμενος, γυαλισμενος, επιθεώρηση, οπλοασκησεις να το ξερεις το οπλο καλύτερα και απο το πουλι σου, μαθήματα θεωρίας.γυμναστικες, βημα/παρελασεις, καθολου ελευθερος χρονος σχεδον, πηξιμο, φωνες, μιλας στον πληθυντικο στους ανωτερους σου ακομα και στα 2αρια, ζητας πολυ ευγενικα μεχρι και το αλατι οταν τρως, σε καθε θαλαμο μπαινουν ενας ασσος,ενα δυαρι, ενα τριάρι και ενας τεσσάρις. και χιλια δυο αλλα που δεν προλαβαινω να γραφω. Δεν εχω υπηρετήσει ευελπίδων αλλα ξερω απο εναν καλο μου φιλο!
Grey Warden Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλος πήγε ΥΕΑ και παραιτήθηκε... από τους 13 Έλληνες στο στρατόπεδο του, οι 8 την έκαναν. Ο στρατός είναι μια φάση που πρέπει να την περνάς όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Δεν υπάρχει λόγος να πας για να ακούς Χριστοπαναγίες και να ρωτάς τον Καραϊσκάκη σε... πίνακα αν μπορείς να καθίσεις να φας επί ένα τέταρτο.
Sargath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλος πήγε ΥΕΑ και παραιτήθηκε... από τους 13 Έλληνες στο στρατόπεδο του, οι 8 την έκαναν Από τους Κονγκολέζους και τους Μογγόλους τι απώλειες είχαμε;
panosno1com Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλος πήγε ΥΕΑ και παραιτήθηκε... από τους 13 Έλληνες στο στρατόπεδο του, οι 8 την έκαναν. Ο στρατός είναι μια φάση που πρέπει να την περνάς όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Δεν υπάρχει λόγος να πας για να ακούς Χριστοπαναγίες και να ρωτάς τον Καραϊσκάκη σε... πίνακα αν μπορείς να καθίσεις να φας επί ένα τέταρτο. Αυτα γινοταν στην εποχη του πατερα μου μη πω παππου μου [οπως κι ξυρισμα του καραισκακη πανω στη κορνιζα]. Παιζει να γινονται αυτα ακομη?!
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 άμα πας εθελοντικά κάπου γιατί όχι; θα πας πχ ειδικές δυνάμεις και θα σου πει ο άλλος πέσε και παίρνε και θα του πεις ότι σου κάνει καψώνι; θα γελάει ο κόσμος αυτά τα έκοψαν στους απλούς φαντάρους (και καλά έκαναν βεβαίως)
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ε, εκοψαν τις κάμψεις αλλα μπορουν καλλιστα να σε βάλουν να κάνεις 50 μεταβολές στην παραταξη και να κάνουν 5 ώρες για να τελειώσουν μια ριμάδα αναφορά... 3
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ή να σε βάλουν να κάνεις επί ώρες οπλοασκησεις που θεωρείται εκπαίδευση και οφείλεις φυσικά να υπακούσεις Υπάρχει τρόπος ακόμα να καψωναρουν, απλά με τη γνωστή έννοια όχι
mphxths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ε, εκοψαν τις κάμψεις αλλα μπορουν καλλιστα να σε βάλουν να κάνεις 50 μεταβολές στην παραταξη και να κάνουν 5 ώρες για να τελειώσουν μια ριμάδα αναφορά... απαγορευεται το ιδιο προσταγμα συνεχομενα πανω απο τρεις φορες αν θελεις να τον μεταβαλλαρεις τον αλλον διχως ελεος , πρεπει ανα τρεις μεταβολες να παρεμβαλεις καποιο αλλο προσταγμα Υπαρχουν και αλλου ειδους καψονιων...θα δωσω ενα παραδειγμα. Επρεπε να στησουμε πεδιο βολης...επρεπε να παρουμε διαφορα αντικειμενα να τα ετοιμασουμε για το στησιμο. Καποια απο αυτα ηταν κατι ταμπελες που θα οριοθετουσαν τα 100/200/300 μετρα. Με στελνει ο λοχαγος μου( μεγα αρχιδι) να παω σε ενα αποθηκακι να βρω τις ταμπελες.Το αποθηκακι κανα 4λεπτο περπατημα απο το διοικητηριο της μοναδας... Ξεκιναω περπατημα μεσα στον ηλιο...φτανω στο αποθηκακι οπου μεσα γινοταν του πουταναριου..ψαχνω ξαναψαχνω δεν βρισκω τιποτα. Ξανα πισω να του πω οτι δεν βρηκα τιποτα...Μου λεει δεν μπορει..εκει ειναι οι ταμπελες..πηγαινε ξανα. Αντε παλι περπατημα μεχρι το αποθηκακι.Εντελει βρισκω καταχωνιασμενη μια απο τις ταμπελες κατω απο ενα σωρο παπαρια .Την παιρνω στην πλατη γυρναω πισω. Μου λεει και οι αλλες εκει ειναι...θα παω να τις βρω και αν τις βρω θα γινει της πουτανας...Καλη τυχη του κανω ( ) Παει ψαχνει , γυρναει με τα χερια αδεια και μου λεει: "Δεν τις βρηκα , αλλα βρηκα κατι αλλες που ηθελα , τις ακουμπησα εξω απο το αποθηκακι , ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΕΡΤΕΣ" Νταξ..τι να κλασουν 50 μεταβολες μπροστα σε τετοια μαλακυνση ? 2
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Στις μεταβολές μπορεί να σε σβουριξει τρεις, μετά κλινατε επί δεξιά, μετά 3 σβουρες, μετά κλινατε επί δεξιά/αριστερά κτλ και αυτό να συνεχίζει για πολλά λεπτά (παθών) Νταξ..τι να κλασουν 50 μεταβολες μπροστα σε τετοια μαλακυνση ? Μου δίνουν μια σκούπα και ένα φραρασι μια μέρα και μου λένε σκουπισε όλα τα καουτσούκ που έχουν φύγει από τα άρματα έξω από τον ουλαμο συντηρήσεως (Μιλάμε για φάση Δαναΐδες με το πιθάρι δίχως πάτο) Μια άλλη μέρα φύσαγε της πουτανας και όπως είναι φυσικό έπεφταν φύλλα, τα οποία δεν ήθελε ο συνταγματάρχης να υπάρχουν έξω από την είσοδο της Διεύθυνσης μας. Οπότε παίρνω σκούπα και φαρασι (κλασικά), σκουπιζα και μου τα έπαιρνε ο αέρας (Φάση Σίσυφος με τη μεγάλη κοτρωνα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις