mphxths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Στις μεταβολές μπορεί να σε σβουριξει τρεις, μετά κλινατε επί δεξιά, μετά 3 σβουρες, μετά κλινατε επί δεξιά/αριστερά κτλ και αυτό να συνεχίζει για πολλά λεπτά (παθών) Μου δίνουν μια σκούπα και ένα φραρασι μια μέρα και μου λένε σκουπισε όλα τα καουτσούκ που έχουν φύγει από τα άρματα έξω από τον ουλαμο συντηρήσεως (Μιλάμε για φάση Δαναΐδες με το πιθάρι δίχως πάτο) Eπισης μην ξεχναμε τα καψονια στην γυμναστικη.. Ειχαμε τυχει να μας κανει γυμναστικη ενας μαλακισμενος ανθυπολοχαγος που ηταν λιγο γομαρακι...κοινως τραβαγε καμψεις μεχρι την 2α παρουσια χωρις να ιδρωνει. Οπως πηγαιναμε "Ακουσα φωνες εκει πισω??" παμε καμψεις...(αν πεφτει και αυτος δεν θεωρειται καψονι)..παρε καμμια 20αρια ετσι να ξεπιαστουμε. Συνεχιζουμε να πηγαινουμε "Χαλασατε τις γραμμες?" παμε καμψεις ξανα Μην τα πολυλογω ανα 50 μετρα εβρισκε καποια παπαροδικαιολογια και τραβαγαμε καμμια 20αρια καμψεις ετσι για το καλο του χρονου. Μεχρι να φτασουμε στο σημειο που επρεπε να φτασουμε για να κανουμε την γυμναστικη παιζει να ειχαμε τραβηξει καμμια 300-400αρα καμψεις συνολο !!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ..τι να κλασουν 50 μεταβολες μπροστα σε τετοια μαλακυνση ? ειχατε κάνει το "αεροπορια βαλεστε"; και καλά σε φάση ότι πετάνε απο πάνω σου αεροπλάνα και εσυ πέφτεις ανασκελα και τα πυροβολεις με το τυφέκιο. Λες και εχουν ρίξει πολλά αεροπλάνα έτσι... ειχαν μπερδέψει την εκπαιδευση με το καψώνι και την πούτσα με την βούρτσα...
mphxths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ειχατε κάνει το "αεροπορια βαλεστε"; και καλά σε φάση ότι πετάνε απο πάνω σου αεροπλάνα και εσυ πέφτεις ανασκελα και τα πυροβολεις με το τυφέκιο. Λες και εχουν ρίξει πολλά αεροπλάνα έτσι... ειχαν μπερδέψει την εκπαιδευση με το καψώνι και την πούτσα με την βούρτσα... οχι δεν ειχαμε την τιμη να κανουμε τετοιες μαλακιες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ειχατε κάνει το "αεροπορια βαλεστε"; και καλά σε φάση ότι πετάνε απο πάνω σου αεροπλάνα και εσυ πέφτεις ανασκελα και τα πυροβολεις με το τυφέκιο. Λες και εχουν ρίξει πολλά αεροπλάνα έτσι... ειχαν μπερδέψει την εκπαιδευση με το καψώνι και την πούτσα με την βούρτσα... έχω ρίξει στο Battlefield έτσι... 4
mphxths Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει απο βολες εχω δει ολα τα ακυρα.. Εχω δει "πρηνηδον" βολη... λες και σε μια μαχη θα χουμε ξαπλαρει κατω και θα πυροβολαμε..τεσπα Εχω δει "γονυπετως" βολη ..μια φορα στο κεβοπ...μας ειχανε βαλει υπαξιωματικους απο πισω να κρατανε κοντρα την πλατη μας..γιατι οι μισοι βλαμμενοι σε καθε βολη τους εφευγε το οπλο... Εχω δει "γονυπετως πυρ και κινηση" βολη. Ειχε στησει ο δοικητης μας κατι ξυλινα παραπετασματα....τρεχαμε απο το ενα στο αλλο..αφου ριχναμε 1-2 βολες..πριν απο καθε τρεξιμο...και ηταν ετσι ρυθμισμενο..ωστε να αλλαζουμε και γεμιστηρα στην μεση της "ασκησης".... Εχω δει "καθιστη" βολη...οταν βαραγαμε με τα πολυβολα...που καθεσαι καθιστος και βαρας σαν τον ραμπο Να ξαπλωσουμε ανασκελα να βαρεσουμε..κατι...οχι δεν το καναμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 dual wield όχι ε? αίσχος...
FarCry Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Να τος ο farcry! Ήθελε γιώτα 5 πριν μπει και τωρα έγινε μαχητής! Edit: Τωρα θυμηθηκα το παιρνουν οι γραφιαδες το μαχητοσημο! οχι ρε τρελε. το μαχητοσημο ειναι απο εποπ δεκανεα που εχουμε στο γραφειο απλα το τσιμπησα φωτο αναμνηστικη! τι δουλεια εχω εγω με αυτα.... ουτε ΣΠΕΝ δεν πηγα λογω αοπλιας απαγορευεται το ιδιο προσταγμα συνεχομενα πανω απο τρεις φορες τρεις? 4 δεν ειναι? εκτος αν τα ξεχασα κιολας απο το κεντρο
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 dual wield όχι ε? αίσχος... dual wield μόνο στο πιο μάχιμο στρδο της ελλάδας, είναι πολύ προχωρημένα αυτά για τους άλλους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι η επική πύλη!
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 το μαχητοσημο ναι αλλά το καλύτερο είναι το φιδόσημο, έχει συμβολική αξία πιστεύω έτσι η επική πύλη! και μία δική μου από τη τελευταία μου υπηρεσία που ζήτησα να είναι πύλη (αν και δε προβλεπόταν για τη σειρά μου, αλλά ήθελα να θυμηθώ τα παλιά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 κι οι δικοί μας καβάτζωναν πύλη μαζικά για τελευταία υπηρεσία...
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν παράδοση, όπως και το σκίσιμο Το ροζ στο γεμιστήρα τί είναι; συνήθως οι γεμιστήρες που κουμπώνουν επάνω στα όπλα έχουν κόκκινη ταινία (και σε άλλα στρατόπεδα πάντα έτσι ήταν ) είναι η γεμιστήρα με τις 3 αβολίδωτες και τις 15 κανονικές μετά πάμε σε κανονικές γεμιστήρες που είναι σε τελαμώνες και δεν έχεις άμεσα πρόσβαση να σκαλίσεις αυτές είναι μέσα σε εξάρτυση, ή σε trendy τσαντάκι που το φοράς στο πλάι και έχει φερμουάρ και μολύβοσφραγίδα για να φανεί ότι δεν έχει ανοιχτεί επίσης σε νοσοκομείο μου έχει τύχει οι γεμιστήρες αυτές να έχουν παντού κόκκινη ταινία και σύρματα (!) έτσι ώστε να μη μπορεί με τίποτα να χρησιμοποιηθεί αν δεν έκανες κάνα 10λεπτο τουλάχιστον να τα βγάλεις όλα αυτά, επειδή κανείς δεν έκανε το κόπο να μετρήσει σφαίρες και είχαν βουτήξει κάμποσες βέβαια είχαμε και μια τσάντα με κανονικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις